Öster - GAIS, 7/11: Speltips & stream

superettan-fotboll-match-stream-speltips

 

Med 3 omgångar kvar av Superettan har inte Östers IF något att spela för när GAIS gästar dem.

Öster kommer till matchen från en seger med 4-1 mot Landskrona BoIS. GAIS kommer från en förlust mot Norrby med samma siffror, 1-4.

Motivation slår klass, brukar det heta. Det ska gälla GAIS, som är i desperat behov av poäng. GAIS har en bra chans att plocka poäng i detta möte.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Öster – GAIS, Superettan
Avspark: Den 2021-11-07, kl. 13:00
Vart: Visma Arena
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: DiscoveryPlus
Speltips: X2 (Odds: 1.96 hos Unibet)

Öster – GAIS stream

 

Du kan streama Öster och GAIS från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Öster – GAIS stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Öster – GAIS via live stream

 

Speltips & odds

 

I 9 raka matcher är Öster obesegrade. Laget har visat en stark form och gått segrandes ur många dueller. I vilket fall har de inte förlorat sedan 31 augusti borta mot Trelleborg.

Detta kom ändå för sent, i alla fall om de hade planer på en uppgradering. Med 3 omgångar kvar är det hela 7 poäng upp till 3:an Helsingborg, som sitter på en kvalplats. Fast det är också 3 lag emellan dem, som har en större chans.

Så det är mer eller mindre helt kört för Öster, som får nöja sig med en mittenplacering denna säsong.

Bakom sig har de en imponerande seger över Landskrona BoIS, där mittfältarna Alex Thor Hauksson (2 mål), Emil Engqvist och Tatu Varmanen stod för målskyttet i 4-1 segern. Toppanfallaren Nicolas Mortensen, som är bäst i laget med sina 8 baljor, gick mållös av planen.

Det är en tuff uppgift som väntar GAIS, som har kniven mot strupen i botten av tabellen.

GAIS ligger på en 14:e plats, som innebär kval till att stanna kvar. Det är 5 poäng ner till bottenzonen där Falkenberg har en nedflyttningsplats. Det är bara en poäng upp till AFC Eskilstuna, som har näsan precis ovanför vattenytan.

Vid en seger kan GAIS klättra upp till en 11:e plats, beroende på hur det går för konkurrenterna. Men även ett oavgjort resultat duger, för att ta sig upp till säker mark.

Formen är ömsom vin, ömsom vatten. Nyligen tog man en seger över Helsingborg borta med 1-0, där Simon Alexandersson nätade tidigt segermålet.

Mittfältaren Adam Egnell har varit bäst i laget med sina 6 mål.

Senast blev det en tung förlust på Gamla Ullevi när Norrby, som krigar för en uppflyttning, gästade dem och vann med 4-1. Richard Yarsuvat gjorde GAIS tröstmål, som ändå gav laget lite energi och hopp om framtiden.

GAIS har en stark trupp som inte borde åka ur divisionen. Fast det är dags att leva upp till förväntningar.

I ett sådant pressat läge är chansen stor att GAIS reser sig och spelar en toppfotboll.

Då Öster inte har så mycket att spela för, i och med att de realistiska chanserna till spel i Allsvenskan är mindre än minimala, är de inte heller helt taggade på att slita lika hårt som gästerna för poängen.

Spelbolag erbjuder nästan dubbla degen i odds på att GAIS inte blir helt lottlösa. Det är ett stort värde. Sådana tillställningar brukar bli jämna.

Därför landar spelet på att Öster inte lyckas vinna mötet utan att GAIS åker hem med poäng i behåll, antingen med en eller samtliga 3 pinnar.

 

 

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen eller GAIS seger
  • Odds: 1.96
  • Bettingsida: Unibet

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Östers möjlig startuppställning:

Mathias Nilsson; John Stenberg, Månz Berg, Mattis Adolfsson; Oliver Silverholt, Alex Thor Hauksson, Emil Engqvist, Tatu Varmanen; Mattias Pavic, Nicolas Mortensen, Jesper Westermark.

 

GAIS möjlig startuppställning:

Mathias Karlsson; August Wängberg, Filip Örnblom, Emin Grozdanic; Johan Andersson, Adam Egnell, Boris Lumbana, Malkolm Moënza; Jonas Lindberg, Simon Alexandersson, Julius Lindberg.

 

 

Nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman