Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 nov, 2022

Djurgården – Shamrock Rovers (3/11): Stream, speltips & odds

dif shamrock rovers speltips stream

Djurgården är redan klara gruppsegrare i Europa Conference League, men ska trots det kliva ut och spela för seger i den avslutande matchen mot Shamrock Rovers. Här ger vi er speltips till matchen, och visar hur ni gör för att finna en live stream till densamma.

Djurgården har stått för ett mycket lyckat Europaspel, och med en gruppspelsomgång återstående är man redan klara gruppsegrare. I den sista gruppspelsomgången möter man Shamrock Rovers, som redan är utslagna ur turneringen.

Här ger vi er förutsättningarna till Djurgården – Shamrock Rovers. Ta del av speltips och se hur ni gör för att streama matchen online.

Båda lag gör mål – Nej (Bet365)

Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365

Streama fotboll online

Titta på matcher hos Bet365

Vad: Djurgården – Shamrock Rovers, Europa Conference League
Var: Tele2 Arena
När: Kl. 18:45, 3 november
Live stream: Viaplay
TV: TV6
Speltips: Båda lag gör mål – Nej (1.90 hos Bet365)

Inför matchen

 • Djurgården har redan vunnit gruppen, medan det redan är klart att Shamrock Rovers kommer att sluta sist.
 • Djurgården kommer att komma tvåa i Allsvenskan, medan Shamrock Rovers kommer att vinna den irländska ligan.
 • När lagen möttes i början av september blev det oavgjort, 0-0.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’LyqUtmKcHoggM03n9Y7xHDdazlmu8XcESQM2p7a6′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Djurgården – Shamrock Rovers

Det är inte särskilt svårt att live stream Djurgården – Shamrock Rovers, och allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på internet är att skapa ett konto hos Viaplay och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Europa Conference League live.

Det är möjligt att ha igång er Djurgården – Shamrock Rvoers stream direkt från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att på så sätt se matchen på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Djurgårdens IF – Shamrock Rovers live stream. Sändningen håller nämligen hög kvalitet vad gäller såväl bild som ljud, och dessutom är kommentatorerna mycket duktiga.

 • Gå till Viaplay
 • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
 • Se Djurgården – Shamrock Rovers

Speltips & odds: Djurgården – Shamrock Rovers

Djurgården har gått fantastiskt bra i Europa Conference League, där man redan är klar gruppsegrare framför Molde, Gent och Shamrock Rovers. Nu har man bara att spela av den sista matchen, mot ett Shamrock Rovers som redan är klar gruppfyra och inte har något annat än hedern att spela för.

I den senaste ligamatchen vann Djurgården mot IFK Norrköping, efter ett sent segermål från nyblivne 37-åringen Haris Radetinac. Det var en match där Norrköping var det klart bättre laget, men Djurgården visade återigen vinnartakter genom att segra även då man inte fick spelet att stämma.

I Europa Conference League har Djurgården den fantastiska resultatraden 4-1-0, efter att ha segrat mot Molde gånger två och Gent gånger två. Bortamatchen mot Shamrock Rovers är den enda där man tappat poäng, och nu har man chansen att slå även irländarna.

Shamrock Rovers är gruppens sämsta lag, vilket var vad vi väntade oss på förhand och vilket även gruppställningen visar. Laget har gjort blott ett mål under hela gruppspelet, hemma mot Gent, och inte mycket talar för att det blir fler mål.

Vi tror att Djurgården vinner den här matchen, men oddset 1.44 på den raka 1:an lockar inte. Vi väntar oss samtidigt en ganska avslagen tillställning, mellan två lag utan något att spela för. Djurgården lär väl sätta dit något mål ändå, men Shamrock Rovers? Troligtvis inte. Vi spelar ”Båda lag gör mål – Nej” till 1.90 gånger pengarna hos Bet365.

 • Vårt speltips: Båda lag gör mål – Nej
 • Odds: 1.90
 • Spelsida: Bet365

Vi välkomnar er att kolla in vilka oddsbonusar utan omsättningskrav som finns att ta del av ute på marknaden.

Annan betting på matchen

Det finns gott om odds på Djurgården – Shamrock Rovers. Här under finner ni tre.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2.5 mål 1.61
X2 2.62
Under 2.5 mål 2.25

Bettingsidor med odds inför matchen

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Utmärkt support
 • BankID
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar