Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 maj, 2022

BP – Östersunds FK (19/5): Stream, speltips & odds

Östersund Mjällby speltips stream

Brommapojkarna och Östersunds FK ställs emot varandra i Superettan torsdag kväll. Ta här del av våra tankar inför matchen, med ett speltips och information om hur ni hittar er Brommapojkarna – Östersund live stream.

Brommapojkarna har fått en bra start på säsongen, och ligger på åttonde plats när sju omgångar spelats. För Östersunds FK däremot har det gått sämre, och jämtlänningarna återfinns på negativ kvalplats.

Här ger vi er förutsättningarna inför Brommapojkarna – Östersund, som spelas på torsdag kväll 19 maj klockan 19:00. Ta del av vårt speltips och hitta er live stream till matchen.

Streama fotboll online

Titta på matcher hos Bet365

Vad: BP – Östersunds FK
Matchstart Kl. 19:00, den 19/5
Vart: Visma Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: BP vinner (1,50 hos Bet365)

Inför matchen

  • Brommapojkarna är nykomlingar från Division 1, och har inlett säsongen bra genom att placera sig i mitten.
  • Östersunds FK åker fritt fall just nu, är känslan, och man verkar vara närmare att åka ur Superettan än att studsa tillbaka till Allsvenskan.
  • Lagen möttes i Svenska Cupens kval i höstas. Då vann BP med 2-1.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’wRPXgZFpAqmbTzXtuQBss5As3LP7Jsilaw8dJufh’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Brommapojkarna – Östersund live

Det är enkelt att live streama Brommapojkarna – Östersund direkt på nätet. För att se matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Där det är gjort kan ni se alla matcher från Superettan live.

Det går utmärkt att ha igång er fotboll live stream från mobil, dator såväl som från surfplatta. Titta på matchen direktsänt från valfri enhet. Med hjälp av Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er sändning till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög nivå, vad gäller såväl bild som ljud. Dessutom får ni högklassiga kommentatorer, både huvudkommentator och expertkommentator. Även studion håller hög nivå.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama BP – Östersund live

Speltips & odds: BP – Östersund

Brommapojkarna är uppe i Superettan som nykomlingar, efter att ha gjort en fin säsong i Division 1 ifjol. Som det jojo-lag man är är det inte uteslutet att laget blandar sig i kampen om uppflyttning till Allsvenskan redan i år. Man har åtminstone fått en godkänd start på säsongen, med elva poäng och en åttondeplats sju omgångar in på seriespelet. Man kommer dessutom från sju poäng på tre matcher.

Östersunds FK är en klubb där mycket gått spikrakt nedåt under de senaste åren. Från att ha spelat Europa League-sextondelsfinal mot Arsenal för bara fyra år sedan, har man åkt ur Allsvenskan och ligger nu i botten av Superettan. Man kommer senast från tre raka förluster, mot i tur och ordning Halmstad, Örebro och Brage.

Brommapojkarna och Östersund möttes faktiskt i kvalet till Svenska Cupen i höstas, då BP vann med 2-1 efter mål av Samuel Leach Holm och Robin Frej. Malcolm Stolt tröstmålade då för ÖFK. Då skilde det två divisioner lagen emellan, nu spelar de i samma och BP ligger till och med före i tabellen.

Inte mycket ser ut att stämma för Östersund för tillfället, medan Brommapojkarna visar fin form. Vi tror att BP segrar den här matchen, och spelar den raka 1:an. Den finnes till 1,50 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: BP vinner
  • Odds: 1,50
  • Spelsida: Bet365

Ta er gärna en titt på oddsbonusar innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Vi tror på seger för BP. Men titta gärna in andra odds på den här matchen.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – Ja 1,80
Över 2,5 mål 1,66
Under 2,5 mål 2,15

Relaterat

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar