Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 12 okt, 2021

Jönköpings Södra – Sundsvall, 14/10: Speltips & stream

Örgryte – Sundsvall, 22/5: Speltips & stream

Det är inte helt enkelt att förstå varför Jönköpings Södra är en liten favorit till seger över GIF Sundsvall i Superettan.

Jönköpings Södra befinner sig i ingenmanslandet, på en 8:e plats med 32 poäng efter 23 omgångar i serien.

Sundvall ligger på en andra plats, med en match mindre spelad än serieledarna Värnamo, som har 4 poäng fler.

En andra plats i tabellen räcker för uppflyttning till Allsvenskan och det ska Sundsvall klara av att försvara.

Vad: Jönköpings Södra – Sundsvall, Superettan
Avspark: Den 2021-10-14, kl. 19:00
Vart: Stadsparksvallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Sundsvall +0 (Odds: 2.00 hos Unibet)

Jönköpings Södra – Sundsvall stream

Du kan streama Jönköpings Södra och Sundsvall från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Jönköpings Södra – Sundsvall stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Jönköpings Södra – Sundsvall via live stream

Speltips & odds

GIF Sundsvalls bortamatch mot Jönköpings Södra flyttades från den 31 augusti 2021 till den 14 oktober 2021. Orsaken var en begäran från Jönköpings Södra som hade flera spelare på landslagsuppdrag.

Nu är det äntligen dags för mötet att bli av.

Sedan mitten av september månad 2021 har Jönköpings Södra drabbats av en formsvacka. De är utan seger i 6 raka matcher i Superettan, där 4 av dem har förlorats. På ett sätt är detta dåligt rent allmänt. På ett annat sätt är det förståligt.

Jönköpings Södra riskerar inte att åka ur Superettan, med 7 omgångar kvar att spela. Inte heller är det någon större chans till uppflyttning, då det är 8 poäng upp till 3:an Helsingborg.

Detta har speglats i resultatet och hos spelarna, som inte har visat någon toppform eller större motivation till att kriga järnet om poängen.

Bäst har det gått för mittfältaren Robin Book, som har nätat 6 gånger och passat fram till 4 mål. Även anfallaren Eric Johana Omondi har hittat nätmaskorna 6 gånger.

Desto bättre har det gått för seriens vassaste anfallspar, i form av Linus Hallenius (i bild) och Pontus Engblom, i Sundsvall. De båda håller en Allsvensk klass, något de också har visat upp.

Linus Hallenius ligger på en 2:a plats i skytteligan, efter Ajdin Zeljkovic från Örgryte, som har nätat ett mål fler. Totalt har det blivit 12 mål och 2 assister för Linus Hallenius. Anfallskollegan Pontus Engblom har nätat 7 gånger samt passat fram till lika många assister.

Efter 25 minuter senast i Helsingborg nätade Linus Hallenius sitt 12:e mål för säsongen. HIF kvitterade efter 55 minuters spel. Det skulle dröja till övertid då inhoppandes Paya Pichkah gav Sundsvall samtliga 3 poäng med ett sent vinnarmål.

När det kommer till vinster så har Sundsvall klarat av att ta 3 poäng i 7 av de 8 senaste ligamatcher. I och med detta är de i särklass det mest formstarka gäng i Superettan.

Att Jönköpings Södra, med usel form och brist på motivation, ska klara av att bryta Sundsvalls framfart känns inte trovärdigt.

Sundsvall är i hästlängder bättre och på god väg tillbaka till Allsvenskan.

Därför landar spelet på att Sundsvall vinner match på asiatiska handikapplinan +0, till dubbla degen i odds.

Insatsen återbetalas vid oavgjort i matchen. Förlust vid en seger till Jönköpings Södra. Vinst vid en seger till Sundsvall.

  • Vårt speltips: Sundsvall +0 Asian Handicap
  • Odds: 2.00
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Jönköpings Södras möjlig startuppställning:

Frank Pettersson; Jesper Svensson, Adam Ben Lamin, Marcus Degerlund, Daniel Strandsäter; Sebastian Crona, Junes Barny, Daniel Ljung; Erik Johansson, Adrian Edquist, Eric Johana Omondi.

Sundsvalls möjlig startuppställning:

Andreas Andersson; Robert Lundström, Alexander Blomqvist, Niklas Dahlström, Dennis Olsson; Pontus Silfwer, Daniel Stensson, Ludvig Naavik; Erik Andersson; Linus Hallenius, Pontus Engblom.

Nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar