Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 11 jul, 2021

Halmstad – Djurgården, 12/7: Speltips & stream

Halmstad – Djurgården, 12/7: Speltips & stream

Halmstad ska ha en väldigt liten chans till poäng när Djurgården gästar dem i Allsvenskan.

Efter uppehållet har Halmstad kryssat till sig en poäng mot Hammarby, genom ett sent kvitteringsmål.

Djurgården övertygade stort mot tabelljumbon Örebro och ska ha en stor chans att plocka samtliga 3 poäng.

Vad: Halmstad – Djurgården, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-07-12, kl. 19:00
Vart: Örjans Vall
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Djurgården (Odds: 1.97 hos Bet365)

Halmstad – Djurgården stream

Du kan streama Halmstad – Djurgården från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Halmstad – Djurgården stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Halmstad – Djurgården via live stream

Speltips & odds

Halmstad parkerar på den nedre halvan av tabellen. Laget är inte bättre än så.

Efter det långa uppehållet åkte de till Tele2 Arena för att möta Hammarby. Matcher var en jämn tillställning, även om det var Bajen hade de vassaste lägen. Det dröjde till matchminut 72 innan Hammarby tog ledningen genom David Accam, som hoppade in från bänken.

Länge såg det ut som att Hammarby skulle gå segrandes ur duellen. På övertid, i matchminut 91, kvitterade Marcus Antonsson, lånet från Malmö FF, för Halmstad och gjorde därmed sitt 5:e mål för säsongen. Han gick upp i delad 4:e plats i Allsvenskans skytteliga.

Där hade ändå Halmstad marginalerna på sin sida.

Desto svårare blir det att plocka poäng när Djurgården, som är på jakt efter titeln, gästar dem.

Det blev en utklassning för Djurgården mot Örebro, som besegrades med hela 3-0. Det kunde ha blivit betydligt större siffror då Djurgården ägde matchen totalt. Aslak Fonn Witry inledde målfesten med ett mål från straffpunkten. Magnus Eriksson och Emmanuel Banda nätade varsin gång innan slutsignalen.

Den stora talangen och anfallsyttern Joel Asoro (i bild) har ännu inte nätat för Djurgården. Fast ett mål från honom känns verkligen runt hörnet, med tanke på hur het han har varit samt chanser han har fått.

Den stora styrkan i Djurgården har varit försvaret, som bara har släppt in 6 mål efter 9 omgångar. Där har Djurgården varit starkast av alla lag i Allsvenskan.

Djurgården ligger på en andra plats i tabellen, med 3 poäng efter Malmö FF, som har spelat 2 matcher fler. Med en seger går Djurgården upp på lika många poäng, med en match mindre spelad. Allting talar för detta.

Därför landar spelet på att Djurgården vinner matchen.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner matchen
  • Odds: 1.97
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Halmstads möjlig startuppställning:

Malkolm Nilsson; Andreas Bengtsson, Andreas Johansson, Joseph Baffo, Edvin Kurtulus; Simon Lundevall, Joel Allansson, Amir Al-Ammari, Thomas Boakye; Marcus Antonsson, Sadat Karim.

Djurgårdens möjlig startuppställning:

Jacob Widell Zetterström; Aslak Fonn Witry, Jacob Une Larsson, Hjalmar Ekdal, Elliot Käck; Hampus Finndell, Rasmus Schüller, Magnus Eriksson; Edward Chilufya, Kalle Holmberg, Joel Asoro.

Andra nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar