Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 jul, 2021

Hammarby – NK Maribor, 22/7: Stream, speltips & odds

Hammarby Maribor

Hammarby och Maribor möts i kvalet till Europa Conference League. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni hittar en Hammarby – Maribor live stream.

Hammarby kvalar till Europa igen! När man vann cupfinalen säkrade man inte bara en titel, utan även ett Europakval. Här ställs de grönvita mot slovenska Maribor, i den andra kvalomgången.

Sedan nye tränaren Milos Milojevic tog över Hammarby har resultaten gått uppåt, och man hoppas få se den trenden fortsätta. Men kan man slå Maribor? Det återstår att se. Ta del av vårt speltips till matchen, och läs även om hur ni gör för att hitta en Hammarby – Maribor live stream.


Streama fotboll från Europa Conference League
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Hammarby – NK Maribor
Matchstart Kl. 18:45, den 22/7
Vart: Tele2 Arena
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal:
Speltips: Hammarby vinner (1,85 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Hammarby kommer från två raka segrar i Allsvenskan, mot Degerfors och Örebro.
  • Maribor har spelat en ligamatch denna säsong, och den vann man med 3-2.
  • Matchen spelas på Tele2 Arena, och returen nästa torsdag i Slovakien. Bortamålsregeln är slopad.

Streama Hammarby – Maribor

Det är enkelt att live streama Hammarby – Maribor. Bet365 kommer att sända många av kvalmatcherna till Europa Conference League, men tyvärr inte denna. För att se matchen behöver ni istället skapa ett konto på Aftonbladet och köpa Plus.

På Aftonbladet Plus kan ni se er Hammarby – Maribor live stream med hög kvalitet. Din fotboll stream går att se från valfri plattform, så du kan titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Aftonbladet
  2. Skapa och köp ett Plus-konto
  3. Börja titta på Hammarby – NK Maribor

Speltips & odds: Hammarby – Maribor

Efter att ha besegrat Häcken i finalen av Svenska Cupen säkrade Hammarby en kvalplats till UEFA:s nya turnering: Europa Conference League. För andra året i rad kvalar Hammarby till Europa, efter att inte ha fått chansen att mäta sig med internationellt motstånd på 13 år.

Det är visserligen inte samma sak med Europa Conference League som med Europa League, varken vad gäller kvalitén på motståndet eller på de potentiella intäkterna, men det är väl Europaspel och ett kliv framåt i Hammarbys arbete att växa som klubb.

Hammarby kliver in i den andra kvalomgången, där man ställs emot slovenska NK Maribor. Laget klingar säkert bekant i många svenskars öron, då man nått en del europeiska gruppspel under de senaste åren. Senast var när man spelade Champions League säsongen 2017-18. Då lyckades man ta tre poäng i en grupp med Spartak Moskva, Sevilla och Liverpool. Matcherna mot ”Pool” slutade 0-3 och 0-7.

Även 2014-15 spelade man CL-gruppspel, och de tre säsongerna dessförinnan spelade man gruppspel i Europa League.

Men det Maribor vi får se idag är inte lika starkt som det som kvalade till Europa år efter år för fem-tio år sedan. År 2019-20 åkte man ut i kvalet mot Rosenborg med 2-6, även om man dessförinnan besegrade AIK. Förra året fick man se sig besegrade av nordirländska Coleraine. Man har efter en tidigare stor dominans nu inte heller vunnit någon inhemsk titel under de två senaste säsongerna.

Hammarby har sett bättre ut sedan Milos Milojevic tog över, och framförallt talas det om en ökad intensitet på träningarna – som antagligen smittar av sig även på matcherna. Här tror vi att ”Bajen” slår ett Maribor som saknar matchtempo, då de är mitt i försäsongen. Vi spelar den raka 1:an, till 1,85 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,85
  • Spelsida: Bet365

Relaterat

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar