Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 4 jun, 2021

Finland – Tyskland, 5/6: Speltips & stream (Hockey VM)

Finland – Tyskland, 5/6: Speltips & stream (Hockey VM)

 

Det rådet inget snack om att Finland är både ett och två nummer större som hockeynation är vad Tyskland är, även år 2021.

När det kommer till formen har också Finland varit det klart bättre laget i VM turneringen.

Finland har bara förlorat en match, som gick till straffar medan tyskarna har torskat 3 gånger.

I kvartsfinalen gjorde Finland en ytterligare stark insats, som ger dem favoritskapet i denna semifinal.

 

Vad: Finland – Tyskland, Hockey VM
Avspark: Den 2021-06-05, kl. 17:15
Vart: Riga, Lettland
Live stream: > Se hos Unibet
TV-kanal: SVT 2
Speltips: Finland (Odds: 1.71 hos Bet365)

Se Finland – Tyskland stream

Som medlem hos Unibet så kan man streama alla matcher från Hockey VM. Det innebär naturligtvis att du kan se semifinalen mellan Finland – Tyskland på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Finland – Tyskland live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama Hockey VM slutspelet

 

Speltips & odds

 

Finland är kanske den hockeynationer som har sett hungrigast ut i hockey VM.

När det gäller gruppspelet så är det bara amerikanerna som har tagit en poäng fler än dem i turneringen, efter 7 omgångar.

Finland har bara en förlust i turneringen, som kom på straffar mot Kazakstan. Annars är det 4 fulltidssegrar som har kommit mot USA, Tyskland, Norge och Italien och 2 segrar på övertid och straffar mot Lettland och Kanada.

Den stora nyckeln har varit att alla har jobbat för varandra. Teamwork känslan har varit maximal.

Därför har det också varit väldigt svårt att slå finnarna.

I kvartsfinalen slog de ut Tjeckien med 1-0. Att lyckas hålla nollan är urstarkt. Det är bara USA som har släppt in en puck mindre på 8 matcher totalt.

Finland slog tyskarna i gruppspelet tidigare med 2-1. När det är dags för en semifinal är det trovärdigt att Finland lägger in en ännu högre växel.

Att Tyskland har tagit sig till semifinalen är en stor bedrift i sig. Det är en skräll.

I början av VM tog de 3 raka segrar och såg stabila ut. Men sedan tappade de spelet och förlorade 3 raka möten mot Kazakstan, Finland och USA, i den ordningen, innan det blev seger mot Lettland i den sista omgången.

I slutspelet vände de ett underläge och tog kvartsfinalen mot Schweiz till övertid och sedan straffar, där tyskarna gick segrandes ur dueller.

Det har varit en dags vila men tyskarna har ändå varit ute på isen längre, något som kan bli en nackdel när det kommer till intensiteten framöver.

Då tyskarna inte hade något att sätta emot när de spelade nyligen mot Finland är det inte heller trovärdigt att de ska kunna stoppa dem nu.

Därför landar spelet på att Finland också tar sig vidare till finalen, redan efter 60 minuter.

 

 

  • Vårt speltips: Finland vinner matchen efter fulltid
  • Odds: 1.71
  • Bettingsida: Bet365

 

 

Läs mer om ishockey VM 2021

 

Andra nyheter

Europatipset 11 juni
europatipset
Många spännande matcher på helgens Europatipskupong! Vi får en turkisk cupfinal, uppflyttningskval från Italien och Portugal samt massor av matcher från Allsvenskan och Superettan. Ta del av vår analys här!
10 juni, 2023
måltipset vecka 23
måltipset
Denna veckas kupong av Måltipset innehåller bland annat Champions League-finalen, men även matcher i alltifrån Allsvenskan till MLS. Se vårt spelförslag här!
09 juni, 2023
Fullträff 10 juni vecka 23
fullträff
Helgens Fullträff-kupong toppas av Champions League-finalen mellan Manchester City och Inter. Dessutom finner vi matcher från Sverige och ett par godbitar från isländska ligan.
09 juni, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1560 Articles