Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 1 dec, 2023

Newcastle – Manchester United 2/12: Stream, odds & speltips

Vi tar oss till den sista Premier League-matchen på lördag med avspark klockan 21:00, där ingen mindre än Newcastle står ansikte mot ansikte med Manchester United.

Båda lagen kommer från Champions League-spel där de ställdes mot starka motståndare tidigare i veckan. Newcastle mötte PSG på bortaplan, medan United befann sig i Turkiet för att möta Galatasaray. Här presenterar vi speltips, odds och vägleder dig genom hur du kan streama denna spännande match.

Vad: Newcastle – Manchester United, Premier League
När: Den 2/12, kl. 21:00
Vart: St. James’ Park
Speltips: Newcastle vinner (1.98 hos Expekt)
Livestream: > Viaplay

Newcastle vinner

Odds = 1.96
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Newcastle United vs Manchester United Match Outcome
Match Starts 02/12 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Newcastle har flera spelare på sin skadelista, såsom Longstraff, Wilson, Willock, Murphy, Burn, för att nämna några namn.
 • Samma situation råder hos Manchester United, med flera spelare på skadelistan, precis som man har haft i stort sett under hela säsongen.
 • Det skiljer endast en poäng mellan lagen inför den 14:e omgången av Premier League.

Newcastle – Manchester United stream

Är du intresserad av att live streama matchen online? Inga problem. Vi kommer att guida dig genom hur du enkelt kan streama denna spännande drabbning online. Det som krävs är ett konto hos Viaplay, och om du inte har ett kan du enkelt skapa ett genom att följa vår guide nedan. Dessutom behöver du prenumerera på ett sportabonnemang för att låsa upp deras sportutbud och sedan få tillgång till all sport, inklusive samtliga Premier League-matcher.

Om du även är intresserad av att sätta ihop ett systemspel kan vi glatt meddela att matchen ingår i Stryktipset idag. Därför rekommenderar vi starkt att du tittar igenom våra speltips inför dagens matcher för att få en bättre inblick i matcherna.

Vårt speltips blir alltså att Newcastle vinner den här drabbningen. Det må vara en tight match på förhand, men till sist tror vi att Newcastle drar det längsta strået, dels på grund utav att man också spelar på hemmaplan och är ruggigt starka på St. James’ Park.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Newcastle – Manchester United

Newcastle – Manchester United speltips

Självklart har vi även utarbetat ett speltips för den kommande matchen mellan Newcastle och Manchester United.

I detta tips riktar vi vår uppmärksamhet mot Newcastle och väljer dem som vårt lag för att vinna matchen. Vi anser att Newcastle helt enkelt är ett bättre lag med en tydligare spelidé. Trots mängder av skador håller de fast vid sin spelstil och kan ändå presterat på en hög nivå, vilket resulterat i goda resultat.

Manchester United har kanske en imponerande form i Premier League, men det är värt att notera att deras segrar har kommit mot bottenlagen. Så snart de ställs mot ett starkare lag stöter de på problem, och vi tror att detta kommer att gälla även här.

Dessutom har Newcastle fått en extra vilodag jämfört med Manchester United inför denna match. Medan Newcastle spelade på tisdagen, var United i aktion först på onsdagen. Detta kan mycket väl spela en betydande roll i matchens utfall.

Mer odds & betting inför matchen

Är du intresserad av ytterligare speltips och odds inför matchen? Oroa dig inte, vi har gjort arbetet åt dig genom att noggrant analysera matchen och presenterar nu tre nya speltips. Det är dock viktigt att du själv också noga granskar alternativen innan du agerar, och sist men inte minst, spelar med måtta.

Samtliga odds hämtas från spelbolaget Expekt, som är ett utmärkt bolag. Om du ännu inte har ett konto där rekommenderar vi starkt att du skaffar ett.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.72
Båda lagen gör mål 1.67
Rätt resultat: 2-1 8.50
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar