Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 apr, 2022

GIF Sundsvall – Hammarby (9/4): Stream, speltips & odds

Sundsvall Hammarby speltips stream

GIF Sundsvall och Hammarby ställs emot varandra i den andra omgången av Allsvenskan. Här finner ni speltips och hittar er GIF Sundsvall – Hammarby live stream.

Allsvenskan 2022 är en omgång gammal, och på lördag är det dags för den andra att ta sin början. Uppe i Norrland tar nykomlingen GIF Sundsvall emot Hammarby, i en på förhand mycket intressant match.

GIF Sundsvall kommer från en förlust mot IK Sirius, där man trots allt stod för en godkänd insats. Hammarby kommer från en 2-1-seger mot Helsingborg, där segersiffrorna kunde ha varit större. Ta del av vårt speltips och se hur ni gör för att streama GIF Sundsvall – Hammarby online.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: GIF Sundsvall – Hammarby IF
Matchstart Kl. 15:00, den 9/4
Vart: NP3 Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: Hammarby vinner (1,70 hos Bet365)

Inför

  • GIF Sundsvall är nykomlingar i årets allsvenska, och nykomlingar brukar vara heta i starten av säsongen. I premiären blev det dock förlust, 1-2 mot Sirius.
  • Hammarby slutade femma ifjol, men har siktet inställt på att sluta topp tre denna säsong. Man inledde på bästa sätt, med att slå Helsingborg med 2-1.
  • Hammarby har vunnit sina sex senaste matcher mot GIF Sundsvall, den senaste med 4-0.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’YVgswrb2vZWNnjs6hcRkiW7lycU7yYFVpt8ghJB9′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama GIF Sundsvall – Hammarby

Det är väldigt enkelt att live streama GIF Sundsvall – Hammarby på internet. För att se matchen online behöver ni bara skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja titta på alla matcher från Allsvenskan live.

Det är upp till er om ni vill ha igång er fotboll live stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av exempelvis en Chromecast kan ni dessutom koppla över er GIF Sundsvall – Hammarby stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Matchen kommer dessutom att TV-sändas, på Discovery+ Extra 1. Har ni den kanalen i ert utbud behöver ni inte ordna någon GIF Sundsvall – Hammarby IF stream för att se matchen.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama GIF Sundsvall – Hammarby live!

Speltips & odds: GIF Sundsvall – Hammarby

Mycket ser bra ut i Hammarby för tillfället. För något år sedan kändes det som att det så lovande projektet var på väg nedåt. Efter att Stefan Billborn lett laget till två fantastiska säsonger 2018 och 2019, gick resultaten emot och spelartruppen började kännas både obalanserad och svagare än tidigare.

Sensommaren ifjol fick Billborn sparken, vilket var ett beslut som knappast togs emot väl hos fansen, men ett beslut som med facit i hand verkar ha varit det rätta. Milos Milojevic kom in, gav laget ett lyft och bråkade sig sedan visserligen bort. Men den nytillsatte tränaren Martí Cifuentes kan ingen säga ett ont ord om så här långt, och han har redan hunnit leda Hammarby till cupfinal samtidigt som spelet flyter på väl och premiärmatchen i Allsvenskan slutade i tre poäng.

I segern mot Helsingborg skadade sig Hammarbys båda mittbackar Mads Fenger och Richard Magyar, och det är ännu oklart om de är i speldugligt skick till den här matchen. Men ersättarna Björn Paulsen och Edvin Kurtulus är starka de också, och oavsett vilka som spelar kommer Hammarby att ställa upp med ett starkt mittbackslås.

GIF Sundsvall förlorade sin premiärmatch i återkomsten till Allsvenskan, borta mot Sirius. Pontus Engblom nickade först in ett ledningsmål åt laget, och det var främst via inlägg och hörnor man hotade. Men försvaret höll inte hela vägen, och Sirius kunde vända och vinna.

Hammarby har sett väldigt bra ut under hela försäsongen, och vunnit varje tävlingsmatch man ställt upp i. Här tror vi på en ny grönvit seger, och spelar den raka 2:an till 1,70 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,70
  • Spelsida: Bet365

Ni är välkomna att titta in lite oddsbonusar innan ni placerar ett spel.

Annan betting inför matchen

Vi tror på en seger för Hammarby. Men det finns gott om andra odds på matchen att kolla in.

Speltips Odds från Bet365
Över 2,5 mål 1,66
Båda lag gör mål – Nej 2,05
1X 2,10

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar