PSG - Man City, 28/4: Speltips & odds

PSG – Man City, 28/4: Speltips & odds

PSG – Man City möter varandra under onsdagen i semifinal i Champions League. Kolla in vårt speltips till matchen.

I semifinal i Champions League ska matchen mellan PSG – Man City spelas. Båda lagen tog sig vidare i Champions League i deras respektive möten efter två tuffa dubbelmöten, och har en tendens av att göra många mål i sina matcher.

Här ger vi dig ett speltips till denna spännande fajt mellan två europeiska giganter. Vi tror på att båda lagen gör mål i matchen.

Streama fotboll

Se en mängd ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Speltips inför matchen

Under onsdagen ska den ena semifinalen i Champions League stå av stapeln och gigantmötet mellan PSG – Man City. Mötena lagen emellan har en historik av att vara målrika, vilket vårt speltips fokuserar på (2-2, 1-0).

PSG kommer till detta möte mot Man City med ett stort självförtroende. Trots förlust under i deras senaste match i Champions League med 0-1 mot Bayern München gick de vidare till semifinal med sammanlagt 3-3, men med fler gjorda bortamål från deras första möte i Paris.

Kylan Mbappé är verkligen i god målform och gjorde två mål i PSG:s senaste match mot Metz i Ligue 1. Matchen slutade 1-3 till Parislaget och den argentinske anfallaren Mauro Icardi gjorde även han ett mål på straff i den 89:e minuten. PSG har en otroligt bra offensiva spelare i inte minst Neymar och Mbappé och har inte gått mållösa ifrån en match på deras sex senaste matcher. PSG har exempelvis gjort elva mål under sina tre senaste matcher.

Man City åker till Frankrike för att ta sig an PSG i detta första mötet. Laget tog sig vidare till semifinal i Champions League genom att slå Dortmund med sammanlagt 4-2 i kvartsfinal över två möten.

Premier League är nästintill säkrad och Man City kan fokusera sin uppmärksamhet på Champions League. I engelsmännens senaste match vann de med 1-2 mot Aston Villa i Premier League efter mål av Rodri och Phil Foden.

Odds vi spelar på

Båda lagen är oerhört starka framåt och självförtroendet flödar efter lagens respektive avancemang i Champions League efter tuffa motstånd. PSG har Mbappé i god form för närvarande som kommer att bli svårstoppad för Man City, som även dem har flera duktiga offensiva spelare.

Vi landar därför i att spela på att båda lagen gör mål i matchen, till ett bra odds på 1.53 gånger insatsen på Bet365. Du kan även se bet365 bonus för mer upplevelse under och inför matchen.

  • Vårt speltips: Båda lagen gör mål – Ja

Fler speltips

Juventus – Lazio, 16/5: Speltips & stream
Juventus - Lazio, 16/5: Speltips & stream
I Serie A har Juventus inget att spela för när de gästas av Lazio, som vill säkra en biljett i Europa League. En delad pott känns troligt, till ett högt odds.
15 maj, 2022 | Katten Jansson
Newcastle – Arsenal, 16/5: Speltips & stream
Newcastle - Arsenal, 16/5: Speltips & stream
En Champions League biljett behöver försvaras av Arsenal när de gästar Newcastle i Premier League. Ta del av speltips, odds och stream inför matchen.
15 maj, 2022 | Katten Jansson
IFK Göteborg – Varbergs BoIS (15/5): Stream, speltips & odds
IFK Göteborg - Varbergs BoIS (15/5): Stream, speltips & odds
IFK Göteborg är i kris efter tre raka förluster och turbulens mellan spelare och tränare. Tar man en efterlängtad seger här? …
15 maj, 2022 | Emil Sandberg