Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 20 jan, 2024

Brentford – Nottingham 20/1: Stream, odds & speltips

På lördagen har vi två spännande Premier League-matcher att se fram emot, båda från London. Vårt fokus riktas mot mötet mellan Brentford och Nottingham, som äger rum på Brentford Community Stadium med avspark klockan 18:30.

Vi kommer att gå igenom alla aspekter inför matchen och analysera läget för både Brentford och Nottingham. Här kommer vi att erbjuda speltips, granska samtliga odds och även tillhandahålla en guide för live streaming online. Häng med oss genom hela förberedelsen inför denna fotbollsdrabbning.

Vad: Brentford – Nottingham, Premier League
När: Den 20/1, kl. 18:30
Vart: Brentford Community Stadium
Speltips: Brentford vinner (1.88 hos Unibet)
Livestream: > Viaplay

Brentford vinner

Odds = 1.88
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Brentford vs Nottingham Forest Match Outcome
Match Starts 20/01 18:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Ivan Toney är tillbaka efter att ha varit avstängd i åtta månader.
 • Nottingham spelade sin senaste match för bara tre dagar sedan.
 • Brentford har haft svårt att hitta formen och vinna matcher på senare tid.

Brentford – Nottingham stream

Här går vi igenom hur du kan live streama lördagens match från Premier League mellan Brentford och Nottingham.

Först och främst, om du ännu inte har ett konto, behöver du registrera dig hos Viaplay. Detta kan du enkelt göra genom att klicka på vår länk i guiden nedan.

Efter det behöver du prenumerera på deras sportpaket för att låsa upp live streaming online, och därefter är du redo att börja streama högklassig fotboll från världens största fotbollsliga, Premier League. I detta paket ingår självklart också mycket annat och förstås stora sportevenemang året runt.

Vi vill även nämna att matchen mellan Brentford och Nottingham är med i Stryktips idag om du är intresserad av att sätta ihop ett systemspel. Då kan du givetvis alltid följa våra speltips för en bättre insikt inför lördagens matcher.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Brentford – Nottingham

Brentford – Nottingham speltips

Först och främst vill vi påpeka att det finns avbräck från båda lagen. Många spelare är frånvarande eftersom de representerar sina landslag, och dessutom lider båda lagen av skador. Den svenska spelaren i bortalaget, Elanga, är osäker till spel efter att ha missat sina två senaste matcher på grund av en huvudskada.

Dock är det en glädjande nyhet från hemmalaget: Ivan Toney är tillbaka i spel efter att ha varit avstängd i åtta månader. Brentford har verkligen saknat sin målskytt, och resultaten har varit kännbara under denna period. Nu är emellertid den engelske anfallaren tillbaka, och förväntningarna är höga på att det kommer att gå mycket bättre för hemmalaget.

Nottingham spelade faktiskt för bara tre dagar sedan i FA-cupen mot Blackpool. Återigen lyckades Blackpool skapa bekymmer för Nottingham och tvinga fram förlängning. Det krävdes alltså 120 minuter för Nottingham att avgöra mötet.

Vårt speltips landar på att hemmalaget vinner. Brentford är betydligt starkare än vad tabellplaceringen antyder. Nu när de har sin målskytt tillbaka förväntas laget få en betydande boost. Dessutom har Nottingham nyligen spelat en krävande match som sträckte sig över 120 minuter för bara tre dagar sedan. Här tror vi att Brentford tar en efterlängtad seger i Premier League och säkrar full poäng.

Mer odds & betting inför matchen

Här nedan har vi tagit fram ytterligare till speltips till matchen mellan Brentford mot Nottingham. Samtliga odds är tagna från spelbolaget Unibet, som erbjuder alla sina nya kunder en bonus upp till 100 kr i form av ett gratisspel.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.88
Båda lagen gör mål 1.75
Rätt resultat: 2-1 9.00
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar