Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 jul, 2024

Musetti – Djokovic 12/7: Stream, odds & speltips

På fredag drar Wimbledon-semifinalerna igång, och först ut på banan är Medvedev mot Alcaraz, och sedan Lorenzo Musetti mot Novak Djokovic. Vi lägger fram vårt spelförslag från den senare matchen som börjar klockan 16:30, och det lovar att bli en riktig höjdare.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver veta inför denna spännande semifinalmatch mellan Musetti och Djokovic. Vi analyserar spelarnas prestationer under turneringen, vilka motståndare de har besegrat, samt deras tidigare möten med varandra. Dessutom presenterar vi våra speltips, granskar oddsen och mycket mer.

Vad: Musetti – Djokovic, Wimbledon
När: Den 12/7, kl. 16:30
Vart: All England Club
Speltips: Över 36.5 games (2.10 hos Betway)
Livestream: > Bet365

Över 36.5 games

Odds = 2.10
Bonus: Få 500 kr i gratisspel hos Betway
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Lorenzo Musetti vs Novak Djokovic Match Outcome
Match Starts 12/07 16:30
No Odds Available

Inför matchen

 • Djokovic leder med 5-1 i inbördes möten över Musetti.
 • Musetti har besegrat: Lestienne, Darderi, Comesana, Mpetshi Perricard och Fritz.
 • Djokovics har besegrat: Kopriva, Fearnley, Fearnley, Popyrin, Rune samt De Minaur (WO på sistnämnda).

Musetti – Djokovic stream

Om du vill streama matchen mellan Musetti och Djokovic online har du verkligen kommit rätt. På Sportal går vi alltid igenom hur du enkelt kommer igång med livestreaming, och här fokuserar vi på Wimbledon-matchen mellan Musetti och Djokovic.

Att börja streama Wimbledon 2024 är enkelt och tar bara några minuter. Därefter kan du njuta av fantastisk tennis från Grand Slam-turneringen och mycket annat som spelbolaget erbjuder året runt.

Följ vår enkla guide här nedan för att komma igång med streaming hos Bet365 redan idag. Vi rekommenderar starkt denna streamingtjänst, särskilt för dig som gillar att både spela på odds och streama matcherna samtidigt.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Musetti – Djokovic

Musetti – Djokovic speltips

Vi tippar på en jämn match mellan Musetti och Djokovic och har därför valt att placera vårt speltips på över 36.5 games.

Djokovic, den 22-faldige Grand Slam-vinnaren, som dessutom har vunnit Wimbledon sju gånger tidigare, är här ännu en gång i en Wimbledon-semifinal. Det är en imponerande bedrift av Djokovic att nå hit i år, särskilt med tanke på de stora frågetecken som fanns kring hans deltagande efter en knäoperation för en månad sedan. Nu står han här och har presterat mycket bra. Dessutom hade han lite tur i kvartsfinalen då han slapp spela eftersom hans motståndare, De Minaur, tvingades dra sig ur på grund av skada. Djokovic kommer alltså utvilad och redo att kämpa för ännu en Wimbledon-final.

Musetti har skrivit historia genom att nå sin första Grand Slam-semifinal och förtjänar all beröm för sina starka insatser under hela turneringen. Vägen hit har inte varit enkel, och Musetti har fått kämpa hårt i nästan varje match, med alla matcher som gått till antingen fyra eller fem set. I kvartsfinalen besegrade han Fritz, trots att han var en stor underdog, med en strålande prestation.

Det är möjligt att Djokovic vinner och når ännu en Wimbledon-final, och mycket pekar på det. Djokovic är favorit, har vunnit turneringen sju gånger tidigare, är en grässpecialist och vet vad som krävs för att vinna sådana här matcher. Men vi tror att Musetti, som varit en tuff motståndare under hela turneringen och som aldrig ger upp, kan göra livet svårt för Djokovic. Om det räcker till att vinna återstår att se, men att Musetti kommer gå ut och ge sitt yttersta, det kan vi räkna med.

Mer odds & betting inför matchen

Här nedan finner du tre nya speltips & odds till Musetti mot Djokovic. Alla spel har vi tagit från Betway!

Speltips Odds
Över 3.5 set 1.90
Över 4.5 set 4.90
Rätt resultat: 3-2 Djokovic 12.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalen i Copa America mellan Uruguay mot Colombia. Speltips, odds och guide om hur du kan streama matchen online.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar