Elfsborg - Örebro, 11/7: Speltips & stream

boras arena boras arenas sweden swedish football stadium home ground of IF Elfsborg and Norrby IF

 

IF Elfsborg är solklara favoriter till att slå Örebro SK, som är tabelljumbon i Allsvenskans tabell.

Att Elfsborg skulle fortsätta där de slutade innan det långa uppehållet kom som en positiv överraskning.

Att Örebro skulle fortsätta förlora var också givet, fast inte att det skulle bli en storförlust mot Djurgården.

En ny storförlust kan mycket väl inträffa i Borås.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Elfsborg – Örebro, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-07-11, kl. 17:30
Vart: Borås Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Elfsborg -1 Asian Handicap (Odds: 1.83 hos Bet365)

Elfsborg – Örebro stream

Du kan streama Elfsborg – Örebro från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Elfsborg – Örebro stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Elfsborg – Örebro via live stream

 

Speltips & odds

 

Elfsborg imponerar!

Uppehållet under EM har inte gjort Elfsborg någon skada alls. Ingen förändring har skett i spelet heller. De fortsatte där de slutade, helt enkelt. På topp.

Innan uppehållet tog Elfsborg en stabil seger med 1-0 över Norrköping och gick precis om dem i tabellen, till en 3:e plats.

Lika starkt presterade Elfsborg senast mot Göteborg på bortagräs, där det blev en seger med 1-0. Försvaret fortsatte att leverera och hålla en högsta nivå medan den offensiva trion skapade en del lägen. Till slut var det högerbacken Johan Larsson som blev matchhjälten efter ett mål, med kvarten kvar.

I och med segern och denna toppform ses Elfsborg på nytt som en kandidat till att vinna ligan. De har 4 poäng upp till toppen där Djurgården och Malmö befinner sig.

För Örebros del är det en kamp om överlevnad.

Efter 9 omgångar har det bara blivit 7 poäng. Inget lag har nätat färre gånger än Örebro, som har gjort 5 mål. Inget lag har heller släppt in fler mål än dem, nämligen 19 baljor. Ingenting verkar fungera.

Innan uppehållet blev det två raka förluster mot Degerfors och Malmö.

Sedan gästade de Djurgården i Stockholm och åkte på storstryk med 0-3. Förlusten kunde har skrivits till betydligt större siffror än så. Örebro skapade knappt något och fick till 2 skott på mål. Erik Björndahl fick jobba väldigt ensam på topp, utan någon utdelning.

Bortaformen är under all kritik i Örebro, som nästan släpper in 3 mål i snitt per bortamatch. Det har blivit 4 förluster på 5 bortamöten.

En ny är att vänta mot Elfsborg, som spelar på topp. Elfsborg kan mycket väl vinna detta möte med fler än bara ett mål i marginal. Om det skulle bli en 1-0 seger för tredje gången erbjuds en bra försäkring där insatsen återbetalas vid en seger med ett mål i marginal.

Därför landar spelet på att Elfsborg vinner matchen med -1 mål på Asian Handicap. Insatsen återbetalas vid en ettmåls seger för Elfsborg, som 1-0, 2-1, etc.

 

 

  • Vårt speltips: Elfsborg -1 mål på asiatiskt handikapp
  • Odds: 1.83
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

Elfsborgs möjlig startuppställning:

Tim Rönning; Simon Strand, Leo Väisänen, Maudo Jarjue, Johan Larsson; Andre Römer, Frederik Holst, Robert Gojani; Jeppe Okkels, Per Frick, Rasmus Alm.

Örebros möjlig startuppställning:

Bobby Allain; Benjamin Hjertstrand, Andreas Skovgaard, Michael Almebäck, Hussein Ali; Johan Maartensson, Nordin Gerzic; Romain Gall, Deniz Hummet, David Seger; Erik Björndahl.

 

Andra nyheter

Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg