Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 jul, 2022

Kalmar – Elfsborg (24/7): Stream, speltips & odds

kalmar elfsborg speltips stream

Kalmar FF och IF Elfsborg möts i Allsvenskan på söndag kväll. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till information om hur ni finner en Kalmar – Elfsborg stream.

En intressant match väntar på Guldfågeln Arena! Kalmar FF, som gör en ny stark säsong, tar emot Elfsborg. Elfsborg har inte fått poängproduktionen med sig, men har inte gjort bort sig spelmässigt. Nu har man dessutom förstärkt laget rejält under sommaren, och siktar således på att klättra i tabellen under hösten.

Ta del av våra tankar kring matchen, med ett speltips. Läs även om hur ni gör för att streama Kalmar – Elfsborg live.

Streama fotboll live

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Kalmar FF – IF Elfsborg
Matchstart Kl. 17:30, den 24/7
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 3
Speltips: Elfsborg vinner (2,62 hos Bet365)

Inför matchen

  • Kalmar har inte vunnit någon av sina tre senaste matcher.
  • Elfsborg kommer från en 1-4-förlust mot Molde, i kvalet till Europa Conference League.
  • Elfsborg har sju raka matcher utan förlust mot Kalmar.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’Bt5MIrG191caXMtoAUlYnMvkfalDBkOTvhvaiZPs’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Kalmar – Elfsborg

Det är enklare än vad man kan tro att live streama Kalmar – Elfsborg. För att se matchen direkt på nätet behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla Allsvenskan live streams.

Det går att titta på er Kalmar – Elfsborg stream från mobil, dator såväl som från surfplatta. Ni kan alltså se er fotboll stream direkt från valfri enhet. Oavsett vilken enhet du väljer, kan du med hjälp av till exempel en Chromecast koppla över din sändning till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög kvalitet, vad gäller både bild och ljud. Dessutom är huvudkommentator, expertkommentator och gänget i studion väldigt kunniga. Detta förhöjer upplevelsen för dig som sitter med din Kalmar – Elfsborg live stream framför dig.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Kalmar – Elfsborg live

Speltips & odds: Kalmar – Elfsborg

Kalmar gör en ny, fin säsong, och visar att fjolåret inte var en engångsföreteelse. Man har dock haft vissa problem med målskyttet, och bara mäktat med att göra 16 mål på 14 matcher. Men å andra sidan är det bara Djurgården och Hammarby som släppt in färre mål än smålänningarna.

Elfsborg har svårt att vara nöjda med sin första halva av säsongen. Laget har precis gått in i sitt andra Europaspel i rad, men ser inte ut att säkra något kvalspel till kommande säsong. Laget ligger på 10:e plats, och har bara plockat två poäng på de tre senaste allsvenska matcherna. Man kommer senast från två raka tremålsförluster; först 0-3 mot Hammarby och därefter 1-4 mot Molde i ECL-kvalet.

Mot Molde debuterade både Sebastian Holmén och Niklas Hult, då de hoppade in sista 20 minuterna. Det är två spelare som anländer med stora förväntningar att styra upp Elfsborgs försvar och hela det gulsvarta laget. Både Holmén och Hult är på gränsen till landslagsklass, och här väntar vi oss att de spelar från start.

Kalmar har likt Elfsborg tagit blott två poäng på tre matcher, men medan Elfsborg faktiskt spelat mot topplag i form av Häcken, AIK och Hammarby, har Kalmar mött bland annat Helsingborg och Sirius. KFF ser inte ut att vara i toppslag just nu, och vi tror mer på att Elfsborg, stärkt av sina klassförvärv, vinner den här matchen. Den raka 2:an spelas, till 2,62 gånger pengarna hos Bet365.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner
  • Odds: 2,62
  • Spelsida: Bet365

Vår rekommendation är att ni tittar in lite oddsbonusar innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Det finns ett hav av spännande odds att spela på från Kalmar – Elfsborg. Här ser ni några.

Speltips Odds från Bet365
X2 1,50
Båda lag gör mål – Ja 1,75
Under 2,5 mål 1,85

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar