Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 sep, 2021

Hammarby – Varbergs BoIS (20/9): Stream, speltips & odds

Hammarby Varberg stream speltips

Hammarby och Varbergs BoIS möts i Allsvenskan på måndag kväll. Här ger vi er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni hittar en Hammarby – Varberg stream.

Hammarby har gått knackigt på sistone, och möter här ett Varberg som faktiskt är Allsvenskans formstarkaste lag! Står Hammarby pall för favorittrycket, som kanske är större än det borde vara? Blott en poäng har Hammarby till godo på gästerna.

Ta del av det mesta du kan tänkas vilja veta inför matchen, från speltips till information om hur ni gör för att streama Hammarby – Varberg BoIS live.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Hammarby IF – Varbergs BoIS
Matchstart Kl. 19:00, den 20/9
Vart: Tele2 Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Över 2,5 mål (1,67 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Hammarby har precis förlorat mot Djurgården, vilket var en hård smäll för laget.
  • Varberg har vunnit sina fyra senaste matcher i Allsvenskan.
  • I våras vann Hammarby mot Varberg med 3-1.

Streama Hammarby – Varbergs BoIS

Det är inte alls svårt att live streama Hammarby – Varbergs BoIS. Det enda ni behöver göra för att se matchen live är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni streama alla matcher från Allsvenskan live.

Det är möjligt att ha igång din Hammarby – Varberg live stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast kan du dessutom koppla över din Hammarby – Varberg stream till TV-skärmen, och se den där. Du kommer att få se fotboll live med hög kvalitet hos Discovery Plus.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Hammarby IF – Varberg live

Speltips & odds: Hammarby – Varbergs BoIS

Hammarby valde i somras att sparka Stefan Billborn, trots cupguldet. ”Man får inte vinna i Hammarby”, gick snacket runtom i Sverige då, med tanke på att även Sören Cratz fick lämna efter att ha vunnit en titel, lagets enda SM-guld.

Men cupguldet var knappast anledningen till att Billborn fick lämna. Resultaten i Allsvenskan hade gått emot i ett och ett halvt år, efter två fantastiska första säsonger för ”Rågsvedspunkaren”. In kom istället välklädde Milos Milojevic, som talade mycket om att vinna och att vilja. ”Jag vill vinna SM-guld med tio omgångar kvar”, sade serben på en intervju häromdagen. Flera spelare har vittnat om att träningsintensiteten ökats, men så mycket bättre har det inte gått på matcherna.

Visst har Hammarby stått för en del rentav fantastiska prestationer – utklassningen mot Cukaricki, upphämtningen mot Basel och segern mot Malmö – men även en hel del bottennapp. Poängtappet mot Östersund svider än idag, och förlusten med 1-4 mot Djurgården av alla lag kommer att svida i flera år. Summa summarum är det mesta i Hammarby precis som det var under Billborn – en hög höjd men en alltför stor ojämnhet och alltför mycket insläppta mål.

Varbergs BoIS har gått lite under radarn på sistone. Eller, det gör man väl egentligen alltid, men på sistone har resultaten varit något utöver det vanliga. Faktum är att Jocke Perssons grabbar är Allsvenskans formstarkaste lag, med fyra raka segrar. Dessutom har man inte förlorat på åtta matcher.

Hammarby, då? Laget har bara vunnit en av sina sex senaste matcher.

Hammarby är enligt oddsen klara favoriter här, men frågan är om det är rättmätigt. Vi har svårt att motivera ett spel på Hammarby till blott 1,57 gånger pengarna, när Varberg gått så mycket bättre på sistone. Vi spelar istället över 2,5 mål, till 1,67 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,67
  • Spelsida: Bet365

I länken finner ni vår Bet365-recension, om ni är intresserade.

Relaterade artiklar

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar