Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 14 maj, 2021

Helsingborg – Öster, 15/5: Speltips & stream

Jönköpings Södra – Helsingborg, 27/4: Speltips & stream

Helsingborg storsatsar på att återvända till Allsvenskan.

Efter 5 omgångar är Helsingborg fortfarande obesegrade. I 3 raka matcher har de lyckats hålla nollan.

Öster är också starka i sitt försvar, trots att det har blivit lite väl många insläppta mål.

Detta väntas bli en stängd match.

Vad: Helsingborg – Öster, Superettan
Avspark: Den 2021-05-15, kl. 17:30
Vart: Olympia
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.88 hos Bet365)

Helsingborg – Öster stream

Du kan streama Helsingborg – Öster från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Helsingborg – Öster stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Helsingborg – Öster via live stream

Speltips & odds

Helsingborg har samma målskillnad (7:3) som tabellettan Värnamo efter 5 omgångar. Skillnaden är att Värnamo har gått mer på vinst eller förlust medan Helsingborg har varit mer försiktiga och inte gått på fullt ut. Det återstår att se vilket alternativ som lönar sig bäst för dessa gäng.

Den taktiken har räckt till en 3:e plats i tabellen. Helsingborg har vunnit 2 matcher och kryssat i 3 utav dem. Försvaret har hållit en hög nivå, som hade räckt i Allsvenskan, då laget bara har släppt in 3 mål totalt. Framåt har det blivit utdelning, men långt ifrån alla matcher.

Helsingborg började piggt och lyckade först spela 2-2 borta i Sundsvall och därefter vinna stort hemma mot tabelljumbon Örgryte med 4-1. Sedan dess har det blivit bara ett mål framåt och 0 insläppta mål på 3 raka matcher mot Jönköpings Södra, AFC Eskilstuna och Brage.

Till denna match har Helsingborg ett avbräck på topp då anfallaren Anthony van den Hurk (i bild) är skadad.

Det är sällan Öster är involverade i målrika matcher. Öster gör varken många mål eller släpper in en massa. Dessvärre har det sistnämnda blivit fallet under de senaste matcherna, som Öster har förlorat mot GAIS med 2-3 och Sundsvall med 0-2.

Det hela började mot GAIS i en match som var mållös väldigt länge. Öster lyckades näta två gånger. Men med 10 minuter kvar lyckades GAIS göra 3 mål innan fulltid. Sedan dess har Öster sett skakiga ut i försvaret och försökt att repa sig.

Med de spelare som Öster har i försvaret, samt att laget byggs bakifrån där alla deltar i det defensiva arbetet, är det bara en tidsfråga innan de stänger igen helt bakåt.

Då varken Helsingborg eller Öster öser in mål på sistone, samt att båda lagen är starka i defensiven, kan detta möte mycket väl bli ett målsnålt sådant.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1.88
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Helsingborgs möjlig startuppställning:

Anders Lindegaard; Boedvar Boedvarsson, Charlie Weberg, Ravy Tsouka Dozi, Andreas Landgren; Vladislav Kreida, Brandur Hendriksson; Max Svensson, Rasmus Jönsson, Wilhelm Loeper; Viktor Lundberg.

Östers möjlig startuppställning:

Victor Stulic, Tatu Varmanen, Maanz Berg, John Stenberg, Oliver Silverholt; Markus Astvald, Marc Rochester Sørensen, Emil Engqvist, Carl Johansson; Nicolas Mortensen, James Keene.

Andra nyheter:

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar