Hammarby - Halmstad, 4/7: Stream, speltips & odds

Hammarby Halmstad speltips stream

Hammarby ställs emot Halmstads BK i den allsvenska återstarten! Ny tränare på plats – vad innebär det för laget? Kan HBK bygga vidare på formen från våravslutningen? Allt inför matchen – från speltips till live stream!

En hel del har sett fram emot att åter få se allsvensk fotboll, och den här helgen är det dags. På Tele2 Arena kommer över 7000 personer att släppas in för att se Hammarby – Halmstad live, och många fler än så ser fram emot att följa denna publikfest.

Här går vi igenom matchen, med såväl speltips som möjligheter till live stream. Läs allt inför Hammarby IF – Halmstads BK!


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Hammarby IF – Halmstads BK
Matchstart Kl. 17:30, den 4/7
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Hammarby vinner (1,81 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Hammarby gjorde en svag vår och har bytt ut tränaren Stefan Billborn mot Milos Milojevic.
  • Halmstad gjorde en godkänd vår, och ligger 11:a i Allsvenskan.
  • Sist lagen möttes var i november 2017. Då vann Halmstad på Tele2 Arena med 3-1.

Streama Hammarby – Halmstad live

Det är inte särskilt svårt att hitta en Hammarby – Halmstad BK live stream. Allt ni behöver göra för att se matchen direkt på nätet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och att där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan via stream.

Det går att streama Hammarby – Halmstad från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din Hammarby – Halmstad stream till TV-skärmen. Se fotboll var och hur du vill!

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Hammarby – Halmstad live!

Speltips & odds

Hammarby chockade många när de valde att sparka Stefan Billborn. Visst har resultaten i Allsvenskan gått emot i år och ifjol, men cuptiteln var något speciellt och den första i klubbens historia. Dessutom hade många väntat sig att Billborn kunnat leva vidare på framgångarna 2018 och 2019 än längre. På sätt och vis var det de framgångarna som får honom sparkad nu, eftersom han höjde laget så mycket att högre krav kan ställas. Innan Billborns tog över låg Hammarby på nedre halvan av Allsvenskan.

Men nu är det över för ”punkaren från Rågsved”, åtminstone för den här gången. In kommer istället Milos Milojevic, som tog upp Mjällby från Division 1 till Allsvenskan på två år från 2018 till 2019. Dessa framgångar gav honom jobbet som assisterande tränare för Röda Stjärnan Belgrad, där han har fått erfarenhet från bland annat ett Champions League-gruppspel och att jobba under stor press.

Milojevic vill likt Billborn spela en offensiv fotboll, men som han själv sa i en intervju häromveckan så ”finns det många rockartiser, men deras musik låter inte likadant”. Exakt hur han kommer att få Hammarby att spela är svårt att säga så här långt, men det visar sig nog. Han har åtminstone varit tydlig med att han sätter en hög kravbild, vill förbättra spelarnas fysiska status och att ”i hans Hammarby finns inga nyckelspelare – nyckelspelaren är laget”.

I sin första utmaning som Hammarbytränare ställs Milojevic emot Halmstads BK. Nykomlingarna HBK har gjort en klart godkänd vår, som man faktiskt kunnat få med sig ännu mer poäng ifrån om vindarna hade blåst från rätt håll. Magnus Haglunds lag avslutade våren med tre raka matcher utan förlust, där man bland annat slog fjolårstvåan Elfsborg.

Hammarby är ändå flera snäpp starkare än Halmstad, och har sett ganska bra ut i träningsmatcherna under Milojevic. Vi tror att man vinner här, och spelar den raka 1:an till 1,81 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,81
  • Spelsida: Betsson

Relaterat

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman