Hammarby - NK Maribor, 22/7: Stream, speltips & odds

Hammarby Maribor

Hammarby och Maribor möts i kvalet till Europa Conference League. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni hittar en Hammarby – Maribor live stream.

Hammarby kvalar till Europa igen! När man vann cupfinalen säkrade man inte bara en titel, utan även ett Europakval. Här ställs de grönvita mot slovenska Maribor, i den andra kvalomgången.

Sedan nye tränaren Milos Milojevic tog över Hammarby har resultaten gått uppåt, och man hoppas få se den trenden fortsätta. Men kan man slå Maribor? Det återstår att se. Ta del av vårt speltips till matchen, och läs även om hur ni gör för att hitta en Hammarby – Maribor live stream.


Streama fotboll från Europa Conference League

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Hammarby – NK Maribor
Matchstart Kl. 18:45, den 22/7
Vart: Tele2 Arena
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal:
Speltips: Hammarby vinner (1,85 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Hammarby kommer från två raka segrar i Allsvenskan, mot Degerfors och Örebro.
  • Maribor har spelat en ligamatch denna säsong, och den vann man med 3-2.
  • Matchen spelas på Tele2 Arena, och returen nästa torsdag i Slovakien. Bortamålsregeln är slopad.

Streama Hammarby – Maribor

Det är enkelt att live streama Hammarby – Maribor. Bet365 kommer att sända många av kvalmatcherna till Europa Conference League, men tyvärr inte denna. För att se matchen behöver ni istället skapa ett konto på Aftonbladet och köpa Plus.

På Aftonbladet Plus kan ni se er Hammarby – Maribor live stream med hög kvalitet. Din fotboll stream går att se från valfri plattform, så du kan titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Aftonbladet
  2. Skapa och köp ett Plus-konto
  3. Börja titta på Hammarby – NK Maribor

Speltips & odds: Hammarby – Maribor

Efter att ha besegrat Häcken i finalen av Svenska Cupen säkrade Hammarby en kvalplats till UEFA:s nya turnering: Europa Conference League. För andra året i rad kvalar Hammarby till Europa, efter att inte ha fått chansen att mäta sig med internationellt motstånd på 13 år.

Det är visserligen inte samma sak med Europa Conference League som med Europa League, varken vad gäller kvalitén på motståndet eller på de potentiella intäkterna, men det är väl Europaspel och ett kliv framåt i Hammarbys arbete att växa som klubb.

Hammarby kliver in i den andra kvalomgången, där man ställs emot slovenska NK Maribor. Laget klingar säkert bekant i många svenskars öron, då man nått en del europeiska gruppspel under de senaste åren. Senast var när man spelade Champions League säsongen 2017-18. Då lyckades man ta tre poäng i en grupp med Spartak Moskva, Sevilla och Liverpool. Matcherna mot ”Pool” slutade 0-3 och 0-7.

Även 2014-15 spelade man CL-gruppspel, och de tre säsongerna dessförinnan spelade man gruppspel i Europa League.

Men det Maribor vi får se idag är inte lika starkt som det som kvalade till Europa år efter år för fem-tio år sedan. År 2019-20 åkte man ut i kvalet mot Rosenborg med 2-6, även om man dessförinnan besegrade AIK. Förra året fick man se sig besegrade av nordirländska Coleraine. Man har efter en tidigare stor dominans nu inte heller vunnit någon inhemsk titel under de två senaste säsongerna.

Hammarby har sett bättre ut sedan Milos Milojevic tog över, och framförallt talas det om en ökad intensitet på träningarna – som antagligen smittar av sig även på matcherna. Här tror vi att ”Bajen” slår ett Maribor som saknar matchtempo, då de är mitt i försäsongen. Vi spelar den raka 1:an, till 1,85 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,85
  • Spelsida: Bet365

Relaterat

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman