Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 aug, 2021

Östersunds FK – IFK Norrköping, 15/8: Stream, speltips & odds

Norrköping Östersund

Östersunds FK och IFK Norrköping möts i Allsvenskan på söndag eftermiddag, den 15 augusti. Här kan ni ta del av vårt speltips till matchen, och även läsa om hur ni hittar en Östersund – Norrköping live stream.

På söndag den 15 augusti tar Östersunds FK emot IFK Norrköping på Jämtkraft Arena. Jumboplacerade ÖFK kommer att slita allt vad man kan för att ta poäng, medan Norrköping gärna vill studsa tillbaka från den oväntade förlusten senast.

Här kommer vi att ge er det viktigaste inför matchen, och delar med oss av såväl speltips som möjligheterna till att streama Östersund – Norrköping.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Östersunds FK – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 17:30, den 15/8
Vart: Jämtkraft Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Norrköping vinner (1,68 hos Betsson)

Inför matchen

  • Norrköping har förlorat tre av sina fyra senaste matcher.
  • Östersund är än värre, och har förlorat fem av sina sex senaste matcher.
  • Sist ”Peking” var på besök i Östersund vann man med 4-2.

Streama Östersund – IFK Norrköping

Det är inte särskilt svårt att börja live streama Östersunds FK – IFK Norrköping live. Allt som behöver göras för att se matchen online är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan live. Skapa ert konto, köp abonnemang och sätt igång er Östersund – Norrköping live stream av hög kvalitet!

Det är möjligt att titta på din fotboll live stream från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom välja att föra över din Östersund – IFK Norrköping stream till TV-skärmen, och se matchen där istället.

  1. Gå in på Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Titta på Östersund – IFK Norrköping live

Speltips & odds: Östersund – IFK Norrköping

Östersund har inga roliga år bakom sig, om man räknar från 2019 och framåt. Just nu befinner sig klubben i ett transferförbud, som gjort att man inte kunnat värva spelare på ett års tid. Därav har truppen bara krympt i takt med att spelare lämnat klubben, spelare som inte gått att ersätta.

Nu har man en tunn och svag trupp, och det ska till något extremt för att man hänger kvar. Medan bottenkonkurrenten Örebro förstärkt med Nahir Besara, Jiloan Hamad och Ahmed Yasin, Degerfors hämtat Nikola Djurdjic och Mjällby lagt beslag på Sam Johnson sitter man där med samma lag som tidigare, minus viktige veteranen Ronald Mukiibi.

Efter en stark inledning på säsongen, trots allt, ser det nu riktigt illa ut för ÖFK. En poäng på de sex senaste matcherna, fyra på de elva senaste. Allra senast förlorade man mot Häcken med hela 5-0. Positivt är i alla fall att Charlie Colkett kommit tillbaka efter ett års tjänstledighet, men han gjorde dessvärre inte många glada i comebacken mot Häcken.

IFK Norrköping är väl knappast fullt nöjda med sin säsong de heller. Blott 20 poäng på 14 matcher leder inte långt i en toppstrid, och här är det bara vinst som gäller. Vinner man matchen tar man i alla fall ta in på antingen Elfsborg eller Hammarby, som ställs emot varandra på söndag. Här kan ni förresten läsa om hur ni gör för att streama Hammarby – Elfsborg live.

Det ska vara, och är, klasskillnad de här två lagen emellan. Vi är förvånade över att oddset på bortaseger är så pass högt som det är, och tvekar inte när vi spelar den raka 2:an till 1,68 på Betsson.

  • Vårt speltips: Norrköping vinner
  • Odds: 1,68
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar