GIF Sundsvall - Östers IF, 20/11: Stream, speltips & odds


Säkrar GIF Sundsvall uppflyttning? Eller griper Öster sista halmstrået i kampen om kvalplats? Vi ger er vårt speltips till denna toppmatch i Superettan, och visar även hur ni gör för att hitta en GIF Sundsvall – Östers IF live stream.

Landslagsuppehållet är över, och nu är det åter till klubblagsfotbollen. Det behöver inte vara så tråkigt det heller, särskilt inte när vi bjuds på matcher som den mellan GIF Sundsvall och Östers IF. De två topplagen i serien möts tidigt under lördagen, då mycket står på spel.

Vi tar er igenom förutsättningarna inför matchen, delar med oss av ett speltips och visar er hur ni gör för att streama GIF Sundsvall – Öster live.

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av matcher hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Match: GIF Sundsvall – Östers IF
Matchstart: Kl. 13:00, den 20/11
Vad: Superettan, omgång 29
Var: Norrporten Arena, Sundsvall
Live stream: Discovery Plus
Speltips: Sundsvall vinner (2,05 hos Bet365)

Inför matchen

  • Sundsvall säkrar uppflyttning till Allsvenskan om man tar minst en poäng i den här matchen.
  • Öster måste vinna för att ha en chans att nå kvalplats till Allsvenskan.
  • Sundsvall vann vårmötet lagen emellan med 2-0.

Streama GIF Sundsvall – Öster

Det är inte särskilt svårt att hitta en GIF Sundsvall – Östers IF stream. Det ni måste göra för att se matchen live är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni streama alla matcher från Superettan live.

Det går bra att ha igång er GIF Sundsvall – Öster live stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen. Oavsett hur ni väljer att se på matchen kan vi garantera er en fotbollssändning med hög kvalitet!

  • Gå till DiscoveryPlus
  • Skapa konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Se GIF Sundsvall – Öster via live stream

Speltips & odds: GIF Sundsvall – Öster

Det börjar dra ihop sig i Superettan, och nu återstår bara två omgångar. IFK Värnamo har redan säkrat en sensationell uppflyttning, och mycket tyder på att GIF Sundsvall gör dem sällskap. I kampen om kvalplatsen är det fördel Helsingborg, men även Norrby, Öster, Trelleborg och Landskrona har möjligheten.

Sundsvall ligger klar tvåa, med hela sex poäng före jagande Helsingborg. Bara en poäng behövs på de återstående matcherna för att ordna uppflyttningen, och man kan med andra ord säkra detta under denna tidiga lördagsmatch.

Öster har fyra poäng upp till Helsingborg på kvalplatsen, och gör man jobbet i säsongsavslutningen samtidigt som stjärnorna står rätt och Helsingborg snubblar kan man sluta trea. Troligtvis blir det inte så, men man kommer att vara benägna om att åtminstone göra sin del fram till att det är avgjort.

Det är ett väldigt formstarkt Öster som kommer till den här matchen, och hade serien pågått några omgångar ytterligare hade man nog fortsatt att avancera i tabellen. Laget har gått tio raka matcher utan förlust, och är väldigt svårbesegrade för tillfället. Annat var det i inledningen av säsongen, och av de första 18 matcherna förlorade man 8. Från resultatraden 5-5-8 till 6-4-0.

Sundsvall är faktiskt ännu mer formstarka, och har 7-3-0 på de tio senaste. Dessförinnan hade man 8-4-6, och det är alltså två riktiga höstlag som möts.

GIF Sundsvall sitter på en spets som Öster saknar, med poängproducerande spelare som Linus Hallenius och Pontus Engblom. Hallenius har stått för 14+3 denna säsong, och Engblom för 9+7. Dessutom är Sundsvall inte fullt lika pressade till att vinna, och kan kliva ut mer avslappnat än Öster som verkligen måste vinna för att kunna nå en kvalplats.

Vi tror att Sundsvall vinner den här matchen, och spelar den raka 1:an till 2,05 gånger insatsen. Oddset finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Sundsvall vinner
  • Odds: 2,05
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna kolla in vår Bet365-recension, som vi har skrivit.

Relaterade artiklar

Mattias Svanberg matchhjälte när Bologna slog Roma i Serie A
Mattias Svanberg matchhjälte när Bologna slog Roma i Serie A
Mattias Svanberg storspelade på det centrala mittfältet och stod för Bolognas segermål när de tog 3 poäng i Serie A tabellen mot AS Roma.
1 december, 2021 | Katten Jansson
Streama Dortmund – Bayern München: Se live stream & TV (4/12)
Streama Dortmund – Bayern München: Se live stream & TV (4/12)
Se "Der Klassisker" mellan Dortmund - Bayern München via stream online eller sänd matchen på TV (4/12). Vi guidar till sda som visar Bundesliga! …
1 december, 2021 | Jimmie Nyman
Dejan Kulusevski log bakom Juventus seger mot nykomlingen Salernitana
Dejan Kulusevski log bakom Juventus seger mot nykomlingen Salernitana
Efter att ha fått förtroende från managern Max Allegri tackade Dejan Kulusevski genom att stå för en lysande insats i Serie A mötet mot Salernitana.
30 november, 2021 | Katten Jansson