Djurgården - Häcken, 1/8: Speltips & stream

käck

 

Då Djurgårdens IF har en match mindre spelad än serieledarna Malmö FF går de upp i en serieledning vid en rak hemmaseger över BK Häcken.

Djurgården har efter 12 omgångar tagit 27 poäng, vilket är 2 poäng mindre än Malmö. Häcken har också imponerat och ligger i mitten av tabellen.

Som om det inte redan var en klasskillnad så har Häcken en Europa Conference League match i benen, så det är ett trött gäng som åker upp till Stockholm.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Djurgården – Häcken, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-08-01, kl. 15:00
Vart: Tele2 Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Djurgården (Odds: 1.61 hos Bet365)

Djurgården – Häcken stream

Du kan streama Djurgården – Häcken från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Djurgården – Häcken stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Djurgården – Häcken via live stream

 

Speltips & odds

 

Det är omöjligt att inte imponeras av vad managern Kim Bergstrand har bygg med sitt Djurgården. Laget är lika vasst framåt som bakåt.

Under de 5 senaste matcher i Allsvenskan har Djurgården bara släppt in ett mål, som kom i 5-1 vinsten över Sirius. Lag som IFK Göteborg, Örebro, Halmstad och Kalmar har nollats. Totalt har Djurgården släppt in 7 mål på 12 ligamatcher. Samtliga övriga lag i Allsvenskan har släppt in tvåsiffrigt antal mål.

Framåt är Djurgården också vassa med 22 mål. Det är bara titelutmanarna Malmö FF och Bajen som har nätat fler gånger.

I sin senaste match tog Djurgården en stark seger på resande fot mot Kalmar med 1-0. Högerbacken Aslak Fonn Witry nätade matchens enda mål i början av den andra halvleken. Det som imponerade kanske mest var att Djurgården lät inte Kalmar skapa någonting. Kalmar fick bara till ett skott på mål och inga alls utanför ramburen.

Med det stabila försvaret som Djurgården har är de väldigt svåra att bryta ner.

I Häcken finns målsprutan Alexander Jeremejeff på topp och i form. Han nätade i den senaste ligamatchen mot Elfsborg, efter att laget hade hamnat under. Elfsborg fick med sig ett oavgjort resultat och ligger nu på en 7:e plats i tabellen.

Mellan alla ligamatcher har Häcken spelat i Europa Conference League. Där ställdes de mot Aberdeen från Skottland. Häcken blev piskade med hela 1-5 på bortagräs.

Returen spelade de i veckan, där Häcken gick all-in. Det blev också en utdelning resultatmässigt. Häcken vann returen med 2-0, efter två mål i den andra halvleken av Martin Olsson och Leo Bengtsson.

Fast det räckte inte till för att vända på steken. I stället åkte Häcken ut ur den nya europeiska turneringen.

Denna veckomatch tog en hel del energi från redan hårtmatchande spelarna. Att därefter åka till Stockholm för att ta sig an stekheta Djurgården blir en för tuff uppgift.

Häcken får dessutom klara sig utan motorn Alexander Faltsetas, som är avstängd på det centrala mittfältet. Ett stort avbräck.

Därför faller spelet på att Djurgården tar samtliga 3 poäng och går upp i serieledning.

 

 

  • Vårt speltips: Djurgården vinner matchen
  • Odds: 1.61
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Djurgårdens möjlig startuppställning:

Jacob Widell Zetterström; Elliot Käck, Jesper Löfgren, Jacob Une Larsson, Aslak Fonn Witry; Magnus Eriksson, Rasmus Schüller, Hampus Finndell; Haris Radetinac, Kalle Holmberg, Edward Chilufya.

 

Häckens möjlig startuppställning:

Peter Abrahamsson; Godswill Ekpolo, Tobias Karlsson, Joona Toivio, Oskar Sverrisson; Patrik Wålemark, Gustav Berggren, Daleho Irandust, Leo Bengtsson; Tobias Heintz, Alexander Jeremejeff.

 

 

Nyheter

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson