Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 26 sep, 2021

Göteborg – Kalmar, 27/9: Speltips & stream

Göteborg – Kalmar, 27/9: Speltips & stream

Spelbolag erbjuder jämna odds i mötet i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och Kalmar FF.

Det är en svårtippad match. Göteborg har förlorat många matcher medan Kalmar har spelat bra överlag.

Sett till statistiken så är båda lagen skickliga på att fixa hörnor i matchen. Över/linan är satt på 9,5 mål.

Det ska IFK Göteborg och Kalmar FF klara av att passera tillsammans.

Vad: Göteborg – Kalmar, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-09-27, kl. 19:00
Vart: Nya Ullevi
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Över 9,5 hörnor (Odds: 1.98 hos Bet365)

Göteborg – Kalmar stream

Du kan streama Göteborg och Kalmar i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Göteborg – Kalmar stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Göteborg – Kalmar via live stream

Speltips & odds

Formen är urusel i IFK Göteborg, som har 4 förluster på de 5 senaste omgångarna. Där har man tagit en seger hemma mot Halmstad BK, samt förlorat mot Varberg, BK Häcken, AIK och Hammarby.

Göteborg har läckt in mål bakåt och haft förvånadsvärt svårt att få till sina skott på mål.

Inte för att det har saknats lägen. Mot Bajen senast sköt man 11 skott mot mål. Inget hamnade på mål. Noll.

Totalt har det blivit 22 poäng efter 20 omgångar, som innebär en 11:e plats i tabellen. Det är 4 poäng ner till bottenträsket.

Däremot skapar man väldigt många hörnor. Göteborg är starka i kantspelet och fick lägga hela 10 hörnor senast mot Bajen.

Då Göteborg är starka på fasta situationerna, med anfallaren Marcus Berg på topp, söker de sig gärna till inlägg och fasta situationer.

Det gör även gästerna Kalmar, som har en betydligt starkare form.

Kalmar är 7:an i tabellen, med 31 poäng. Deras form på de 5 senaste ligamatcher har gett en förlust mot Elfsborg, delad pott mot AIK senast, samt vinster över Östersund, Degerfors och Halmstad. Inte illa pinkat.

Den norska mittfältaren Oliver Berg har varit bäst i laget, med sina 8 mål och 5 assister.

Den spelstilen som Kalmar utövar tenderar i att bli många hörnor för laget. Snittet ligger på hela 5,43 hörnor per match.

Precis som Göteborg skapade även Kalmar 10 hörnor i sin senaste match mot AIK, där Oliver Berg gav laget ledningen men Nabil Bahoui kvitterade för Gnaget strax innan fulltid.

Innan AIK matchen skapade Kalmar många hörnor mot de övriga lagen. Det blev 5 hörnor mot Halmstad, 7 hörnor mot Degerfors, 7 hörnor mot Elfsborg och 12 hörnor mot Östersund.

När Göteborg och Kalmar ställs mot varandra är det inget som talar för att den statistiken ska brytas. Även detta möte borde bli väldigt hörnrikt.

Spelbolag har linan på 9,5 hörnor i matchen. Den är för låg, då båda lagen senast individuellt klarade av att komma över den nivå.

Tillsammans ska de definitivt klara av det i denna match.

Därför faller spelet på att det blir minst 10 hörnor i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och Kalmar FF.

  • Vårt speltips: Över 9,5 hörnor i matchen
  • Odds: 1.98
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Göteborgs möjlig startuppställning:

Giannis Anestis; Bernardo Vilar, August Erlingmark, Mattias Bjärsmyr, Alexander Jallow; Tobias Sana, Simon Thern, Gustav Svensson, Kevin Yakob; Marcus Berg, Robin Söder.

Kalmars möjlig startuppställning:

Tobias Andersson; Piotr Johansson, Lars Sätra, Rasmus Sjöstedt, Sebastian Ring; Jonathan Ring, Romario Pereira Sipiao, Oliver Berg, Carl Gustafsson, Noah Shamoun; Nils Fröling.

Nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar