Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 feb, 2022

Örebro SK – Örgryte IS: Stream, speltips & odds (27/2)

Örebro Örgryte speltips stream

Det är dags för Örebro och Örgryte att mötas i Svenska Cupen. Här finner ni vårt speltips till matchen, och vi visar er även hur ni gör för att streama Örebro – Örgryte live.

Svenska Cupen är i full gång, och på söndag spelar bland annat Örebro SK och Örgryte IS mot varandra. Örebro har på pappret ett klart starkare lag, men är knappast en klubb där allt står rätt till. Vi har därför en mycket intressant match att se fram emot.

I den här texten går vi igenom förutsättningarna inför matchen, delar med oss av ett speltips och visar hur ni hittar en Örebro – Örgryte live stream.

Streama fotboll live

Se fotboll direktsänt hos Bet365

Vad: Örebro SK – Örgryte IS
Matchstart Kl. 15:00, den 27/2
Vart: Behrns Arena
Live stream C More
TV: Ingen kanal
Speltips: Örebro vinner (2,05 hos Bet365)

Inför

  • Örebro gjorde en svag säsong ifjol och inledde cupspelet med 0-0 mot Eskilsminne.
  • Örgryte förlorade mot AIK med 0-2 i sin första match.
  • Lagen möttes senast i Superettan 2013. Örebro vann då hemmamötet med 2-0.

Startelvor & statistik

[sports data-token=’UDwwEHPFSKFCHy9ol1Hd8yhaDEqqKeX5oaKlr00R’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Örebro – Örgryte live

Det är väldigt enkelt att live streama Örebro – Örgryte, om man vet hur man ska göra. Det vet vi. Gå in på C More, skapa ett konto och köp ett sportabonnemang. Då kan ni se matchen och övriga matcher från Svenska Cupen. Det går att ha igång er Örebro – Örgryte stream från valfri enhet.

Ni kan alltså koppla upp sändningen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom överföra er fotboll stream till TV-skärmen. Hur ni än väljer att titta på er Örebro – Örgryte live stream kan vi garantera er att sändningen kommer att hålla en hög nivå.

Vad gäller TV-sändning så kommer matchen inte att visas på TV. För att se matchen på TV måste ni därför koppla över er stream från annan plattform till TV-skärmen. Sändningen kommer, oavsett hur ni tittar på matchen, att hålla en hög nivå både gällande bild och ljud.

  • Gå till C More
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Örebro – Örgryte live!

Speltips & odds: Örebro – Örgryte

Örebro stod för en riktig fiaskosäsong ifjol, när man åkte ur Allsvenskan. Efter en svag start på säsongen grodde en viss oro inom laget under sommaren, men efter att ha förstärkt laget med såväl Nahir Besara som Jiloan Hamad och Ahmed Yasin trodde man att man värvat sig ur krisen. Men icke.

Trots den kvalitén Besara, Hamad och Yasin besitter kunde de inte rädda laget kvar. Nu har Besara flyttat till Hammarby, medan Hamad och Yasin är kvar. Båda spelarna satt dock på bänken i den första cupmatchen mot Eskilsminne, även om Yasin blev inbytt mot slutet. Om de bänkades för att man ville lufta andra spelare eller för att de inte ansågs tillhöra det bästa laget för dagen är oklart.

Efter att bara ha tagit en poäng i första matchen blir mötet med Örgryte en nyckelmatch. Seger lär vara ett måste för att chansen att ta sig vidare från gruppspelet ska leva. Örgryte tillhör precis som Örebro Superettan, där man slutade på 8:e plats förra säsongen.

Kunnandet i Örebro är och ska vara klart högre än hos Örgryte. Trots att man åkte ur Allsvenskan ifjol besitter man en trupp som egentligen håller allsvensk klass. Vi tror att Örebro steppar upp och vinner den här matchen, och spelar den raka 1:an till 2,05 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Örebro vinner
  • Odds: 2,05
  • Spelsida: Bet365

Ta gärna en titt på vår Bet365-recension. Ni hittar den via länken.

Annan betting inför matchen

Örebro vinner, är vårt tips. Det finns likväl andra intressanta odds att spela på. Här finner ni fler spel att överväga.

Speltips Odds från Bet365
Under 2,5 mål 1,90
Örebro HT/FT 3,50
X2 1,66

Relaterat

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar