Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 feb, 2024

Nigeria – Elfenbenskusten 11/2: Stream, odds & speltips

En episk final utlovas i Afrikanska mästerskapet 2024 när Nigeria ställs mot Elfenbenskusten. Följ med oss på hela resan inför denna storslagna match som sparkar igång klockan 21:00 på söndag.

Denna prestigefyllda match är något du verkligen inte vill missa, och vi kommer guida dig genom hur du enkelt kan njuta av live streaming, nästan helt kostnadsfritt, under detta mästerskap. Dessutom kommer vi att presentera speltips, odds och en noggrann analys av båda lagen.

Vad: Nigeria – Elfenbenskusten, Afrikanska mästerskapet – Final
När: Den 11/2, kl. 21:00
Vart: Stade Olympique Alassane Ouattara
Speltips: Oavgjort (2.88 hos Bet365)
Livestream: > Bet365

Oavgjort

Odds = 2.88
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Nigeria vs Ivory Coast Match Outcome
Match Starts 11/02 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Nigeria förväntas fortsätta med samma elva som man haft i stort sett under hela slutspelet.
 • Elfenbenskusten har samma plan och inga skador eller avstängningar att rapportera om.
 • Lagen möttes i gruppspelet tidigare under turneringen, då blev det en mycket jämn match som Nigeria vann med 1-0.

Nigeria – Elfenbenskusten stream

Finalmötet mellan Nigeria och Elfenbenskusten i Afrikanska mästerskapet 2024 är en händelse du verkligen inte bör missa. Denna match lovar spänning från början till slut, och vi förser dig med all relevant information om hur du enkelt kan komma igång med live streaming.

Spelbolaget Bet365 är ansvarigt för sändningen via sin plattform, och det första steget är att skapa ett konto på spelsidan, vilket du enkelt kan göra genom att klicka här.

Efter att du har skapat ditt konto krävs en minimuminsättning på 50 kr för att låsa upp deras live streaming-utbud. När detta är klart är du redo att påbörja streamingen av finalmatchen.

Vi vill också informera dig om att matchen är en del av dagens Europatipset, och du kan alltid följa vårt speltips samt läsa allt du behöver veta inför matchen här hos oss för att få en djupare insikt.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Nigeria – Elfenbenskusten

Nigeria – Elfenbenskusten speltips

Här presenterar vi även vårt speltips inför finalmatchen i Afrikanska mästerskapet 2024.

Vi tror faktiskt på en mycket jämn match mellan lagen och ser ett bra värde i att matchen slutar oavgjort. Detta alternativ ger oss hela 2.88 gånger insatsen hos bettingsidan Bet365, och det anser vi vara ett välgrundat val.

Det rör sig om en högst jämn match, där utfallet kan bli precis hur som helst. Vi tror att den kommer präglas av stor taktik, där båda lagen agerar oerhört försiktigt och undviker att ta för stora risker. Tidigare erfarenheter från Afrikanska mästerskapet har visat att dessa matcher tenderar att vara mycket jämna, målsnåla och taktiska. När det kommer till en finalmatch förväntar vi oss inget undantag; snarare tror vi att den blir ännu jämnare än vanligt.

Därför sätter vi vår tilltro till ett oavgjort resultat, vilket vi anser vara ett bra val på förhand. Vid senaste mötet mellan lagen, i gruppspelet här i Afrikanska mästerskapet 2024, bevittnade vi en oerhört jämn match som slutade med en knapp seger för Nigeria.

Mer odds & betting inför matchen

En finalmatch förtjänar självfallet fler speltips, och vi har därför tagit fram ytterligare alternativ för dig att överväga. Ta en närmare titt på våra val, men kom ihåg att noga granska dem innan du placerar ditt spel. Slutligen, spela med eftertanke.

Samtliga av våra odds kommer från spelbolaget Bet365, en bettingsida som vi starkt rekommenderar. Bet365 erbjuder en välkomstbonus på upp till 1250 kr i form av spelkrediter för alla sina nya kunder. Det är en förmånlig möjlighet att komma igång och öka spänningen inför finalen.

Speltips Odds
Oavgjort i halvtid 1.83
Nigeria lyfter pokalen 1.80
Rätt resultat: 0-0 5.50
EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar