Örebro SK - Östersunds FK (22/9): Stream, speltips & odds

Örebro Östersund stream speltips

Bottenmöte i Örebro! ÖSK tar emot Östersunds FK, i en otroligt viktig match för båda lagen. Här kan ni läsa vårt speltips inför mötet, och se hur ni gör för att hitta en Örebro – Östersund live stream.

Allsvenskan närmar sig sitt slutskede, och det börjar hetta till rejält i såväl toppen som botten. Bland lagen som ligger allra risigast till hittar vi Örebro och Östersund, som innehar nedflyttningsplatserna.

På onsdag kväll tar Örebro emot Östersund på Behrn Arena. Här ger vi er ett speltips till matchen, och visar även hur ni bär er åt för att streama den.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Örebro SK – Östersunds FK
Matchstart Kl. 19:00, den 22/9
Vart: Behrn Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: 1 (1,95 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Örebro förstärkte med Nahir Besara och Jiloan Hamad under sommaren, men har inte fått någon effekt av det.
  • Östersunds FK tog precis in Lars Lagerbäck i ledarstaben.
  • Östersund vann vårmötet mot Örebro med 5-0(!).

Streama Örebro – Östersund

Det är inte alls särskilt svårt att live streama Örebro SK – Östersund, och det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skaffa ett konto på Discovery Plus och där köpa ett konto. När det är gjort kan ni se Örebro – Östersund live från valfri enhet, och se Allsvenskan online.

Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er Örebro – Östersund stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV. Ni kan alltså se er fotboll stream var ni vill.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp abonnemang
  • Streama Örebro SK – Östersunds FK

Speltips & odds: Örebro – Östersund

I den senaste omgången ställdes jumbogänget Östersund mot succélaget Elfsborg, som skulle gå upp i serieledning vid vinst. De flesta var överens om att detta skulle bli en ensidig historia. Elfsborg, som inte förlorat på tio matcher, skulle givetvis köra över Östersund, som inte vunnit på lika lång tid.

Men fotboll blir inte alltid som man tror. Blair Turgott tog vara på en bjudning av Elfsborgsförsvaret och satte 1-0, och kunde senare även sätta 2-0 och 3-0 efter individuella prestationer. Det hjälpte föga att Elfsborg kunde reducera till 3-1 i 96:e minuten.

Östersund har ännu fem poäng upp till kvalplats och sex poäng till säker mark, men en ny optimism har kommit in i laget. Plötsligt känner man att man kan, att man faktiskt är benägna att vinna matcher och dessutom mot ett lag som tillhör seriens bästa. Slår man Elfsborg, då kan man absolut slå Örebro. Nu har Östersund dessutom hämtat in Lars Lagerbäck till tränarstaben, där han ska ha någon form av rådgivarroll.

Örebro å sin sida borde inte ligga där man ligger, om man tittar på truppen klubben besitter. Nyförvärv som Jiloan Hamad och Nahir Besara hämtades in i sommar för att höja laget, men har ännu inte hunnit ge laget särskilt mycket i form av poäng. Kanske kommer det.

Örebro kommer senast från två 0-3-förluster, mot Norrköping och Varberg. Vi måste ta oss tillbaka till den 2:a augusti för att hitta lagets senaste seger, då man vann mot Sirius.

När Örebro tar emot Östersund tror vi ändå att ÖSK hittar det vinnande spåret. Man har haft mycket stolpe ut på sistone med utvisningar och onödiga baklängesmål, medan ÖFK – med Elfsborgsmatchen som undantag – ofta varit klart sämre än motståndet rättigenom.

Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 1,95 gånger insatsen. Oddset är hämtat från Bet365.

  • Vårt speltips: Örebro vinner
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Här kan ni läsa vår recension av Bet365, om ni är intresserade av att göra så.

Relaterade artiklar

Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg