Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 feb, 2024

Roma – Feyenoord 22/2: Stream, odds & speltips

lazio roma speltips stream

Europa League står för dörren, och vi kan se fram emot en ytterst spännande match i Rom. Det är Roma som ställs mot Feyenoord, och matchen har avspark klockan 21:00 på torsdag.

Detta är den andra och sista matchen mellan dessa två lag. Vinnaren i denna match avancerar till nästa fas i Europa League-slutspelet. Den första matchen slutade oavgjort, 1-1, vilket gör den kommande matchen mellan Roma och Feyenoord än mer spännande.

Vad: Roma – Feyenoord, Europa League
När: Den 22/2, kl. 21:00
Vart: Stadio Olimpico
Speltips: Båda lagen gör mål (1.75 hos Betsson)
Livestream: > Viaplay

Båda lagen gör mål

Odds = 1.75
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Roma vs Feyenoord Match Outcome
Match Starts 22/02 21:00
No Odds Available

Inför matchen

 • Roma får klara sig utan Bove, som är avstängd, samt Abraham, som är skadad.
 • Feyenoord har Biljow, Trauner, Zechiel samt van den Belt på skadelistan.
 • Andra och sista matchen mellan lagen, och här ska det avgöras vilket lag som tar sig vidare till nästa steg i Europa League-slutspelet.

Roma – Feyenoord stream

Mötet mellan Roma och Feyenoord bjuder på en högst spännande match som du definitivt inte bör missa. Vi ser till att du inte går miste om denna match genom att enkelt visa dig hur du kan streama Europa League online.

För att starta live streaming av matchen Roma mot Feyenoord behöver du först skapa ett konto hos Viaplay. Efter det måste du prenumerera på deras sportpaket, och sedan är du redo att börja njuta av live streaming av högkvalitativ fotboll, såsom Europa League, Premier League och andra stora sportevenemang.

Följ vår enkla guide nedan och kom igång med din upplevelse hos Viaplay – en tjänst som vi starkt rekommenderar.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Roma – Feyenoord

Roma – Feyenoord speltips

En högst spännande match väntar mellan Roma och Feyenoord på torsdag, med matchstart klockan 21:00, och här presenterar vi vårt bästa speltips inför mötet.

Första matchen i Nederländerna avslutades med ett 1-1-resultat, men det var verkligen en match som hade kunnat generera betydligt fler mål. Båda lagen skapade gott om målchanser. Nu är det dags för returmötet i Rom, och än en gång tror vi att båda lagen kommer att göra minst ett mål vardera.

Vårt speltips för Europa League-matchen mellan Roma och Feyenoord är att båda lagen gör mål. Det är två starka lag med en imponerande offensiv och gott om målskyttar. Dessutom är det värt att nämna att Feyenoord kommer från en mycket offensiv liga där underhållande matcher och målrikedom är vanligt förekommande. Lag från denna liga har en tendens att fortsätta i samma anda när de spelar i Europa.

Vi förutser en underhållande match med gott om målchanser, och tror att båda lagen kommer att hitta nätet. Vårt spel är därför att båda lagen gör mål i matchen, och oddsen är 1.75 gånger pengarna.

Mer odds & betting inför matchen

Nedan har vi tagit fram ytterligare spelalternativ inför denna spännande match i Rom. Samtliga odds är hämtade från spelbolaget Betsson, som generöst erbjuder alla nya kunder en bonus på upp till 500 kr. Kom igång hos spelbolaget redan idag och utforska deras plattform samt allt de har att erbjuda.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.92
Roma vinner 2.15
Rätt resultat: 2-1 8.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar