Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 aug, 2021

Hammarby – Elfsborg, 15/8: Stream, speltips & odds

Hammarby Elfsborg

Hammarby och Elfsborg möts i Allsvenskan på söndag eftermiddag. Här ser ni vårt speltips till matchen, och hittar även information om hur ni finner en Hammarby – Elfsborg live stream.

På söndag den 15 augusti ställs Hammarby mot Elfsborg i den 15:e omgången av Allsvenskan. Två lag som haft ett tätt spelschema på sistone får mäta sig med varandra i en toppmatch, och frågan är vilket lag som lämnar som segrare.

I den här texten går vi igenom förutsättningarna inför mötet, och ger er dessutom vårt speltips till matchen. Kolla även in hur ni gör för att streama Hammarby – Elfsborg live.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Hammarby IF – IF Elfsborg
Matchstart Kl. 17:30, den 15/8
Vart: Tele2 Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (2,35 hos Betsson)

Inför matchen

  • Hammarby kommer från en 5-1-seger (totalt 6-4) mot Cukaricki, och moralen i laget är hög.
  • Elfsborg har precis slagit Velez Mostar med 4-1 (totalt 5-2), och har även de stämningen på topp.
  • De två senaste matcherna lagen emellan har slutat 2-2.

Streama Hammarby – Elfsborg online

På söndag den 15 augusti kan ni live streama Hammarby – Elfsborg direkt på nätet. De två lagen möts och det går att se matchen online på Discovery Plus, där du kan se alla matcher från Allsvenskan direkt. Skapa ett konto, köp sportabonnemanget och börja titta på Hammarby – Elfsborg stream direktsänt på internet.

Du kan ha igång din Hammarby – Elfsborg stream från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och titta på matchen där. Din fotboll stream kommer att hålla hög nivå vad gäller såväl bild som ljud.

  1. Gå in på Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Se Hammarby – Elfsborg direktsänt

Speltips & odds: Hammarby – Elfsborg

Både Hammarby och Elfsborg har fullt upp i Europakvalet för tillfället, och båda lagen kommer från varsina topprestationer under torsdagskvällen. Hammarby var tvungna att hämta upp ett 1-3-underläge från första mötet med Cukaricki, och gjorde så med råge. På hemmaplan visade man att man är det bättre laget av de två, och vann med hela 5-1. Siffrorna hade faktiskt kunnat vara ännu större, och det vi såg var en av Hammarbys bästa matcher på mycket länge.

Elfsborg gick in som storfavoriter mot bosniska Velez Mostar, men klarade bara 1-1 på hemmaplan. Borta blev det dock annan ammunition i bössan. Sju minuter in på andra halvlek var ställningen redan 4-0 till boråsarna, efter att både Per Frick och Jeppe Okkels blivit tvåmålsskyttar. Velez Mostars sena reducering var av mindre betydelse, och likt Hammarby kommer Elfsborg till den här matchen med höjd moral och gott självförtroende.

Men urladdningarna var kanske inte bara av godo? Matcherna har kommit tätt och vi har sett framförallt på Hammarby att kvalet nog gått ut över resultaten i Allsvenskan, med två raka kryssmatcher mot lag längre ner i tabellen. Elfsborg visade väl i och för sig inga tecken på trötthet senast, då man besegrade Degerfors med 3-0, men på torsdag väntar playoff-rundorna, och tills dess vill man helst inte bli alltför slitna. Hammarby ska försöka kasta omkull Basel, medan Elfsborg måste besegra jätten Feyenoord.

Vi räknar med att både Hammarby och Elfsborg kommer att vilja ha en någorlunda lugn match här – bägge lagen är dessutom medvetna om motståndarens situation. Här tror vi inte på mer uppoffring än nödvändigt, utan på en lugn match som avgörs med något enstaka mål eller till och med slutar oavgjort.

Vi spelar under 2,5 mål, och detta till oddset 2,35 på Betsson.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,35
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar