Degerfors - Hammarby (21/4): Stream, speltips & odds

Degerfors Hammarby speltips stream


Degerfors och Hammarby ställs emot varandra i en torsdagsmatch i Allsvenskan. Här finner ni vårt speltips till sammandrabbningen, och kan också läsa om hur ni hittar en Degerfors – Hammarby live stream.

Degerfors har fått en riktigt trist start på säsongen, med noll poäng efter tre omgångar. Gästerna denna torsdag, Hammarby, har det gått desto bättre för. De grönvita har vunnit sina tre inledande matcher, och toppar serien.

Läs vår rapport inför matchen på Stora Valla. Ta del av speltips och se hur ni gör för att streama Degerfors – Hammarby live.

Streama fotboll online

Titta på massor av matcher hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Degerfors IF – Hammarby IF
Matchstart Kl. 19:00, den 21/4
Vart: Stora Valla
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Hammarby (1,72 hos Bet365)

Inför matcher

  • Degerfors har inlett säsongen med tre raka förluster, trots flertalet fina nyförvärv.
  • Hammarby står på full pott så här långt, men har ställts emot relativt enkelt motstånd.
  • Darijan Bojanic missade den förra matchen på grund av skada, men ska vara redo här. Dessutom väntas nyförvärvet Bubacarr Trawally få speltid för första gången.

Statistik & startelvor

Streama Degerfors – Hammarby live

Det lär vara många som kommer att vilja streama Degerfors – Hammarby live. För att se matchen direktsänt på nätet behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja ta del av alla Allsvenskan live streams.

Det går bra att ha igång er Degerfors – Hammarby stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni tillgång till en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Matchen kommer också att sändas på TV, på Discovery+ Extra 2. Har ni den kanalen i ert utbud behöver ni inte leta rätt på någon Degerfors – Hammarby live stream för att se matchen.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Degerfors – Hammarby online

Speltips & odds: Degerfors – Hammarby

Degerfors och Hammarby är som i skilda världar just nu. ”Degen” har kammat noll pott så här långt, medan ”Bajen” gått rent. Medan Hammarbys segrar varit välförtjänta varenda en, hade Degerfors med lite tur kunnat få med sig mer från sina matcher.

Degerfors värvade intressant inför säsongen. Ronald Mukiibi, Dijan Vukojevic, Diego Campos och Daniel Krezic tillhör spelarna som förstärkt laget. Så här långt in på säsongen har man dock inte fått resultat för sina värvningar. Men det tar tid att spela ihop ett nytt lag.

Hammarby har i och för sig också ett delvis nytt lag, med ny tränare samt nya startspelare i form av Loret Sadiku och Nahir Besara. Men tränaren Martí Cifuentes har snabbt fått detta grönvita lag att fungera tillsammans, med ett spelsätt som påminner en hel del om så som det såg ut under Stefan Billborn.

Det Degerfors förlorat på så här långt har framförallt varit deras försvarsspel. Framåt har man skapat en hel del chanser, men bakåt har det sett riktigt skakigt ut. När man då ställs mot ett så pass anfallsstarkt lag som Hammarby, så kommer man att få problem. Hammarby snittar tre gjorda mål per match, och vi är övertygade om att man kommer att straffa Degerfors.

Den raka 2:an ger så mycket som 1,72 gånger pengarna. Det spelas, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Bet365

Ni är mer än välkomna att kolla in oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting inför matchen

Vi spelar grönvit seger i denna match. Men nedan finner ni ett gäng ytterligare odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
HIF HT/FT 2,62
Båda lag gör mål – Ja 1,53
Över 2,5 mål 1,53

Relaterat

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.