Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 feb, 2022

Häcken – Falkenberg, 26/2: Stream, speltips & odds

Elfsborg Häcken speltips stream

Häcken och Falkenberg möts i en match som är betydelsefull för båda lagen. Läs allt inför mötet i Svenska Cupen, från speltips till information om live stream.

Häcken har imponerat stort på många under försäsongen, och i den första tävlingsmatchen stod man för en riktig överkörning. Men nu höjs nivån på motståndet, åtminstone en aning, när Falkenbergs FF är på besök.

Falkenberg har haft det tungt länge nu, men hoppas fortfarande på att kunna skrälla sig vidare i cupen. Ta del av vårt speltips och hitta er Häcken – Falkenberg live stream.

Streama fotboll live

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Häcken – Falkenberg
Matchstart Kl. 13:00, den 26/2
Vart: Bravida Arena
Live stream C More
TV: Ingen kanal
Speltips: Häcken HT/FT (1,50 hos Bet365)

Inför

  • Häcken har sett starka ut under försäsongen, och i cupen slog man Ytterhogdal med 13-0.
  • Falkenberg åkte ur Allsvenskan 2020 och åkte ur Superettan år 2021.
  • Falkenberg har förlorat alla sina matcher under försäsongen plus sin match i cupen.

Startelvor & statistik

[sports data-token=’ib6508atByyQDARZRMVNta6AU4beAKrbj4cuCCHq’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Häcken – Falkenberg

Det är relativt enkelt att live streama Häcken – Falkenberg. För att se matchen direktsänt på internet behöver ni bara ett konto på C More, och där även ett sportabonnemang. När det är ordnat kan ni titta på er BK Häcken – Falkenberg stream direkt från valfri enhet.

Välj själv om ni ska se er fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er Häcken – Falkenberg live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

  • Gå till C More
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Häcken – Falkenberg live!

Speltips & odds: Häcken – Falkenberg

Många allsvenska klubbar befann sig på Marbella för försäsongsläger, och det lag som överösts av mest lovord har varit BK Häcken. Flertalet spelare från andra klubbar har sagt sig vara imponerade av det de sett från Häcken framförallt i matchen mot Krasnodar, då de – även om de förlorade med 1-2 – visade upp en stor kvalitet och att de kunde konkurrera med klubbar från en högre hylla.

När det var dags för den första tävlingsmatchen visade Häcken att det finns skäl att se upp för laget. Man mötte visserligen lilla Ytterhogdal, men segersiffrorna 13-0 snackar man inte bort. Intressanta Bénie Traoré stod för ett hattrick, och det gjorde även den ovane målskytten Gustav Berggren. Dessutom var Oscar Uddenäs, som är en av spelarna som ska fylla hålet efter Patrik Wålemark, tvåmålsskytt redan efter en kvart.

På annat håll i gruppen spelade Falkenberg mot Hammarby, och förlorade med 1-2. Det allra mest troliga är att kampen om gruppsegern och den enda platsen till avancemang kommer att stå mellan Hammarby och Häcken, och där har Häcken redan nu en stor fördel vad gäller målskillnaden.

Falkenberg förlorade som sagt mot Hammarby med 2-1, och stod absolut för en godkänd insats för att vara ett lag från Division 1. För det är där man spelar numera, efter att ha åkt fritt fall genom seriesystemet – man var allsvenska år 2020, ett Superettanlag 2021 och är år 2022 ett Division 1-lag.

Det ska mycket till för att Häcken inte ska vinna den här matchen, och det är rimligt att tro att laget leder den här matchen redan i paus. Så pass bra offensivt som man sett ut under försäsongen lär det smälla tidigt. Falkenberg har dessutom förlorat varje träningsmatch samt matchen mot Hammarby, så man kommer knappast hit med särskilt gott mod.

Vi spelar ”Häcken leder i halvtid och vinner efter full tid”. Spelet finnes till 1,50 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Häcken HT/FT
  • Odds: 1,50
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en Bet365-recension. Läs den gärna via länken.

Annan betting inför matchen

Vi tror att Häcken leder i paus och vinner matchen. Men det finns fler intressanta odds att spela på. Här hittar ni fler spel som kan vara värda att kika på.

Speltips Odds från Bet365
Över 3,5 mål i matchen 1,72
Oavgjort eller Falkenberg 6.00
Båda lag gör mål – nej 1.75

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar