Landskrona - Helsingborg, 28/8: Speltips & stream

Anthony

 

Spelbolag har ingen favorit till seger i derbymötet mellan Landskrona och Helsingborg i Superettan.

Det går att förstå varför, med tanke på tabelläget samt hur det gick senast när lagen möttes för bara några veckor sedan.

Både Landskrona och Helsingborg ligger i toppen, 2 poäng bakom serieledarna Värnamo, på 31 poäng i tabellen, efter 17 omgångar.

 

Vad: Landskrona – Helsingborg, Superettan
Avspark: Den 2021-08-28, kl. 13:00
Vart: Landskrona Idrottsplats
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.80 hos Bet365)

Landskrona – Helsingborg stream

Du kan streama Landskrona och Helsingborg från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Landskrona – Helsingborg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Landskrona – Helsingborg via live stream

 

Speltips & odds

 

När lite mer än halva säsongen har spelats går det att konstatera att Landskrona och Helsingborg har gjort det väldigt bra ifrån sig. Båda lagen är på väg att uppgraderas från Superettan till Allsvenskan. I alla fall är de heta kandidater till uppflyttning, även om det finns andra bra lag med i striden.

Landskrona och Helsingborg möttes så sent som den 10 augusti 2021. Adam Kaied sköt då på volley in 1-0 till Helsingborg i den 19:e minuten. Landskrona kvitterade genom Kevin Jensen som på egen hand tog sig in i straffområdet och prickade in 1–1. Avgörandet kom från ett frisparksmål av Brandur Hendriksson, i den andra halvleken, som gav Helsingborg 3 välbehövliga poäng i toppstriden.

Sedan dess har Helsingborg vunnit med 3-0 över Akropolis och senast spelat mållöst hemma mot Vasalunds IF.

Helsingborg skapade mycket och hade fina lägen att vinna, men lyckades inte bryta ner gästerna. Å andra sidan försvarade sig Helsingborg också riktigt bra.

Till denna match har Helsingborg ytterbacken Bödvar Bödvarsson avstängd, på grund av för många gula kort.

Anthony van den Hurk (i bild) leder skytteligatabellen i Superettan ihop med Alexander Ahl Holmström och Dijan Vukojevic, på en delad plats, med 9 mål. Däremot är formen kall då han inte har nätat för Helsingborg i lagets 5 senaste ligamatcher.

Något mål blev det inte heller för Landskrona som förlorade bortamötet mot tabellettan IFK Värnamo med 0-2. Landskrona hade bekymmer med att skapa vassa lägen och komma till heta avslut. Totalt blev det bara ett skott på mål.

Å andra sidan lät de inte serieledarna skapa så mycket heller. Men Värnamo förvaltade sina lägen och hade marginalerna med sig. Matchen var mållös med kvarten kvar. Då nätade Oscar Uddenäs. På övertid, i matchminut 95, fastställde Oscar Johansson slutresultatet.

Detta var Landskronas tredje raka bortaförlust.

På hemmagräs är däremot Landskrona bäst av alla i Superettan. Där är de ännu obesegrade, med bara 6 insläppta mål på 9 hemmamatcher.

Helsingborg är det bästa bortalaget, med 4 vinster, 3 kryss och endast en förlust, där målskillnaden har skrivits till siffrorna 11:4. Starkt.

I och med att Landskrona och Helsingborg jagar Värnamo i toppen så går detta möte mest ut på att inte förlora. På grund av detta kan vi nog räkna med en avvaktande tillställning, där båda lagen känner mycket på varandra och vill framför allt inte bjuda på några kostsamma misstag.

Därför lander spelet på att Skånederbyt mellan Landskrona och Helsingborg slutar målsnålt, med max 2 mål totalt i matchen.

 

 

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Landskronas möjlig startuppställning:

Amr Kaddoura; Alexander Tkacz, Viktor Wihlstrand, Andreas Murbeck, Jonathan Asp; Emil Jönsson, Måns Ekvall, Filip Ottosson; Kevin Jensen, Robin Eliasson Hofsö, Viktor Ekblom.

 

Helsingborgs möjlig startuppställning:

Anders Lindegaard; Andreas Landgren, Charlie Weberg, Ravy Tsouka Dozi, Emil Hellman; Rasmus Jönsson, Brandur Hendriksson; Wilhelm Loeper, Anthony van den Hurk, Adam Kaied; Rasmus Karjalainen.

 

 

Nyheter

André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Barcelona – Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
Barcelona - Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid väntas bli ett helt öppet möte. Se hur du streamar gigantmötet online eller ser det på en TV.
16 mars, 2023 | Katten Jansson
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg