Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 maj, 2021

Inter – Roma, 12/5: Stream, speltips & odds

Inter Roma speltips stream

Ett redan guldklart Inter tar emot ett Europa League-jagande Roma. Rider Inter vidare på vågen, eller följer Roma upp sin fina insats senast?

Inter vann Serie A häromveckan, och ska nu bara spela av de sista matcherna. Det verkar inte hindra laget från att gasa på, då man vann med hela 5-1 i helgen. Roma kommer själva från en 5-0-seger och en nyfunnen form.

Blir det en ny målexplosion här? Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar er hur ni hittar en Inter – Roma live stream.

Vad: Inter – Roma
Matchstart Kl. 20:45, den 12/5
Vart: San Siro
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: X2 (2,20 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Inter är klara mästare och har bara att spela av serien.
  • För Romas del slåss man om att säkra Europaspel, och har allt att spela för.
  • Höstmötet lagen emellan slutade 2-2, efter en sen kvittering från Gianluca Mancini.

Resultat Odds
Inter vinner 1,65
Oavgjort 4,20
Roma vinner 4,75

Streama Inter – Roma

Det är inte särskilt svårt att live streama Inter – Roma. Allt ni måste göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då kan ni live streama alla matcher från Serie A, och således även se Milan – Torino live.

Koppla upp sändningen och börja streama fotboll från valfri enhet. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Din Inter – Roma stream kommer att hålla hög kvalitet, vad gäller såväl bild som ljud.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 50 kr
  4. Streama Inter – Roma live!

Speltips inför matchen

Inter säkrade Serie A-titeln för en dryg vecka sedan, då man blev mästare i kavaj sedan Atalanta misslyckades med att besegra Sassuolo. Nu kan Inter spela med glädje och utan press, vilket var ett recept som smakade gott mot Sampdoria i helgen. Man vann med hela 5-1, och Alexis Sánchez hittade nätet två gånger under den första halvleken.

Det skall dock tilläggas att det Sampdoria som stod på andra sidan var ett Sampdoria utan det minsta att spela för. Nu ställs Inter istället mot Roma, som jagar spel i Europa League och som dessutom verkar ha fått ett uppsving efter att Paulo Fonseca bekräftades få lämna efter säsongen.

Fonseca har lett Roma i två matcher sedan han fick reda på att de går skilda vägar efter säsongen, och efter att inte ha vunnit någon av de fem matcherna dessförinnan har båda dessa slutat i seger. 3-2 mot Manchester United (vilket dock inte räckte till avancemang) och 5-0 mot Crotone, där alla mål häpnadsväckande nog kom i den andra halvleken.

Roma blir flåsade i nacken av Sassuolo, och får inte förlora någon av sina avslutande matcher om man ska vara säker på att sluta före dem i tabellen. Här anser vi att spelvärdet ligger på bortalaget, i en match där Inter görs till alltför stora favoriter av spelbolagen.

Ett spel på X2 betalar hela 2,20 gånger insatsen, vilket vi håller som ett troligt utfall av matchen.

  • Vårt speltips: X2
  • Odds: 2,20
  • Spelsida: Bet365

Streama Serie A på Bet365
Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar