Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 3 jul, 2021

Hammarby – Halmstad, 4/7: Stream, speltips & odds

Hammarby Halmstad speltips stream

Hammarby ställs emot Halmstads BK i den allsvenska återstarten! Ny tränare på plats – vad innebär det för laget? Kan HBK bygga vidare på formen från våravslutningen? Allt inför matchen – från speltips till live stream!

En hel del har sett fram emot att åter få se allsvensk fotboll, och den här helgen är det dags. På Tele2 Arena kommer över 7000 personer att släppas in för att se Hammarby – Halmstad live, och många fler än så ser fram emot att följa denna publikfest.

Här går vi igenom matchen, med såväl speltips som möjligheter till live stream. Läs allt inför Hammarby IF – Halmstads BK!


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Hammarby IF – Halmstads BK
Matchstart Kl. 17:30, den 4/7
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Hammarby vinner (1,81 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Hammarby gjorde en svag vår och har bytt ut tränaren Stefan Billborn mot Milos Milojevic.
  • Halmstad gjorde en godkänd vår, och ligger 11:a i Allsvenskan.
  • Sist lagen möttes var i november 2017. Då vann Halmstad på Tele2 Arena med 3-1.

Streama Hammarby – Halmstad live

Det är inte särskilt svårt att hitta en Hammarby – Halmstad BK live stream. Allt ni behöver göra för att se matchen direkt på nätet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och att där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan via stream.

Det går att streama Hammarby – Halmstad från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din Hammarby – Halmstad stream till TV-skärmen. Se fotboll var och hur du vill!

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Hammarby – Halmstad live!

Speltips & odds

Hammarby chockade många när de valde att sparka Stefan Billborn. Visst har resultaten i Allsvenskan gått emot i år och ifjol, men cuptiteln var något speciellt och den första i klubbens historia. Dessutom hade många väntat sig att Billborn kunnat leva vidare på framgångarna 2018 och 2019 än längre. På sätt och vis var det de framgångarna som får honom sparkad nu, eftersom han höjde laget så mycket att högre krav kan ställas. Innan Billborns tog över låg Hammarby på nedre halvan av Allsvenskan.

Men nu är det över för ”punkaren från Rågsved”, åtminstone för den här gången. In kommer istället Milos Milojevic, som tog upp Mjällby från Division 1 till Allsvenskan på två år från 2018 till 2019. Dessa framgångar gav honom jobbet som assisterande tränare för Röda Stjärnan Belgrad, där han har fått erfarenhet från bland annat ett Champions League-gruppspel och att jobba under stor press.

Milojevic vill likt Billborn spela en offensiv fotboll, men som han själv sa i en intervju häromveckan så ”finns det många rockartiser, men deras musik låter inte likadant”. Exakt hur han kommer att få Hammarby att spela är svårt att säga så här långt, men det visar sig nog. Han har åtminstone varit tydlig med att han sätter en hög kravbild, vill förbättra spelarnas fysiska status och att ”i hans Hammarby finns inga nyckelspelare – nyckelspelaren är laget”.

I sin första utmaning som Hammarbytränare ställs Milojevic emot Halmstads BK. Nykomlingarna HBK har gjort en klart godkänd vår, som man faktiskt kunnat få med sig ännu mer poäng ifrån om vindarna hade blåst från rätt håll. Magnus Haglunds lag avslutade våren med tre raka matcher utan förlust, där man bland annat slog fjolårstvåan Elfsborg.

Hammarby är ändå flera snäpp starkare än Halmstad, och har sett ganska bra ut i träningsmatcherna under Milojevic. Vi tror att man vinner här, och spelar den raka 1:an till 1,81 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,81
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar