Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 feb, 2024

Newcastle – Luton 3/2: Stream, odds & speltips

En intressant match väntar mellan Newcastle och Luton i omgång 23 av Premier League. Matchen sparkar igång klockan 16:00 på lördag och kommer att äga rum på St. James’ Park.

Efter många om och men kunde Newcastle äntligen vinna en Premier League-match, och inte vilken match som helst, utan en bortamatch mot Aston Villa, som är en mycket tuff sådan. Nu står man inför en ny utmaning när Luton kommer på besök, och som vi alla vet får man aldrig underskatta Luton. Vi går igenom alla detaljer inför matchen här hos oss.

Vad: Newcastle – Luton, Premier League
När: Den 3/2, kl. 16:00
Vart: St. James’ Park
Speltips: Båda lagen gör mål (1.8o hos Unibet)
Livestream: > Viaplay

Båda lagen gör mål

Odds = 1.80
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Newcastle United vs Luton Town Match Outcome
Match Starts 03/02 16:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Newcastle vann till slut i Premier League efter fyra raka förluster.
 • Luton är inne i en bra period och har vunnit många matcher på kort tid.
 • Hemmalaget kliver ut som stora favoriter, men Luton ska aldrig underskattas.

Newcastle – Luton stream

Först och främst vill vi informera dig om att denna match finns med i dagens Stryktips, vilket kan vara av intresse för dig. Du kan gärna ta en titt på vårt speltips för att få en mer ingående förståelse för matchen.

Därefter vill vi även informera dig om att du har möjlighet att streama matchen online via Viaplay. Allt du behöver är ett konto samt ett aktivt sportabonnemang, och sedan är du redo att börja streama alla Premier League-matcher.

Följ vår enkla guide för att komma igång med live streaming online. Processen tar endast några minuter, och sedan är du redo att njuta av matchen.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Newcastle – Luton

Newcastle – Luton speltips

Newcastle lyckades slutligen bryta sin förlustsvit på fyra raka Premier League-matcher och gjorde det dessutom mot ingen mindre än Aston Villa på det prestigefyllda Villa Park. Det är känt att Aston Villa har varit starka hela säsongen och vinner i stort sett alla sina matcher där. Denna seger var därför av stor betydelse för Newcastle, särskilt för att återfå sitt självförtroende.

Nu står Luton på tur. Även om Luton är en mindre klubb i England och har tippats att åka ut från Premier League, har de visat sig vara en svår motståndare under säsongen. De har ställt till det för många starka lag i ligan, även mot de allra bästa. Newcastle bör inte underskatta sin motståndare; de måste prestera på topp för att säkra de tre poängen.

Vi tror att det inte kommer bli en enkel match, och det skulle inte vara överraskande om Luton tar med sig ett positivt resultat med tanke på deras starka prestationer på sistone. Därför väljer vi att spela på att båda lagen gör mål i matchen, och det blir vårt speltips härifrån.

Mer odds & betting inför matchen

Ta del av våra övriga odds inför mötet mellan Luton och Newcastle. Samtliga odds har vi hämtat från spelbolaget Unibet, som generöst erbjuder nya kunder en bonus i form av ett gratisspel upp till 100 kr. Skapa ditt Unibet-konto redan idag och upplev allt som detta spelbolag har att erbjuda – såsom fina bonusar, höga odds och ett omfattande utbud av marknader. Börja din spelupplevelse redan idag.

Speltips Odds
Newcastle vinner & båda lagen gör mål 2.85
Över 2.5 mål 1.60
Rätt resultat: 2-1 8.50
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar