Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 jul, 2021

IFK Göteborg – Elfsborg, 5/7: Stream, speltips & odds

IFK Göteborg Elfsborg stream speltips

IFK Göteborg och Elfsborg ska vara med och avrunda den första omgången under höstens allsvenska. Lagen möts på Gamla Ullevi, måndag kväll klockan 19:00. Här ger vi er information om live stream till matchen, och delar även med oss av ett IFK Göteborg – Elfsborg speltips.

IFK Göteborg fick knappast den start på säsongen som man önskat sig, och nu har man kastat om i tränarsitsen. Elfsborg är väl inte direkt lyriska över sin säsongsstart heller, men har i alla fall tagit några fler pinnar än kvällens motstånd.

Nu möts lagen på Gamla Ullevi, och här visar vi hur ni gör för att streama IFK Göteborg – Elfsborg. Vi låter er även ta del av vårt speltips med odds på matchen.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: IFK Göteborg – Elfsborg
Matchstart Kl. 19:00, den 5/7
Vart: Gamla Ullevi
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (1,80 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • IFK Göteborg storsatsade inför säsongen men har inte fått utdelning för investeringarna.
  • Elfsborg kom 2:a ifjol men har inlett den här säsongen svagare.
  • IFK Göteborg sparkade Roland Nilsson under uppehållet, och har ersatt honom med Mikael Stahre.

Streama IFK Göteborg – Elfsborg

Det är inte särskilt svårt att se IFK Göteborg – Elfsborg direkt på internet. Allt ni behöver för att live streama matchen är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa sportabonnemanget. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan online.

När ni skapat kontot är det bara att börja streama IFK Göteborg – Elfsborg live! Titta på matchen från valfri enhet, du kan titta via såväl mobil som surfplatta eller dator. Har du en HDMI-kabel kan du dessutom koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Hammarby – Halmstad live!

Speltips inför matchen

IFK Göteborg kändes väldigt spännande inför säsongen. Laget har fyllt ut halva truppen med storslagna namn med allsvenska mått mätt, och vi orkar knappt rabbla alla stjärnor igen. Men den störste av dem alla, Marek Hamsik, måste nämnas. Värvningen slog ned som en bomb inför starten av Allsvenskan, då den gamle Napolikaptenen bestämde sig för att flytta till Sverige.

Nog gick det att se att Hamsik hade några fler nivåer i sig än sina lagkamrater, men hans tid i klubben blev inte den succé Göteborg hoppats på – trots ett riktigt drömmål. Hamsiks prestationer i sig var väl inte så dåliga, men att signeringen av honom, med flera, inte räckt till mer än 9 poäng på 8 matcher är en desto större besvikelse.

Nu är Hamsik borta, och det är även tidigare tränaren Roland Nilsson. Hamsik har flyttat till Trabzonspor och ”Rolle” har fått sparken. In kommer istället nygamle tränaren Mikael Stahre. Han var ju tränaren som ledde Real Göteborg upplaga 1, och får nu alltså chansen förtroendet att även förvalta den andra upplagan.

Här ställs Göteborg mot Elfsborg, som inte lyckats följa upp fjolårets andraplats med liknande prestationer. Vinsten mot IFK Norrköping precis innan sommaruppehållet var imponerande, men utöver den finns det inte mycket att le över i Borås.

En hel del tid har gått sedan senast de här lagen var igång, och vi tror på lite avvaktande och haltande spel. Vi landar i att det blir en målsnål tillställning, och spelar under 2,5 mål till 1,80 gånger insatsen. Spelet finnes på Betsson.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar