David Wollner photo
David Wollner

- 25 jan, 2024

Danmark – Tyskland: Live stream, speltips & odds (26/1)

Vi har börjat nå semifinalerna av Handbolls EM 2024. En av dessa semifinalerna kommer att bestå av Tyskland – Danmark. En match med Danmark som klar favorit på förhand – men ingen vet riktigt hur Tyskland kommer att svara på det otroliga publikstöd de har på sin hemmaplan.

Här kan du läsa allt om hur du kan se Danmark – Tyskland live stream. Vi kommer även se dig ett förslag på speltips & odds inför Tyskland – Danmark i Handbolls EM.

Vad: Tyskland – Danmark, semifinal i handbolls EM
När: Den 26/1, kl. 20:30
Vart: Laxness Arena, Köln
Live stream: > Bet365 live streaming
TV: TV6
Speltips: Tyskland vinner (+4 handicap) – 2.26 hos Betsson
Denmark vs Germany Match Outcome
Match Starts 26/01 20:30
Match avslutad

Streama Danmark – Tyskland hos Bet365

Se alla matcher från Handbolls EM

Streama Danmark – Tyskland

Du kommer att kunna sända Danmark – Tyskland stream på flera olika sidor. Viaplay, Bet365 och Unibet är några exempel på sidor som har rättigheter att sända EM i handboll via live streaming.

Det gör att du har stor valfrihet kring hur du vill kunna streama Danmark – Tyskland. Det är möjligt att se matchen gratis hos de bettingsidor som har sändningarna. Detta förutsatt att du spelar på odds inför matchen.

Vi rekommenderar dig att titta på Danmark – Tyskland live stream från Handbolls EM genom Viaplay. Där kommer de har den bästa sändningen och kan garantera svenska kommentatorer och experter. Vi har även all info för dig som vill se Sverige – Frankrike live stream gratis. Det är i stort sett samma process för att se alla matcher från mästerskapet.

Kolla in vad som krävs för att streama matchen på nätet med Viaplay.

  • Besök Viaplay
  • Skapa ett konto gratis
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Streama Danmark – Tyskland online

Danmark – Tyskland speltips & odds

Inför matchen så är förväntningarna att Danmark ska städa av Tyskland. Vilket de väldigt låga oddsen också antyder. I skrivande stund ligger en dansk seger på 1.18 x insatsen. Men vi tycker oss se flera faktorer som talar för en tysk bragd.

Den första faktorn som talar för Tyskland är deras hemmastöd. De har äran att vara värdnation för Handbolls EM 2024. Publiken har knappast svikit under Tysklands inledande matcher i gruppspel och mellanrundan. Det lär knappast avta nu när Tyskland nått en semifinal. Handboll är en av de sporter där publikstöd kan vara extra viktigt.

Förutom en ”extra spelare” på läktare så finns det massor av kvalité i det tyska landslaget. Inte minst så kommer målvaktsmatchen bli extremt intressant och viktigt för matchens utfall. Vi vågar säga att det är de bästa målvakterna i turneringen som gör upp. Andreas Wolff i Tyskland har imponerat stort och blivit en publikfavorit hos tyskarna. I det danska lägret har de Niklas Landin och ett nytt stjärnskott i form av Emil Nielsen. Målvaktsmatchen kommer hålla världsklass – och kommer troligtvis ha stor påverkan på slutresultatet.

Men vad här Tyskland att kunna sätta emot världsmästarna Danmark offensivt? Jo, ganska mycket. Hela anfallsspelet i Tyskland cirkulerar kring unge Juri Knorr. Får inte danskarna tag i honom – så kan det bli stora problem. Förutom ett snabbt handledsskott så är han exemplarisk straffskytt och framspelare. Allt kretsar om hur stort utrymme Danmark tillåter att ge den tyska lagkapten.

Sammanfattningen är att vi tycker att en tysk seger har ett för högt odds. Det går dock inte att spela på ett resultat– bara för man oddset är undervärderat. Därför kollar vi in lite alternativa spel med tysk fördel som är mer sannolika. Naturligt börjar vi titta efter handicaps odds.

Vi ser där att en seger för Tyskland med +4 i handicap ligger på en bra nivå.

  • Speltips: Tyskland vinner (+4 i handicap)
  • Odds: 2.26
  • Bettingsida: Betsson

Missa heller inte att ta del av vårt Sverige – Frankrike speltips inför den semifinal som de svenska landslaget står inför.

Fler odds inför matchen

Alla de odds som vi jämfört är från Betsson. Det är en sida som har satsat hårt på handboll odds under EM. Du kan här se ett urval med andra intressanta odds inför Danmark – Tyskland.

Om du inte har ett Betsson login & konto så kan du enkelt registrera dig. Du kan välja att skapa konto hos spelbolaget med BankID. Det gör din inloggning väldigt smidig i framtiden.

Speltips Odds från Betsson
Danmark vinner matchen 1.21
Under 57.5 mål 1.97
Oavgjort 11.72

Andra speltips hos Sportal.se

England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024
CL
Toppmatch i Champions League mellan PSG mot Barcelona. Läs allt inför matchen på Parc des Princes. Speltips, odds & live streaming online.
10 april, 2024

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

87 Artiklar