Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 nov, 2023

Polen – Tjeckien 17/10: Stream, odds & speltips

Polen Ryssland Lewandowski

På fredag klockan 20:45 möts Polen och Tjeckien i en ytterst betydelsefull EM-kvalmatch. Här presenterar vi all nödvändig information inför denna uppgörelse.

En synnerligen avgörande match väntar de två lagen. Polen innehar för närvarande tredje plats i tabellen, medan Tjeckien befinner sig strax ovanför med en poängs övertag. Denna match kan med andra ord ha stor inverkan på vilket lag som kommer att kvalificera sig för fotbolls-EM i sommar. Vi har utarbetat vårt speltips med fina odds och självklart inkluderat information om livestreaming.

Vad: Polen – Tjeckien, EM – Kval
När: Den 17/11, kl. 20:45
Vart: PGE Narodowy
Speltips: Lewandowski gör mål i matchen (2.10 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Lewandowski gör mål i matchen

Odds = 2.10
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Poland vs Czechia Match Outcome
Match Starts 17/11 20:45
Match avslutad

Inför matchen

 • Tvåan och trean ställs mot varandra i Grupp E.
 • En oerhört jämn grupp, där Moldavien också är med och slåss om samma positioner, medan Albanien toppar tabellen.
 • En mycket spännande match där utfallet kan avgöra vilket lag som tar sig till fotbolls-EM i sommar.

Polen – Tjeckien stream

Först och främst vill vi påpeka att denna match är en del av dagens Europatipset. Om du är intresserad av att sätta ihop ett systemspel inför torsdagens Europatipset, kan du alltid följa våra speltips och analyser för att få en bättre förståelse inför matcherna.

Matchen mellan Polen och Tjeckien kan också live-streamas online med utmärkt ljud- och bildkvalitet. Detta kan du göra genom Viaplay, som dessutom erbjuder svenska kommentatorer. Följ vår enkla guide nedan för att påbörja streamingen av EM-kvalmatcherna redan idag.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Polen – Tjeckien

Polen – Tjeckien speltips

Vi har också valt att presentera vårt bästa speltips inför mötet mellan Polen och Tjeckien.

Denna match utlovar en hög grad av spänning och ovisshet då den har mycket på spel. Det är trots allt en kvalmatch som kan innebära en biljett till sommarens fotbolls-EM. Denna match bör absolut inte missas, och vårt speltips kommer naturligtvis att intensifiera spänningen ytterligare.

Vår fokus riktas mot en specifik anfallare i hemmalaget, ingen mindre än Robert Lewandowski. Vårt speltips kretsar kring förväntningen att Polens stjärnforward kommer att göra minst ett mål i matchen.

Lewandowski har genomgått en något trög säsong inledningsvis. Skador har utgjort en betydande faktor för de mindre framstående prestationerna. Dock är han nu tillbaka och redo att leda sitt land till fotbolls-EM. Dessutom kommer han in i matchen med god form efter att ha stått för båda målen i Barcelonas senaste ligamatch mot Alaves, som slutade 2-1.

I denna match är det särskilt viktigt att Lewandowski tar ansvar för hemmalaget. Förväntningarna är höga på honom. Trots några hinder tidigare under säsongen på grund av skador är polacken tillbaka och mer än redo för den kommande matchen.

Mer odds & betting inför matchen

Ta del av våra övriga speltips och odds inför mötet mellan Polen och Tjeckien.

Samtliga odds presenteras av Bet365, som välkomnar nya kunder med en imponerande bonus på upp till 1250 kr i spelkrediter.

Speltips Odds
Polen vinner 2.30
Under 2.5 mål 1.67
Oavgjort i halvtid 2.05
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar