IFK Göteborg - Elfsborg, 5/7: Stream, speltips & odds

IFK Göteborg Elfsborg stream speltips

IFK Göteborg och Elfsborg ska vara med och avrunda den första omgången under höstens allsvenska. Lagen möts på Gamla Ullevi, måndag kväll klockan 19:00. Här ger vi er information om live stream till matchen, och delar även med oss av ett IFK Göteborg – Elfsborg speltips.

IFK Göteborg fick knappast den start på säsongen som man önskat sig, och nu har man kastat om i tränarsitsen. Elfsborg är väl inte direkt lyriska över sin säsongsstart heller, men har i alla fall tagit några fler pinnar än kvällens motstånd.

Nu möts lagen på Gamla Ullevi, och här visar vi hur ni gör för att streama IFK Göteborg – Elfsborg. Vi låter er även ta del av vårt speltips med odds på matchen.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: IFK Göteborg – Elfsborg
Matchstart Kl. 19:00, den 5/7
Vart: Gamla Ullevi
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (1,80 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • IFK Göteborg storsatsade inför säsongen men har inte fått utdelning för investeringarna.
  • Elfsborg kom 2:a ifjol men har inlett den här säsongen svagare.
  • IFK Göteborg sparkade Roland Nilsson under uppehållet, och har ersatt honom med Mikael Stahre.

Streama IFK Göteborg – Elfsborg

Det är inte särskilt svårt att se IFK Göteborg – Elfsborg direkt på internet. Allt ni behöver för att live streama matchen är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa sportabonnemanget. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan online.

När ni skapat kontot är det bara att börja streama IFK Göteborg – Elfsborg live! Titta på matchen från valfri enhet, du kan titta via såväl mobil som surfplatta eller dator. Har du en HDMI-kabel kan du dessutom koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Hammarby – Halmstad live!

Speltips inför matchen

IFK Göteborg kändes väldigt spännande inför säsongen. Laget har fyllt ut halva truppen med storslagna namn med allsvenska mått mätt, och vi orkar knappt rabbla alla stjärnor igen. Men den störste av dem alla, Marek Hamsik, måste nämnas. Värvningen slog ned som en bomb inför starten av Allsvenskan, då den gamle Napolikaptenen bestämde sig för att flytta till Sverige.

Nog gick det att se att Hamsik hade några fler nivåer i sig än sina lagkamrater, men hans tid i klubben blev inte den succé Göteborg hoppats på – trots ett riktigt drömmål. Hamsiks prestationer i sig var väl inte så dåliga, men att signeringen av honom, med flera, inte räckt till mer än 9 poäng på 8 matcher är en desto större besvikelse.

Nu är Hamsik borta, och det är även tidigare tränaren Roland Nilsson. Hamsik har flyttat till Trabzonspor och ”Rolle” har fått sparken. In kommer istället nygamle tränaren Mikael Stahre. Han var ju tränaren som ledde Real Göteborg upplaga 1, och får nu alltså chansen förtroendet att även förvalta den andra upplagan.

Här ställs Göteborg mot Elfsborg, som inte lyckats följa upp fjolårets andraplats med liknande prestationer. Vinsten mot IFK Norrköping precis innan sommaruppehållet var imponerande, men utöver den finns det inte mycket att le över i Borås.

En hel del tid har gått sedan senast de här lagen var igång, och vi tror på lite avvaktande och haltande spel. Vi landar i att det blir en målsnål tillställning, och spelar under 2,5 mål till 1,80 gånger insatsen. Spelet finnes på Betsson.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg