Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 10 jun, 2021

Landskrona – Brage, 12/6: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

Både Landskrona BoIS och IK Brage har bara en förlust på de 5 senaste matcher i Superettan.

I de resterande möten har båda lagen visat toppform.

Landskrona ligger på en 3:e plats i tabellen och har en chans att gå upp i serieledning vid en seger, förutsatt att Värnamo och Norrby tappar poäng.

Brage befinner sig i bottenträsket trots 2 segrar och en oavgjord match under sina 3 senaste möten.

Det som båda lagen har gemensamt är att de har varit skickliga i sina offensiv och lyckats med att näta en hel del.

Vad: Landskrona – Brage, Superettan
Avspark: Den 2021-06-12, kl. 15:00
Vart: Landskrona Idrottsplats
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Båda lag gör mål (Odds: 1.95 hos Bet365)

Landskrona – Brage stream

Du kan streama Landskrona – Brage från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Landskrona – Brage stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Landskrona – Brage via live stream

Speltips & odds

Efter 9 omgångar i Superettan har Landskrona visat sig vara svårslagna. Om detta kommer att räcka till en direkt biljett eller kval till Allsvenskan, eller inget av detta, återstår att se. Hittills har det blivit 4 segrar, lika många kryssmatcher och endast en förlust som kom borta mot Jönköpings Södra med 1-3.

I samtliga matcher har Landskrona lyckats göra mål. Totalt har det blivit 13 baljor. Det är bara Sundsvall med 14 mål och Jönköpings Södra med 16 mål som har nätat fler gånger.

Målen har också kommit på bekostnad av ett väldigt offensivt spel, som har lett till en del insläppta mål också. Endast mot Värnamo och AFC Eskilstuna har Landskrona hållit nollan, båda gånger på hemmaplan.

Landskrona kommer till matchen från en imponerande 3-1 seger på bortagräs mot mittenlaget GAIS. Innan dess blev det 1-1 hemma mot Örgryte.

Näst ut blir det ett tufft möte mot Brage, som har hittat formen.

Efter 6 omgångar låg Brage sist i tabellen med 2 intjänade poäng. Då hade de nätat 2 gånger och släppt in 6 mål.

Men formkurvan skulle vända uppåt.

I de 3 senaste matcherna har de rest sig och spelat riktigt bra. Det har blivit en vinst mot Öster med 2-1, 2-2 borta i Västerås och senast 1-0 mot AFC Eskilstuna på hemmagräs. Det är långt ifrån alltid som Brage skapar så värst mycket i sina matcher. Fast de har varit effektiva och tagit vara på sina lägen.

Hemma på Borlänge Energi Arena kan Brage till och med lyckas nolla motståndarna. Fast på resande fot har de ännu inte klarat av. Där har det blivit insläppta mål i samtliga fem bortamatcher. Att lyckas hålla nollan mot tabelltrean Landskrona känns inte trovärdigt.

Däremot är känslan att Brage fortsätter vara med i målprotokollet och gör mål igen.

Därför lander spelet på att vi får se mål från båda sidorna i matchen.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål i matchen
  • Odds: 1.95
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Landskronas möjlig startuppställning:

Amr Kaddoura; Jonathan Asp, Andreas Murbeck, Viktor Wihlstrand, Dennis Olofsson; Melker Heier, Sumar Almadjed, Filip Ottosson; Kevin Jensen, Niklas Nielsen, Oscar Petersson.

Brages möjlig startuppställning:

Adrian Engdahl; Lukas Hiltunen, Alexander Zetterström, Mattias Liljestrand, Moses Makasi; Bjarni Mark Antonsson, Adil Titi; Robbin Sellin, Niklas Söderberg, Noa Williams; Leonard Pllana.

Andra nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar