Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 27 maj, 2022

Häcken – Sirius, 28/5: Speltips & stream

Häcken – Elfsborg, 25/7: Speltips & stream

Topplaget BK Häcken kan gå upp i en temporär serieledning i tabellen vid minst en poäng mot gästerna IK Sirius i Allsvenskan.

Häcken, som spelar lysande och är 2:an i tabellen, har lika många poäng som serieledarna Hammarby, som har en bättre målskillnad.

Sirius har inlett piggt och har en mittenplacering. De är fullt kapabla till att bryta ner Häcken, så vi kan förvänta oss mål i matchen.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Häcken – Sirius, Allsvenskan
Avspark: Den 2022-05-28, kl. 17:00
Vart: Bravida Arena
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: Över 2,5 + båda lag gör mål (Odds: 2.00 hos Unibet)

Startelvor & statistik

[sports data-token=’cLBlp27efAh5iPjtOtznH0Kck8c1djuWxAdFkaTK’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Häcken – Sirius live

Det är lätt att streama lördagsmatchen mellan Häcken och Sirius online. Allt du behöver göra för att se matchen är att registreta ett konto gratis hos Discovery Plus.

Sedan behöver du köpa ett sportpaket. När det är gjort kan du ta del av alla Allsvenskan live streams, som Häcken – Sirius live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta. Du kommer igång på följande vis:

  • Surfa vidare till Discovery Plus
  • Öppna ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Häcken – Sirius live och hela Allsvenskan

Sändningen i matchen börjar 15 minuter innan.

Speltips & odds

Vilken fantastisk start på säsongen det har blivit för BK Häcken. Formen är helt på topp med 4 raka segrar över Varbergs BoIS, Värnamo, Kalmar FF och Malmö FF.

Något gemensamt i alla dessa segrar är att man också har släppt in mål, i samtliga matcher. Fast det gör inget när laget öser in mål.

Alexander Jeremejeff (i bild) leder skytteligan i Allsvenskan med 9 baljor. Han är en av de mest formstarka spelarna i serien, med mål i samtliga 5 senaste matcher.

Även andra spelare har tagit för sig och gjorde det riktigt bra, vilket har lett till att man har 6 segrar, 2 oavgjorda tillställningar och bara en förlust.

Managern Per Mathias Høgmo står för ett offensivt tänk, som också gör laget sårbart i defensiven. Därmed har det blivit 11 insläppta mål.

Innan spelarna går på semester i en månad har de ett möte kvar att spela. Man är givna favoriter men får ändå se upp för Sirius.

För gästerna ska inte på något sätt underskattas. Den unga managern Daniel Bäckström har en bra trupp som har kört in sig i ett 4-5-1 uppställning.

Efter en bra start på säsongen föll de något för att sedan resa sig igen. En 9:e bra i tabellen är ändå mer än helt okej för Uppsala-laget.

Formen är också på plats, med två raka 2-0 segrar över Varberg och Elfsborg, innan det senaste blev en delad pott mot AIK. Toppanfallaren Christian Kouakou nätade matchens första mål, sitt 3:e fullträff för säsongen. Patrik Karlsson Lagemyr utökade ledningen i den 39:e matchminuten. Men Sirius har som bekant inget vidare försvar. Innan pausvilan hann AIK både reducera och kvittera till slutresultatet 2-2.

Starkt av Sirius att ändå kriga om poängen mot dåvarande serieledare. Sirius har visat att de är kapabla till att näta mot samtliga lag och har nätat 2 gånger om i sina 3 senaste motståndare.

Däremot ska det mycket till för att de klara av att hålla tätt bakåt mot Alexander Jeremejeff och hans BK Häcken.

Därför faller spelet på att både Häcken och Sirius fortsätter näta och gör minst ett mål vardera, samt att något eller båda av lagen gör minst ett mål till.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål och båda lag gör mål i matchen
  • Odds: 2.00
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna fler av våra speltips från Allsvenskan.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att mötet slutar med minst 3 mål och ett mål vardera från båda lagen.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför Häcken – Sirius matchen.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

Speltips Odds från Unibet
Häcken vinner matchen 1.48
Under 10,5 hörnor i matchen 1.92
Alexander Jeremejeff gör mål i matchen 1.89

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar