Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 17 jul, 2021

Djurgården – Sirius, 19/7: Speltips & stream

Djurgården – Örebro, 5/7: Speltips & stream

Djurgården är på titeljakt och en serieledning när de välkomnar Sirius på Tele2 Arenan på måndagkvällen.

Med en match mindre spelad ligger Djurgården på en andra plats i tabellen, bakom serieledarna Malmö FF som har 2 poäng fler.

Sirius kommer till matchen från att just ha förlorat stort i Malmö med hela 0-4. Ett liknande resultat i Stockholm är inte att utesluta.

Vad: Djurgården – Sirius, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-07-19, kl. 19:00
Vart: Tele2 Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Djurgården -1,5 Asian Handicap (Odds: 2.05 hos Bet365)

Djurgården – Sirius stream

Du kan streama Djurgården – Sirius från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Djurgården – Sirius stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Djurgården – Sirius via live stream

Speltips & odds

Första halvan av säsongen har varit väldigt lyckosam för Djurgården. Efter 10 omgångar ligger de precis under serieledarna Malmö FF, som har spelat en match mer.

Med 6 segrar, 3 kryss och bara en förlust har Djurgården kammat hem 21 poäng.

Efter EM uppehållet blev det en storseger över tabelljumbon Örebro med 3-0. Därefter begav sig Djurgården på resande fot och spelade mållöst mot Halmstad. Målsiktet var inte helt rätt inställt då Djurgården misslyckades med att träffa målramen, trots en massa försök som slutade utanför mål.

Elliot Käck (i bild) samt Djurgårdens försvar skötte sig utmärkt och höll nollan för tredje match i rad.

Nu är det återigen dags att få spela på hemmagräs, där Djurgården har visat sig mer än starka. På 5 hemmamatcher har de bara släppt in ett mål och kryssat en gång mot IFK Göteborg. I övrigt har det blivit 4 segrar över Norrköping, Malmö FF, Östersund och Örebro.

Sirius har varit skickliga på att plocka poäng mot de sämre lagen. Direkt efter uppehållet tog de en skön hemmaseger med 2-1 över Mjällby.

Fast mot de bättre lagen har de alltid haft problem, speciellt på resande fot. Förluster har kommit mot Hammarby och Malmö senast, men även mot sämre lag som Östersund. Hemma har de också förlorat mot Elfsborg med 0-2.

Sirius blev överkörda i den senaste matchen mot Malmö FF med 0-4, där Sirius bara hade ett skott på mål. Förutom det skapades ingenting i en match där Sirius mest fick försvara sig. Till slut gav Sirius upp matchen och släppte in två sena mål, som nätades av Veljko Birmancevic och Anders Christiansen.

Att Sirius ska ha chans till poäng känns inte trovärdigt. Sirius väger alldeles för lätt och en ny storförlust är att vänta.

Därför landar spelet på att Djurgården vinner över Sirius med fler än ett mål i marginal.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner matchen med -1,5 mål
  • Odds: 2.05
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Djurgårdens möjlig startuppställning:

Jacob Widell Zetterström; Elliot Käck, Hjalmar Ekdal, Jacob Une Larsson, Aslak Fonn Witry; Magnus Eriksson, Rasmus Schüller, Hampus Finndell; Joel Asoro, Niklas Bärkroth, Edward Chilufya.

Sirius möjlig startuppställning:

David Mitov Nilsson; Jamie Roche, Joseph Colley, Patrick Nwadike, Tim Bjoerkström; Laorent Shabani, Nahom Girmai Netabay, Marcus Mathisen, Johan Karlsson; Yukiya Sugita, Christian Kouakou.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar