F91 Dudelange - Malmö FF (11/8): Stream, speltips & odds

Dudelange Malmö speltips stream

Malmö FF ska säkra platsen i playoff till Europa League! För att nå dit behöver man först städa av Dudelange från Luxemburg, vilket man borde klara av med tanke på att man har 3-0 att gå på. Vi ger er seltips, odds och visar er hur ni hittar en Dudelange – Malmö live stream inför matchen.

Malmö FF åkte ur kvalet till Champions League, och nu är det istället Europa League som är målet. Hit borde MFF lyckas att ta sig, eller åtminstone ska man nå ett playoff-spel i alla fall. Förlorar man sedan detta har man åtminstone en Europa Conference League-plats.

MFF ställs i den tredje kvalrundan emot Dudelange från Luxemburg. Från det örsta mötet har de himmelsblå en tremålsledning att gå på, och nu är det förhoppningsvis bara att spela av de avslutande 90 minuterna i Luxemburg. Vi ger er speltips inför matchen, och visar hur ni gör för att streama Dudelange – Malmö live!

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: F91 Dudelange – Malmö FF
Var: Stade de Luxembourg, Lëtzebuerg
När: Kl. 20:00, 11 augusti
Stream: Aftonbladet Plus
TV: Ingen kanal
Speltips: Malmö vinner matchen (1,53 hos Bet365)

Inför matchen

  • Dudelange har spelat en match i ligan i Luxemburg denna säsong. Man vann med 5-0.
  • Malmö FF ligger på 6:e plats i Allsvenskan, fem poäng från tabellettan BK Häcken.
  • Vinnaren går vidare och möter Sivasspor i playoff.

Statistik & startelvor

Streama Dudelange – Malmö

Det är inte många som brukar titta på matcher från Europakval, och när det väl är dags att se den typen av matcher är det inte lätt att veta hur man går till väga för att hitta rätt typ av fotboll live stream, eller att veta var man ska vända sig för att se matchen i fråga. Vi kan här visa er hur ni gör för att streama Dudelange – Malmö FF.

Aftonbladet äger sändningsrättigheterna till matchen, och du kan se den om du har ett pluskonto. Gå in på Aftonbladet, skapa ett konto och köp ett plusabonnemang. När det är gjort väljer du själv från vilken enhet du vill koppla upp din Dudelange – Malmö FF live stream. Se matchen från mobil, dator eller surfplatta.

Sändningen hos Aftonbladet Plus håller hög kvalitet, vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer. Vi tror att du kommer bli mycket nöjd med din Dudelange – Malmö stream.

  • Gå till Aftonbladet Plus
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Dudelange – Malmö direkt

Speltips & odds: Dudelange – Malmö

Malmö FF vann Allsvenskan ifjol, och fick därmed kvala till Champions League. Efter en superflopp och uttåg mot Zalgiris Vilnius från Litauen är det dock som bäst Europa League-gruppspel som väntar i höst. Men för att ta sig dit måste man först slå ut Dudelange här, och sedan vinna mot Sivasspor i ett playoff.

Mot Dudelange har man åtminstone inlett gott. MFF hade en man mer i hemmamatchen från minut 31 men ledde ändå bara med 1-0 när klockan tickat upp i 80 minuter. Under matchens avslutande tio minuter kunde dock inhopparna Ola Toivonen och Veljko Birmancevic skjuta laget till en tremålsseger, och nu har man goda förutsättningar inför returen i Luxemburg.

Skillnaden på kvalitén lagen emellan är precis så stor som siffrorna från första matchen antyder, även om målen dröjde då. Vi tror att Malmö tar en bekväm seger mot ett Dudelange som kommer att behöva gå framåt och blotta sig tidigt.

Den raka 2:an betalar 1,53 gånger pengarna, vilket vi anser prisvärt. Detta spelas hos Bet365.

  • Vårt speltips: Malmö vinner matchen
  • Odds: 1,53
  • Spelsida: Bet365

Är ni sugna kan ni gärna kolla in lite riskfria free bets via länken.

Annan betting på matchen

Kolla gärna in flera odds på matchen. Nedan finner ni tre stycken.

Speltips Odds (från Bet365)
1X 2,37
Över 2,5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,00

Relaterat

Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.