IFK Norrköping - Häcken, 13/1: Speltips, odds & inför

Hemmalaget har hugg på Europaspel.

IFK Norrköping och Häcken möter varandra i kvartsfinal i Svenska Cupen. Vi ger er ett speltips till matchen.

Trots oavgjort resultat glänste IFK Norrköping i deras förra match, något vi tror kommer att fortsätta i detta möte med Häcken i kvartsfinal i Svenska Cupen. Hemmalaget är dessutom oerhört svåra att slå och de har inte förlorat under sina senaste fem matcher.

Ta del av vårt speltips till Svenska Cupen-matchen mellan IFK Norrköping – Häcken med allt inför matchen och det bästa oddset.

Vad: IFK Norrköping – Häcken
När: Den 13/3, kl. 16:00
Vart: Platinumcars Arena
Speltips: IFK Norrköping vinner (2.45 hos Unibet)
Live stream: IFK Norrköping – Häcken stream
Domare: Andreas Ekberg

Inför matchen

  • IFK Norrköping har gjort mål under sina senaste åtta matcher.
  • De åtta senaste mötena lagen emellan har det inte slutat oavgjort en enda gång.
  • IFK Norrköping har inte förlorat under sina fem senaste matcher.

Speltips inför matchen

Under lördagseftermiddagen startar slutspelet i årets Svenska Cupen och först ur är mötet mellan IFK Norrköping – Häcken i kvartsfinal. IFK Norrköping har inte förlorat en match på deras senaste fem matcher och Häcken på deras senaste fyra.

Med endast en sjätteplats i tabellen i allsvenskan under föregående säsong behöver tränare IFK Norrköping vinna Svenska Cupen för att säkra upp en Europaplats och ta en oerhört efterlängtad titel. Vid vinst i kvartsfinalen under lördagen kommer de att få vittring på spel i Europa i höst.

I vinter har värvat in flera spännande offensiva namn och nu har IFK Norrköping skaffat sig ett väldigt konkurrenskraftigt lag. Bolltrollaren Sead Haksabanovic har framför allt visat vägen under försäsongen och visade mästartakter med ett otroligt fint mål i lagets föregående match mot IFK Göteborg, ett möte som slutade oavgjort med 1-1.

Hisingslaget åker norrut för att ta sig an ett IFK Norrköping som ser otroligt fina ut till skillnad från gästerna. I den senaste matchen fick dem endast 1-1 mot Superettanklubben Helsingborgs IF och spelmässigt såg det sådär ut över stora delar av planen. En anledning kan vara att nyförvärv inte hunnit komma till rätta i laget ännu i detta tidiga skede. I allsvenskan 2020 kom Häcken på en tredjeplats och har därmed säkrat kval till Europa i sommar.

Häcken har rustat mycket och rejält under övergångsfönstret. Landslagsmeriterade Martin Olsson och anfallstalangen Jack Lahne har anslutit och truppen ser oerhört spännande ut. Trots detta tror vi inte att Hisingslaget är samspelta nog för att kunna bräcka detta IFK Norrköping som för närvarande är i en god form.

Vårt speltips

Nyckelspelare såsom anfallskreatören Haksabanovic ser stekheta ut för tillfället i IFK Norrköping. Viljan att ta sig till Europa borde vara stark i klubben eftersom de endast kom på en sjätteplacering i allsvenskan förra året vilket innebär inget Europaspel automatisk i år.

Häcken såg inte helt samspelta ut över planen i deras senaste match, vilket vi tror inte har ändrats till detta mötet i Svenska Cupen.

Vi tror att IFK Norrköping kommer att vinna under lördagseftermiddagen mot Häcken i kvartsfinal i Svenska Cupen. Vi spelar vinst för IFK Norrköping i denna matchen till det generösa oddset 2.45 på Bet365.

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på IFK Norrköping – Häcken, hämtade från Unibet.

Spel Odds hos Unibet
IFK Norrköping vinner 2.45
Oavgjort 3.50
Häcken vinner 2.80
Över 2,5 mål i matchen 1.71
Under 2,5 mål i matchen 2.14

Fler speltips

Inter – Juventus (19/3): Stream, speltips & odds
Inter - Juventus (19/3): Stream, speltips & odds
Det är dags för Derby d'Italia! Läs allt inför Inter - Juventus, som drar igång klockan 20:45 på söndag kväll.
18 mars, 2023 | Emil Sandberg
Lazio – Roma (19/3): Stream, speltips & odds
Lazio - Roma (19/3): Stream, speltips & odds
Rykande hett Romderby! På söndag klockan 18:00 blåser domaren igång denna viktiga match i kampen om Champions League-plats.
18 mars, 2023 | Emil Sandberg
Manchester United- Fulham (19/3): Stream, speltips & odds
Manchester United- Fulham (19/3): Stream, speltips & odds
FA-cupen. Manchester United och Fulham ställs emot varandra i en kvartsfinal, som blåses igång klockan 17:30 på söndagen.
18 mars, 2023 | Emil Sandberg