Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 8 okt, 2021

Moldavien – Danmark, 9/10: Speltips & stream

Danmark – Bosnien och Hercegovina, 6/6: Speltips & stream

Botten möter toppen i VM-kvalets grupp F där jumbom Moldavien tar emot Danmark, i den 7:e omgången.

Moldavien har hittills bara lyckats ta en pinne i tabellen. Spelet har sett bättre. Danskarna har full pott och inget släppt mål i gruppspelet.

I Danmark blev det en 8-0 seger. Returen borde inte bli lika målrikt, då Moldavien ändå kan spela stabilt i hemlandet.

Vad: Moldavien – Danmark, VM-kval
Avspark: Den 2021-10-09, kl. 20:45
Vart: Stadionul Zimbru
TV-kanal: Cmore
Speltips: Under 3,5 mål (Odds: 1.72 hos Betsson)

Det är inne hos Betsson som vi hittar oddsen inför matchen. Där kan du spela på bra odds inför VM kvalet.

Moldavien – Danmark stream

Det är inne hos Cmore som du kan streama Moldavien och Danmark från VM kvalet. Du kommer att kunna bli medlem helt gratis på deras hemsida.

För att sedan kunna se fotboll via live stream från Moldavien – Danmark så krävs ett abonnemang. Du behöver med andra ord uppgradera ditt konto till ett premium. Du kan välja mellan flera olika paket som Cmore erbjuder dig att köpa. Var noga med att se till att paketet du väljer ger dig tillgång till Moldavien – Danmark live stream.

För att så snabbt som möjligt kunna komma igång med att sända Moldavien – Danmark stream så har vi skapat en lista. Där hittar du vilka steg som krävs för att se VM kvalet.

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ett konto helt gratis
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta live stream för Moldavien – Danmark

Det är fullt möjligt att använda dig av både dator och mobil om du vill se matchen. Du kommer utan problem kunna öppna matchen i den enhet som passar dig allra bäst.

Speltips & odds

Under sin 27-åriga historia har Moldavien ännu inte kvalat in till något mästerskap. Även denna gång ser de ut att misslyckas. Totalt har det bara blivit 5 segrar i 63 VM-kval landskamper.

Hemma möt Färöarna tog de en poäng i premiären. Sedan dess har det blivit 5 raka förluster i VM-kvalet. Ändå är de lite på gång.

Efter EM-omstarten har de spelat bättre, trots att de har förlorat mot Österrike med 0-2, Skottland med 0-1 och Färöarna med 1-2. Defensiven har visat sig vara stabilare, samt att laget har börjat försvara sig med samtliga spelare. Då hålls siffrorna nere också

Nicolae Milinceanu lyckades även hitta nätmaskorna senast mot Färöarna. Det är sällan Molvadien nätar. Under VM-kvalet har det bara blivit 3 mål efter 6 omgångar.

Förbundskaptenen Roberto Bordin har väldigt lite att glädjas över. Fast i hemlandet har det ändå gått okej, där de nyligen vann med 1-0 mot Azerbajdzjan i en vänskapsmatch.

Desto bättre har det gått för Danmark och förbundskaptenen Kasper Hjulmand, som har tagit samtliga segrar i VM-kvalet. Detta har Danmark lyckats göra något insläppt mål. Ingen annan nation har lyckats med den bedriften hittills under VM-kvalet.

Försvaret håller den absolut högsta nivå, vilket också Danmark visade upp under EM, där de slogs ut av England i semifinalen under förlängningen.

Efter omstarten har inte Danmark varit lika grymma i offensiven utan mest fokuserat på att få jobbet gjort.

Hemma mot Skottland blev det 2 mål på 2 minuter, av Daniel Wass och Joakim Mähle, men inga fler än så. Borta mot Färöarna dröjde det till matchminut 85 innan Jonas Wind nickade in det enda målet i landskampen.

Däremot lossnade det senast hemma mot Israel där Danmark vann med hela 5-0. Fem olika målskyttar hamnade i målprotokollet.

På resande fot har inte danskarna varit lika övertygande. Där har de nätat 7 gånger på 3 landskamper. Det är verkligen inte illa. Men samtidigt inte alls på samma nivå som när de får spela hemma i Danmark, där de har nätat 15 gånger på 3 landskamper.

Moldavien har en förmåga att hålla siffrorna nere på hemmagräs, utan att direkt själva ösa in mål. Så detta kan mycket väl bli en stängd match med inte så värst många insläppta mål.

För Danmark väntar ett tuffare möte mot Österrike, bara 3 dagar senare. Så vi kan räkna med en hel del rotation i startelvan och ett mer reservbetonat lag i Danmark.

Därför faller spelet på att vi får se 0, 1, 2 eller 3 mål totalt i landskampen mellan Moldavien och Danmark, men inga fler än så.

  • Vårt speltips: Under 3,5 mål i matchen
  • Odds: 1.72
  • Bettingsida: Betsson

Troliga startelvor inför matchen

Moldaviens möjlig startuppställning:

Avram; Bolohan, Armas, Posmac; Jardan, Dros, Rata, Platica; Antoniuc, Nicolaescu; Ginsari.

Danmarks möjlig startuppställning:

Schmeichel; Wass, Anderson, Vestergaard, Larsen; Jensen, Norgaard, Delaney; Daramy, Poulsen, Skov Olsen.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar