BK Häcken - Djurgården, 4/12: Stream, speltips & odds

Häcken Djurgården speltips stream

Djurgården möter BK Häcken, och siktar på att som sämst behålla andraplatsen i Allsvenskan. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni hittar en Häcken – Djurgården stream.

Djurgården har gjort en bra säsong, och många menar att laget till och med är starkare i år än guldsäsongen 2019. Men i år ser det ut att bli en tredjeplats, även om en seger mot Häcken kan ge laget det stora silvret. Häcken har gjort en riktig fiaskosäsong, och ligger elva i Allsvenskan.

Ta del av våra tankar inför matchen, med ett speltips och information om hur ni hittar en Häcken – Djurgården live stream.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av matcher på Bet365!

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: BK Häcken – Djurgårdens IF, Allsvenskan
Matchstart Kl. 15:00, den 4/12
Vart: Bravida Arena
Stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 3
Speltips: Djurgården vinner (1,72 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Häcken har gjort en svag säsong och ligger 11.a i Allsvenskan.
  • Djurgården ligger 3:a, och kan sluta 2:a om man vinner denna match.
  • Vårmötet lagen emellan vann Djurgården med 2-1, efter att Jacob Une Larsson avgjort.

Streama Häcken – Djurgården

Det är förvånansvärt enkelt att hitta en Häcken – Djurgården live stream, att se direktsänt på nätet. Det enda ni behöver göra för att streama Häcken – Djurgården online är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Du väljer själv vilken enhet du använder för att titta på din fotboll stream. Streama Häcken – Djurgården live från valfri enhet, och se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din Häcken – Djurgården stream till TV-skärmen. Då kan ni också streama Malmö – Halmstad och hitta en AIK – Sirius stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Se Häcken – Djurgården via live stream

Speltips & odds: Häcken – Djurgården

Djurgården stack tidigt ifrån i Allsvenskan, tillsammans med Malmö FF, och experter runtom i landet var inte sena med att ropa ut att guldet stod mellan två lag. Idag är det matematiskt omöjligt för Djurgården att sluta etta, och då får vi väl anta att guldstriden är avgjord?

Den fantastiska våren som Djurgården stod för har mattats av något under hösten, och på de åtta senaste matcherna har man resultatraden 3-1-4. Inte särskilt imponerande för ett lag som aspirerar på guld, och det är givetvis en besvikelse att laget fallit ihop så här på slutet, när det verkligen gäller, när allt skulle avgöras. Allra senast förlorade man hemma mot Varbergs BoIS.

Djurgården ligger nu trea i serien, men kan sluta tvåa. För att göra det krävs seger här, samtidigt som AIK inte vinner hemma mot Sirius. Skulle Djurgården däremot tappa poäng samtidigt som Elfsborg vinner mot Örebro, då slutar man fyra istället.

Häckens säsong har varit en väldig besvikelse. Laget inledde säsongen med att inte vinna någon av sina sju första matcher, och redan där var toppstriden i princip utesluten. Den gemytlige norsken Per-Mathias Högmo kom in med lite energi, men laget har fortsatt varit för ojämna. En av få ljusglimtar har varit 20-årige Patrik Wålemark, som stått för en fantastisk säsong och blivit uttagen i Janne Anderssons januariturné.

Vi litar inte på Häcken i den här typen av matcher. Kvalitén finns där, men man är för ojämna. När man möter ett stabilt Djurgården som måste vinna, då spelar vi på Djurgårdsseger. Den raka 2:an ger 1,72 gånger pengarna, och spelas på Bet365.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Bet365

Ta för all del gärna del av vår Bet365-recension, som vi har skrivit.

Relaterade artiklar

VM 2022 – Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 - Kvartsfinaler – Tips, odds & TV tider
Läs om alla datum, tider och odds tips inför kvartsfinaler i VM 2022. Vi samlar de bästa betting tipsen, oddsen och TV tider för kvartsfinaler i VM.
7 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.