Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 9 jul, 2021

Elfsborg – Örebro, 11/7: Speltips & stream

Elfsborg – Norrköping, 24/5: Speltips & stream

IF Elfsborg är solklara favoriter till att slå Örebro SK, som är tabelljumbon i Allsvenskans tabell.

Att Elfsborg skulle fortsätta där de slutade innan det långa uppehållet kom som en positiv överraskning.

Att Örebro skulle fortsätta förlora var också givet, fast inte att det skulle bli en storförlust mot Djurgården.

En ny storförlust kan mycket väl inträffa i Borås.

Vad: Elfsborg – Örebro, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-07-11, kl. 17:30
Vart: Borås Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Elfsborg -1 Asian Handicap (Odds: 1.83 hos Bet365)

Elfsborg – Örebro stream

Du kan streama Elfsborg – Örebro från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Elfsborg – Örebro stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Elfsborg – Örebro via live stream

Speltips & odds

Elfsborg imponerar!

Uppehållet under EM har inte gjort Elfsborg någon skada alls. Ingen förändring har skett i spelet heller. De fortsatte där de slutade, helt enkelt. På topp.

Innan uppehållet tog Elfsborg en stabil seger med 1-0 över Norrköping och gick precis om dem i tabellen, till en 3:e plats.

Lika starkt presterade Elfsborg senast mot Göteborg på bortagräs, där det blev en seger med 1-0. Försvaret fortsatte att leverera och hålla en högsta nivå medan den offensiva trion skapade en del lägen. Till slut var det högerbacken Johan Larsson som blev matchhjälten efter ett mål, med kvarten kvar.

I och med segern och denna toppform ses Elfsborg på nytt som en kandidat till att vinna ligan. De har 4 poäng upp till toppen där Djurgården och Malmö befinner sig.

För Örebros del är det en kamp om överlevnad.

Efter 9 omgångar har det bara blivit 7 poäng. Inget lag har nätat färre gånger än Örebro, som har gjort 5 mål. Inget lag har heller släppt in fler mål än dem, nämligen 19 baljor. Ingenting verkar fungera.

Innan uppehållet blev det två raka förluster mot Degerfors och Malmö.

Sedan gästade de Djurgården i Stockholm och åkte på storstryk med 0-3. Förlusten kunde har skrivits till betydligt större siffror än så. Örebro skapade knappt något och fick till 2 skott på mål. Erik Björndahl fick jobba väldigt ensam på topp, utan någon utdelning.

Bortaformen är under all kritik i Örebro, som nästan släpper in 3 mål i snitt per bortamatch. Det har blivit 4 förluster på 5 bortamöten.

En ny är att vänta mot Elfsborg, som spelar på topp. Elfsborg kan mycket väl vinna detta möte med fler än bara ett mål i marginal. Om det skulle bli en 1-0 seger för tredje gången erbjuds en bra försäkring där insatsen återbetalas vid en seger med ett mål i marginal.

Därför landar spelet på att Elfsborg vinner matchen med -1 mål på Asian Handicap. Insatsen återbetalas vid en ettmåls seger för Elfsborg, som 1-0, 2-1, etc.

  • Vårt speltips: Elfsborg -1 mål på asiatiskt handikapp
  • Odds: 1.83
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Elfsborgs möjlig startuppställning:

Tim Rönning; Simon Strand, Leo Väisänen, Maudo Jarjue, Johan Larsson; Andre Römer, Frederik Holst, Robert Gojani; Jeppe Okkels, Per Frick, Rasmus Alm.

Örebros möjlig startuppställning:

Bobby Allain; Benjamin Hjertstrand, Andreas Skovgaard, Michael Almebäck, Hussein Ali; Johan Maartensson, Nordin Gerzic; Romain Gall, Deniz Hummet, David Seger; Erik Björndahl.

Andra nyheter

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1581 Artiklar