Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 mar, 2022

IFK Göteborg – Mjällby (6/3): Stream, speltips & odds

Göteborg Mjällby

IFK Göteborg och Mjällby drabbar i Svenska Cupen, i en match som är direkt avgörande för båda lagens chanser att ta sig till kvartsfinal. Ta del av speltips och hitta er IFK Göteborg – Mjällby stream.

Svenska Cupens kanske jämnaste grupp är Grupp 8, där inte mindre än tre lag har chans på att nå kvartsfinal. Det står mellan IFK Göteborg, Mjällby och Norrby, och Göteborg är faktiskt det enda lag som har avancemanget helt i egna händer.

Här tar vi er igenom alla förutsättningar inför matchen, och delar med oss av ett speltips. Vi visar er även hur ni gör för att streama IFK Göteborg – Mjällby.

Titta på fotboll live

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: IFK Göteborg – Mjällby
Matchstart Kl. 13:00, den 6/3
Vart: Gamla Ullevi, Göteborg
Live stream C More
TV: Sportkanalen
Speltips: Göteborg vinner (2,15 hos Unibet)

Inför

  • IFK Göteborg står på fyra poäng, efter en seger och ett kryss.
  • Mjällby har spelat oavgjort i båda sina matcher.
  • Göteborg måste vinna för att vara säkra på avancemang, men kan gå vidare på kryss. Mjällby måste vinna för att ha chans att gå vidare.

Statistik & inför

[sports data-token=’bksMf3q5oFdVAfyP9K8qLMXR9gpJNQHedtIk5AhG’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama IFK Göteborg – Mjällby

Det är inte alls svårt att live streama IFK Göteborg – Mjällby. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja titta på er fotboll live stream från Svenska Cupen.

Det går bra att titta på matchen direkt från valfri enhet. Se er IFK Göteborg – Mjällby stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni koppla över sändningen till TV-skärmen.

Hur ni än väljer att se er IFK Göteborg – Mjällby live stream kan garantera er att sändningen kommer att hålla hög kvalitet vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer. Det går också att se matchen på vanlig TV, om ni har Sportkanalen i sitt utbud.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama IFK Göteborg – Mjällby!

Speltips & odds: IFK Göteborg – Mjällby

IFK Göteborg är en av Allsvenskans största klubbar, och har även en av seriens bästa trupper – den näst bästa enligt dem själva. Resultaten under de senaste åren har dock inte motsvarat vare sig klubbens stolta historia eller de stora namn man haft i laget, och man har hållit till omkring 10:e plats alltför länge nu.

I höstas såg vi ändå ett starkt Göteborg, som gick riktigt starkt efter värvningarna av framförallt Marcus Berg men även Oscar Wendt. Till den här säsongen har laget förstärkt spännande med Halmstads mittfältsdirigent Amir Al-Ammari, och hämtat ännu en hemvändare i Emil Salomonsson. Dessutom har den estniske anfallaren Erik Sorga anslutit.

Mjällby stod för en hyfsad säsong ifjol, och gjorde precis som ”Blåvitt” en svag vår men en stark höst. Man har inte spenderat särskilt friskt under transferfönstret, men har dock tappat några betydande namn. Kadir Hodzic, Carljohan Eriksson och Joel Nilsson är spelare som alla var givna i startelvan ifjol. Dessutom har lånet av Amin Sarr löpt ut.

Tabelläget i gruppen ser ut som följande: IFK Göteborg toppar med 4 poäng och 2 plusmål i målskillnad, medan Mjällby och Norrby står på 2 poäng var och 0 i målskillnad. Landskrona är sist i gruppen på 1 poäng och redan utslagna.

Göteborg är garanterat vidare om man vinner mot Mjällby, men kryssar man kan Norrby gå förbi beroende på hur mycket de vinner med mot Landskrona. Vinner Mjällby så är man beroende av att Norrby inte vinner sin match med större siffror.

Detta är närmast en måste vinna-match för Göteborg, för här kan inga risker tas. Mot ett Mjällby som tappat i kvalitet sedan ifjol tror vi att man lyckas. Även om Göteborg bara spelade 1-1 mot Norrby, förtjänade man klart mer. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 2,15 gånger insatsen hos Unibet.

  • Vårt speltips: Göteborg vinner
  • Odds: 2,15
  • Spelsida: Unibet

Vi har skrivit en Unibet-recension, som ni hittar via länken här.

Annan betting inför matchen

Vi tror på seger för IFK Göteborg. Men det finns många fler intressanta odds att kolla in. Titta gärna in fler spel att fundera på.

Speltips Odds från Unibet
Under 2,5 mål 1.85
Båda lag gör mål – nej 2.05
X2 1.70

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar