Man City - Mönchengladbach, 16/3: Speltips, odds & inför

Resultat
Odds
Man City
Oavgjort
Mönchengladbach
Odds hämtat på bet365: 15/3 16:00

En kvartsfinal står på spel när Man City – Mönchengladbach möter varandra i det andra mötet i åttondelsfinal i Champions League. Vi ger er ett speltips till matchen.

I det första mötet vann Man City med komfortabla 2-0 mot Mönchengladbach i Tyskland. Nu väntar ännu en match lagen emellan i en period när tyskarna har förlorat sina senaste sex matcher.

Ta del av vårt speltips till åttondelsfinalen i Champions League mellan Man City – Mönchengladbach med allt inför matchen och det bästa oddset.

Vad: Man City – Mönchengladbach
När: Den 16/3, kl. 21:00
Vart: Puskas Arena
Speltips: Man City över 2.5 mål(2.00 hos Bet365)
Läs mer om hur du kan streama fotboll på nätet: Streama fotboll online
Domare: Sergei Karasev

Inför matchen

  • Mönchengladbach har förlorat sina senaste sex matcher.
  • Man City har gjort 8 mål under sina senaste tre matcher, medan Mönchengladbach har gjort endast 1 mål.
  • Mönchengladbach har inte vunnit någon match på åtta försök.

Speltips inför matchen

Under tisdagskvällen ska mötet mellan Man City – Mönchengladbach i åttondelsfinal i Champions League ta form. Bortalaget har en horribel formkurva på sistone med förlust i deras sex senaste matcher, samtidigt som engelsmännen är i toppen av Premier League.

Med 14 poäng tillgodo ner till tvåan i Premier League kan Man City satsa allt på Champions League under våren och slappna av en aning i ligan. Detta gör att de kommer att ställa upp med bästa möjliga lag för att inte kunna bli överraskad av ett (förmodat) offensivt Mönchengladbach som ska försöka vända på underläge med 2-0 i den föregående matchen.

Man City kommer till detta möte i Champions League med en väldigt god känsla. På en första plats i Premier League och en kross med 0-3 mot Fulham i bagaget i deras senaste match gör att deras självförtroende är på topp inför mötet med tyskarna under tisdagen.

Mönchengladbach åker, inte till England, utan till Budapest (som matchen lagts på grund av coronarestriktioner) för att ta revansch mot engelsmännen efter deras senaste möte. I deras senaste match förlorade de på bortaplan mot bottenlaget Augsburg med 3-1 efter en mindre bra insats som ringar in deras nuvarande form.

Just nu parkerar Mönchengladbach på en tiondeplats i Bundesliga med sina 33 poäng på 25 spelade matcher. De har förlorat sina senaste sex matcher och inte lyckats vinna på deras senaste åtta. Det har varit svårt att hitta ljusglimtar inför detta för närvarande katastrofala Mönchengladbach som ska ta sig an en, tror vi, övermäktig motståndare i Man City.

Vårt speltips

En dominant position i Premier League, samtidigt som dem gör mycket mål i deras senaste matcherna är något vi uppmärksammar inför detta möte mellan Man City – Mönchengladbach.

Man City har gjort åtta mål under sina senaste tre matcher och har sina nyckelspelare friska vilket talar för många mål i matchen.

Vi tror att Man City kommer att göra över 2.5 mål i matchen mot Mönchengladbach i åttondelsfinal i Champions League. Vi spelar därav på Man City över 2.5 mål (totalt antal mål per lag) med oddset 2.00 på Bet365.

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Man City – Mönchengladbach, hämtade från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Man City vinner 1.22
Oavgjort 6.00
Mönchengladbach vinner 13.00
Över 2,5 mål i matchen 1.53
Under 2,5 mål i matchen 2.50

Fler speltips

AC Milan – Hellas Verona, 16/10: Stream, speltips & odds
AC Milan - Hellas Verona, 16/10: Stream, speltips & odds
Läs allt inför Milans hemmamatch mot Hellas Verona. Zlatan Ibrahimovic är redo för comeback, och väntas hoppa in under andra halvlek.
15 oktober, 2021 | Emil Sandberg
Barcelona – Valencia, 17/10: Speltips & stream
Barcelona - Valencia, 17/10: Speltips & stream
Det väntas bli en hög underhållning i La Liga mötet där FC Barcelona tar emot Valencia. Odds på att båda lagen hittar nätmaskorna får vårt speltips.
15 oktober, 2021 | Katten Jansson
Villarreal – Osasuna, 17/10: Speltips & stream
Villarreal - Osasuna, 17/10: Speltips & stream
Europa League mästarna Villarreal tar emot Osasuna i den spanska La Liga. Vi går igenom odds, streaming och ger ett rakt speltips, till ett bra odds.
15 oktober, 2021 | Katten Jansson