Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 31 jul, 2021

Djurgården – Häcken, 1/8: Speltips & stream

Djurgården – Örebro, 5/7: Speltips & stream

Då Djurgårdens IF har en match mindre spelad än serieledarna Malmö FF går de upp i en serieledning vid en rak hemmaseger över BK Häcken.

Djurgården har efter 12 omgångar tagit 27 poäng, vilket är 2 poäng mindre än Malmö. Häcken har också imponerat och ligger i mitten av tabellen.

Som om det inte redan var en klasskillnad så har Häcken en Europa Conference League match i benen, så det är ett trött gäng som åker upp till Stockholm.

Vad: Djurgården – Häcken, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-08-01, kl. 15:00
Vart: Tele2 Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Djurgården (Odds: 1.61 hos Bet365)

Djurgården – Häcken stream

Du kan streama Djurgården – Häcken från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Djurgården – Häcken stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Djurgården – Häcken via live stream

Speltips & odds

Det är omöjligt att inte imponeras av vad managern Kim Bergstrand har bygg med sitt Djurgården. Laget är lika vasst framåt som bakåt.

Under de 5 senaste matcher i Allsvenskan har Djurgården bara släppt in ett mål, som kom i 5-1 vinsten över Sirius. Lag som IFK Göteborg, Örebro, Halmstad och Kalmar har nollats. Totalt har Djurgården släppt in 7 mål på 12 ligamatcher. Samtliga övriga lag i Allsvenskan har släppt in tvåsiffrigt antal mål.

Framåt är Djurgården också vassa med 22 mål. Det är bara titelutmanarna Malmö FF och Bajen som har nätat fler gånger.

I sin senaste match tog Djurgården en stark seger på resande fot mot Kalmar med 1-0. Högerbacken Aslak Fonn Witry nätade matchens enda mål i början av den andra halvleken. Det som imponerade kanske mest var att Djurgården lät inte Kalmar skapa någonting. Kalmar fick bara till ett skott på mål och inga alls utanför ramburen.

Med det stabila försvaret som Djurgården har är de väldigt svåra att bryta ner.

I Häcken finns målsprutan Alexander Jeremejeff på topp och i form. Han nätade i den senaste ligamatchen mot Elfsborg, efter att laget hade hamnat under. Elfsborg fick med sig ett oavgjort resultat och ligger nu på en 7:e plats i tabellen.

Mellan alla ligamatcher har Häcken spelat i Europa Conference League. Där ställdes de mot Aberdeen från Skottland. Häcken blev piskade med hela 1-5 på bortagräs.

Returen spelade de i veckan, där Häcken gick all-in. Det blev också en utdelning resultatmässigt. Häcken vann returen med 2-0, efter två mål i den andra halvleken av Martin Olsson och Leo Bengtsson.

Fast det räckte inte till för att vända på steken. I stället åkte Häcken ut ur den nya europeiska turneringen.

Denna veckomatch tog en hel del energi från redan hårtmatchande spelarna. Att därefter åka till Stockholm för att ta sig an stekheta Djurgården blir en för tuff uppgift.

Häcken får dessutom klara sig utan motorn Alexander Faltsetas, som är avstängd på det centrala mittfältet. Ett stort avbräck.

Därför faller spelet på att Djurgården tar samtliga 3 poäng och går upp i serieledning.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner matchen
  • Odds: 1.61
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Djurgårdens möjlig startuppställning:

Jacob Widell Zetterström; Elliot Käck, Jesper Löfgren, Jacob Une Larsson, Aslak Fonn Witry; Magnus Eriksson, Rasmus Schüller, Hampus Finndell; Haris Radetinac, Kalle Holmberg, Edward Chilufya.

Häckens möjlig startuppställning:

Peter Abrahamsson; Godswill Ekpolo, Tobias Karlsson, Joona Toivio, Oskar Sverrisson; Patrik Wålemark, Gustav Berggren, Daleho Irandust, Leo Bengtsson; Tobias Heintz, Alexander Jeremejeff.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar