Jönköpings Södra - Sundsvall, 14/10: Speltips & stream

Linus Hallenius Helfigur @Leverans Allsvenskan 2016 Fotboll

 

Det är inte helt enkelt att förstå varför Jönköpings Södra är en liten favorit till seger över GIF Sundsvall i Superettan.

Jönköpings Södra befinner sig i ingenmanslandet, på en 8:e plats med 32 poäng efter 23 omgångar i serien.

Sundvall ligger på en andra plats, med en match mindre spelad än serieledarna Värnamo, som har 4 poäng fler.

En andra plats i tabellen räcker för uppflyttning till Allsvenskan och det ska Sundsvall klara av att försvara.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Jönköpings Södra – Sundsvall, Superettan
Avspark: Den 2021-10-14, kl. 19:00
Vart: Stadsparksvallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Sundsvall +0 (Odds: 2.00 hos Unibet)

Jönköpings Södra – Sundsvall stream

 

Du kan streama Jönköpings Södra och Sundsvall från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Jönköpings Södra – Sundsvall stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Jönköpings Södra – Sundsvall via live stream

 

Speltips & odds

 

GIF Sundsvalls bortamatch mot Jönköpings Södra flyttades från den 31 augusti 2021 till den 14 oktober 2021. Orsaken var en begäran från Jönköpings Södra som hade flera spelare på landslagsuppdrag.

Nu är det äntligen dags för mötet att bli av.

Sedan mitten av september månad 2021 har Jönköpings Södra drabbats av en formsvacka. De är utan seger i 6 raka matcher i Superettan, där 4 av dem har förlorats. På ett sätt är detta dåligt rent allmänt. På ett annat sätt är det förståligt.

Jönköpings Södra riskerar inte att åka ur Superettan, med 7 omgångar kvar att spela. Inte heller är det någon större chans till uppflyttning, då det är 8 poäng upp till 3:an Helsingborg.

Detta har speglats i resultatet och hos spelarna, som inte har visat någon toppform eller större motivation till att kriga järnet om poängen.

Bäst har det gått för mittfältaren Robin Book, som har nätat 6 gånger och passat fram till 4 mål. Även anfallaren Eric Johana Omondi har hittat nätmaskorna 6 gånger.

Desto bättre har det gått för seriens vassaste anfallspar, i form av Linus Hallenius (i bild) och Pontus Engblom, i Sundsvall. De båda håller en Allsvensk klass, något de också har visat upp.

Linus Hallenius ligger på en 2:a plats i skytteligan, efter Ajdin Zeljkovic från Örgryte, som har nätat ett mål fler. Totalt har det blivit 12 mål och 2 assister för Linus Hallenius. Anfallskollegan Pontus Engblom har nätat 7 gånger samt passat fram till lika många assister.

Efter 25 minuter senast i Helsingborg nätade Linus Hallenius sitt 12:e mål för säsongen. HIF kvitterade efter 55 minuters spel. Det skulle dröja till övertid då inhoppandes Paya Pichkah gav Sundsvall samtliga 3 poäng med ett sent vinnarmål.

När det kommer till vinster så har Sundsvall klarat av att ta 3 poäng i 7 av de 8 senaste ligamatcher. I och med detta är de i särklass det mest formstarka gäng i Superettan.

Att Jönköpings Södra, med usel form och brist på motivation, ska klara av att bryta Sundsvalls framfart känns inte trovärdigt.

Sundsvall är i hästlängder bättre och på god väg tillbaka till Allsvenskan.

Därför landar spelet på att Sundsvall vinner match på asiatiska handikapplinan +0, till dubbla degen i odds.

Insatsen återbetalas vid oavgjort i matchen. Förlust vid en seger till Jönköpings Södra. Vinst vid en seger till Sundsvall.

 

 

  • Vårt speltips: Sundsvall +0 Asian Handicap
  • Odds: 2.00
  • Bettingsida: Unibet

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Jönköpings Södras möjlig startuppställning:

Frank Pettersson; Jesper Svensson, Adam Ben Lamin, Marcus Degerlund, Daniel Strandsäter; Sebastian Crona, Junes Barny, Daniel Ljung; Erik Johansson, Adrian Edquist, Eric Johana Omondi.

 

Sundsvalls möjlig startuppställning:

Andreas Andersson; Robert Lundström, Alexander Blomqvist, Niklas Dahlström, Dennis Olsson; Pontus Silfwer, Daniel Stensson, Ludvig Naavik; Erik Andersson; Linus Hallenius, Pontus Engblom.

 

 

Nyheter

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman