Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 jun, 2022

Hammarby – Häcken (26/6): Stream, speltips & odds

Hammarby Häcken speltips stream

Hammarby och Häcken ställs emot varandra i den allsvenska återstarten! Läs allt inför toppmatchen på Tele2 Arena. Ta del av speltips och hitta din Hammarby – Häcken stream.

Många har saknat Allsvenskan, när ligan tagit uppehåll i några veckor för att ge dess spelare lite välförtjänt semester. Men på söndag den 26 juni, dagen efter midsommardagen, är vår älskade serie tillbaka.

Ett av mötena som inleder denna långa höstsäsong – som rymmer hela 20 omgångar – är toppmatchen mellan Hammarby och Häcken. Här ger vi er vårt speltips till den matchen, och visar även hur ni gör för att streama Hammarby – Häcken online.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Hammarby IF – BK Häcken
Matchstart Kl. 15:00, den 26/6
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Kanal 5
Speltips: Hammarby vinner (1,95 hos Bet365)

Inför matchen

  • Hammarby har under sommaren sålt både Williot Swedberg och Mayckel Lahdo, utan att ersätta dem.
  • Häcken har behållit truppen intakt under sommaren, så här långt åtminstone.
  • Lagen möttes i gruppspelet av Svenska Cupen i våras. Då vann Hammarby med 4-0.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’e3kdp7LeCO2FBPQcEuc1nHfYgeufxICIBqivyrbx’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Hammarby – Häcken live

Det är inte alls svårt att live streama Hammarby – Häcken, och allt ni behöver göra för att se matchen online är att skaffa ett konto hos Discovery Plus, där ni sedan köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan, direkt från valfri enhet.

Det går alltså bra att ha igång er Hammarby – Häcken live stream direkt från mobil, såväl som från surfplatta eller dator. Bara du själv sätter begränsningarna på hur du ska se din Allsvenskan stream, och du kan även pausa, spola tillbaka eller se din fotboll stream i efterhand.

Sändningen på din Hammarby – BK Häcken stream kommer att vara av god kvalitet, och det gäller alltifrån bild till ljud och kommentatorer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Hammarby – Häcken direkt

Speltips & odds: Hammarby – Häcken

Hammarby och Häcken är de två lag som imponerat allra mest på oss under vårsäsongen. Hammarby ledde länge Allsvenskan, och mycket tydde på att man skulle avsluta vårsäsongen som cupmästare och serieledare. Men laget föll på straffar mot Malmö FF, och förlorade därefter mot IFK Värnamo. Två tunga förluster inom loppet av några dagar, och så var det med det cupguldet och den serieledningen.

Häcken har lite i skymundan gått riktigt starkt i Allsvenskan, och en stor del av poängskörden kan tillskrivas skytteligaledaren Alexander Jeremejeff, som gör mål på allt just nu. När Malmö FF ser ut att gå mot en förhållandevis svag säsong, kanske det kan vara Häckens år i år?

Häcken må vara ett starkt lag, men hemma i Stockholm är Hammarby fruktansvärt svårbesegrade. Vi minns exempelvis hur man körde över just Häcken här med 4-0 så sent som i våras, då lagen möttes i gruppspelet av Svenska Cupen.

Under sommaren har Hammarby tappat Williot Swedberg och Mayckel Lahdo, men det är inga spelare som ”Bajen” inte klarar sig utan. Swedberg stack inte ut på något sätt under slutet av våren, och Lahdo har bara startat ett fåtal matcher. Nu har dessutom miljonförvärvet Bubacarr ”Steve” Trawally fått tid på sig att få igång kroppen efter skadan.

Vi tror att Hammarby vinner den här matchen, och spelar den raka 1:an. Hos Bet365 finner du spelet till 1,95 gånger pengarna.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Kolla gärna in oddsbonusar att spela med.

Annan betting på matchen

Kolla gärna in fler odds på Hammarby – Häcken. Här under finner ni några.

Speltips Odds från Bet365
X2 1,80
Över 2,5 mål 1,70
Under 2,5 mål 2,10

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar