Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 aug, 2022

Fulham – Liverpool (6/8): Stream, speltips & odds

Inter Liverpool live stream

Fulham och Liverpool möts i premiäromgången av Premier League. Här ger vi er speltips och odds till matchen på Craven Cottage. Se även hur ni gör för att live streama Fulham – Liverpool.

Äntligen är Premier League igång, och vi har många intressanta matcher att se fram emot. På Craven Cottage tar Fulham emot Liverpool i en mycket intressant match. Kan nykomlingen bjuda på en tidig skräll?

Vi ger er allt inför matchen. Ta del av våra tankar inför matchen med speltips. Läs även om hur ni gör för att hitta en Fulham – Liverpool live stream.

Streama fotboll live

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Fulham – Liverpool
Matchstart: Kl. 13:30, 6/8
Var: Craven Cottage, London
Live stream: Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Liverpool HT/FT (1,83 hos Bet365)

Inför matchen

  • Fulham är en nykomling, och ett riktigt jojo-lag. Senast man tillhörde samma division två år i rad var 2016-2018.
  • Liverpool kom tvåa i Premier League ifjol, och de flesta väntar sig att det återigen kommer att stå mellan dem och Manchester City.
  • Senast lagen möttes vann Fulham med 1-0, våren 2021. Mario Lemina var målskytten då.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’EUGT5BDbSo8QLSp1g4aXj0C5g1R001oR2sZfNuiw’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Fulham – Liverpool

Det är inte särskilt svårt att live streama Fulham – Liverpool. För att se matchen direktsänt på nätet, behöver ni bara skapa ett konto hos Viaplay, vilket är Viasats streamingtjänst. Där kan ni se alla matcher från Premier League live. När det är klart kan ni börja se er fotboll stream från valfri enhet.

Välj alltså själva om ni ska titta på er Fulham – Liverpool stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er sändning av matchen till TV-skärmen, för att se matchen på TV istället.

Er Fulham – Liverpool live stream kommer att hålla hög kvalitet, vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer. Det går att pausa matchen, spola tillbaka och att se den i efterhand.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Fulham – Liverpool direkt

Speltips & odds: Fulham – Liverpool

Fulham har varit ett riktigt jojo-lag under de senaste åren. Våren 2018 säkrade man uppflyttning från Championship till Premier League, för att därefter trilla ned från finrummet direkt. Man studsade sedan tillbaka genast, för att återigen åka ur under comebacksäsongen. Den senaste sejouren i Championship blev även den ettårig, för nu är man tillbaka i PL ännu en gång.

Vi får hoppas att Fulham lärt sig något av sina misstag, och lyckas hänga kvar denna gång. Till den här säsongen har man förstärkt laget med João Palhinha och Andreas Pereira, och de båda mittfältarna väntas finnas med från start. Dessutom har man kvar målkungen Aleksandar Mitrovic, som kommer från en säsong med 43 mål på 44 ligamatcher.

Liverpool har inför den här säsongen sålt Sadio Mané, men med tanke på hur bra Luis Díaz gjorde det under våren har man kanske inte alltför mycket att oroa sig över. Dessutom har man förstärkt med Darwin Núñez, som är ännu en av de vassa uruguayanska anfallarna som fortsätter komma fram.

Skillnaden på kvalitén mellan lagen i toppen och botten blir bara större för varje år, och vi tror att Liverpool kommer att visa att man är flera nummer för stora för Fulham. Vi förutser att ”Pool” leder matchen redan i paus, för att vinna efter full tid. Detta spelas till 1,83 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Liverpool HT/FT
  • Odds: 1,83
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna om lite olika betsidor innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Ni är välkomna att kolla in fler odds på matchen. Nedan finner ni tre stycken.

Speltips Odds från Bet365
1X 3,75
Över 2,5 mål 1,44
Under 2,5 mål 2,75

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar