Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 2 sep, 2021

Falkenberg – Akropolis, 4/9: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

 

Egentligen har Falkenbergs FF tre raka segrar i ryggen inför Superettan mötet mot Akropolis.

Detta då Falkenberg först slog Oddevold med 3-2 i den svenska cupen, innan det blev segrar över Trelleborg och Västerås i Superettan.

Akropolis IF har 2 poäng fler i tabellen, med en förlust i ryggen mot serieledarna Värnamo. En ny tuff drabbning väntar Akropolis.

 

Vad: Falkenberg – Akropolis, Superettan
Avspark: Den 2021-09-04, kl. 13:00
Vart: Falcon Alkoholfri Arena
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Falkenberg (Odds: 1.93 hos Unibet)

Falkenberg – Akropolis stream

Du kan streama Falkenberg och Akropolis från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Falkenberg – Akropolis stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Falkenberg – Akropolis via live stream

 

Speltips & odds

 

Bottenstriden i Superettan är jämnare än på många år. Från plats 9 i tabellen ner till jumboplatsen 16 skiljer det bara 3 poäng.

Falkenberg ligger nästsist i tabellen, på en 15:e plats. Med en seger över Akropolis klättrar de upp till en 9:e plats, om än temporärt.

Så pass jämnt är det, där dagsformen egentligen är helt avgörande.

Efter cupsegern steppade Falkenberg upp ordentligt och levererade på en högre nivå. Anton Wede ordnade en seger hemma mot Trelleborg efter ett segermål som kom redan efter 20 minuter. För ovanlighetens skulle lyckades man hålla nollan. Det är en stor bedrift.

Och lika bra spelade Falkenberg i försvaret på resande fot mot Västerås SK. Det skulle dröja fram tills matchminut 85 innan Falkenberg släppte in ett reduceringsmål. Innan dess hade Kwame Kizito och Adam Eriksson gjort ett varsitt mål för Falkenberg. Kwame Kizito skulle också göra sitt 5:e mål för säsongen när han strax innan fulltid punkterade matchen till 3-1.

Förut Kwame Kizito har även Adam Bergmark Wiberg varit skicklig på att hitta nätmaskorna, där han har nätat 4 gånger för laget. Båda lyckades dessutom näta i 3-2 vinsten i den svenska cupen mot Oddevold.

Så Falkenberg är formstarka och på god väg att ta sig ut ur bottenplatsen.

I Akropolis är det mittfältaren Marcus Burman som har varit bäst denna säsong. Att göra mål har varit ett problem för laget, men inte för honom då han har hittat nätet 6 gånger i Superettan. Mål gjorde han även senast, på en straff, hemma mot IFK Värnamo, efter en halvtimmes spel. Målet var en kvittering. Det var oavgjort fram tills övertid där Edvin Becirovic ordnade en seger till Värnamo.

Förlusten sved hårt med tanke på sättet som den kom. Visst var Värnamo det bättre laget som hade skapat mer, men Akropolis krigade tappert.

Akropolis har tagit risker sedan omstarten och gått för vinst eller förlust. Detta har lett till en hel del 3-poängare, men också ett antal förluster.

Borta mot Falkenberg, som har stärkt försvaret och som har målskytter i toppslag, blir det svårt för Akropolis att resa hem med några poäng.

Känslan är att gästerna väger lite för lätt.

Därför lander spelet på att Falkenberg slår Akropolis i Superettan.

 

 

  • Vårt speltips: Falkenberg vinner matchen
  • Odds: 1.93
  • Bettingsida: Unibet

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Falkenbergs möjlig startuppställning:

Viktor Noring; Adam Eriksson, Ludvig Ohman, Axel Noren, Linus Borgström; Anton Wede, Samuel Adrian, Melker Nilsson, Adam Bergmark Wiberg; Kwame Kizito, Nsima Peter.

 

Akropolis möjlig startuppställning:

Orestis Menka; Cesar Weilid, Sotirios Nikopoulos, Oscar Pehrsson, Jesper Björkman, Erik Figueroa; Mauricio Albornoz, Marcus Burman, Panajotis Dimitriadis; Andrew Stadler; Mattias Bouvin.

 

 

Nyheter

Europatipset 11 juni
europatipset
Många spännande matcher på helgens Europatipskupong! Vi får en turkisk cupfinal, uppflyttningskval från Italien och Portugal samt massor av matcher från Allsvenskan och Superettan. Ta del av vår analys här!
10 juni, 2023
måltipset vecka 23
måltipset
Denna veckas kupong av Måltipset innehåller bland annat Champions League-finalen, men även matcher i alltifrån Allsvenskan till MLS. Se vårt spelförslag här!
09 juni, 2023
Fullträff 10 juni vecka 23
fullträff
Helgens Fullträff-kupong toppas av Champions League-finalen mellan Manchester City och Inter. Dessutom finner vi matcher från Sverige och ett par godbitar från isländska ligan.
09 juni, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1560 Articles