Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 31 okt, 2021

Halmstad – AIK, 1/11: Speltips & stream

Shkendija AIK speltips stream

Det är extremt viktiga poäng för både Halmstad BK och AIK i detta möte i Allsvenskan, där det återstår 5 omgångar kvar.

Halmstad befinner sig i botten av tabellen på en kvalplats, men har bara en poäng upp till Degerfors, som är på säker mark.

AIK är fortfarande med och slåss om ligaguldet, men får inte tappa några fler poäng då det är 4 poäng upp till serieledarna Malmö FF.

Mycket står på spel. Spelbolag erbjuder nästan jämna odds, trots att AIK är det klart bättre laget. Så värdet ligger i att Gnaget tar detta.

Vad: Halmstad – AIK, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-11-01, kl. 19:00
Vart: Örjans Vall
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: AIK +0 (Odds: 1.73 hos Unibet)

Halmstad – AIK stream

Du kan streama Halmstad och AIK i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Halmstad – AIK stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Halmstad – AIK via live stream

Speltips & odds

Halmstad har varit skickliga på att kriga till dig poäng, egentligen under hela säsongen.

Inget annat lag har fått dela på potten lika många gånger som dem. Halmstad har 12 oavgjorda matcher efter 25 omgångar. Nästan hälften.

Formen är okej, med bara en förlust på de 5 senaste omgångar, som kom mot just konkurrenten Degerfors.

För Halmstads del är det 7 poäng ner till en nedflyttningsplats. De är på en 14:e plats i tabellen, som innebär kval för att stanna kvar. Men det är bara en poäng upp till Degerfors och Mjällby, som har näsor precis ovanför vattenytan. Så varje poäng är av stort värde.

Lagets skyttekung Marcus Antonsson, med 6 baljor, fick utgå senast mot Örebro SK redan efter 12 minuter med en skada. Han är ett enormt avbräck framåt, då Halmstad är det laget som har nätat minst av alla efter Örebro.

AIK vann hemmamötet mot Halmstad med 1-0 när lagen möttes i augusti månad.

Under de senaste omgångarna har AIK varit lite ojämna. Fast motståndet har inte heller varit det lättaste. Att förlora på resande fot mot de regerande mästarna Malmö FF, som är ett Champions League lag, är inget att skämmas över. Förlusten blev bara 0-1 dessutom.

Under tiden som AIK har förlorat några matcher har de även gått segrandes ur många dueller, som mot Norrköping och Djurgården nyligen.

Anfallarna Nabil Bahoui och Nicolas Stefanelli har nätat 7 mål vardera och är i toppslag.

Ovanför AIK i tabellen finns Djurgården, Elfsborg och Malmö FF. Men AIK är hack i häl. Chansen till guld finns fortfarande. Fast då får det inte bli några fler nederlag.

Mot Halmstad borde det inte heller bli någon förlust.

Spelbolag ser på detta möte som öppet, medan AIK ändå är det klart bättre värde.

Odds på AIK är så pass högt att det går att spela på dem med en försäkring på om mötet skulle sluta oavgjort.

Därför landar spelet på att AIK vinner detta möte med +0 i asiatisk handikapp, där insatsen återbetalas vid kryss.

Förlust vid en Halmstad seger. Vinst vid en AIK seger. Den kör vi på!

  • Vårt speltips: AIK +0 Asian Handicap
  • Odds: 1.73
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Halmstads möjlig startuppställning:

Malkolm Nilsson; Thomas Boakye, Andreas Johansson, Joseph Baffo, Andreas Bengtsson; Samuel Kroon, Joel Allansson, Amir Al-Ammari, Emil Tot Wikström; Mikael Boman, Sadat Karim.

AIKs möjlig startuppställning:

Kristoffer Nordfeldt; Ebenezer Ofori, Sotirios Papagiannopoulos, Alexander Milosevic, Erick Otieno; Filip Rogic, Sebastian Larsson, Bilal Hussein, Zack Elbouzedi; Nicolas Stefanelli, Nabil Bahoui.

Nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar