Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 3 dec, 2021

Malmö FF – Halmstads BK, 4/12: Stream, speltips & odds

Malmö Halmstad speltips stream

Blir det guldfest på Eleda Stadion? Malmö FF ska försöka säkra det allsvenska guldet, men Halmstads BK har också allt att spela för. Ta del av speltips och hitta din Malmö – Halmstad live stream.

Malmö FF har egentligen inte gjort någon toppensäsong, men när Lennart Johanssons pokal ska delas ut under lördagen är man laget som sitter i förarsätet. Tar man minst en poäng hemma mot Halmstads BK så är saken biff.

Halmstad å sin sida måste troligtvis vinna för att slippa kvala. Mycket på spel denna eftermiddag, och här ger vi er vårt speltips till matchen samt visar er vägen till en Malmö FF – Halmstad stream.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av matcher på Bet365!

Vad: Malmö FF – Halmstads BK, Allsvenskan
Matchstart Kl. 15:00, den 4/12
Vart: Eleda Stadion
Stream: Discovery Plus
TV: Kanal 5
Speltips: Under 2,5 mål (2,07 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Malmö FF vinner SM-guldet så länge man inte förlorar den här matchen.
  • Halmstad måste vinna för att vara säkra på att inte behöva kvala sig kvar i Allsvenskan.
  • Vårmötet lagen emellan slutade 0-0.

Streama Malmö FF – Halmstads BK

Det är rätt enkelt att hitta en Malmö FF – Halmstad live stream, och allt ni behöver göra för att se matchen online på internet är att skapa ett konto på Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni streama Malmö – Halmstads BK direkt från valfri enhet, och se Allsvenskan live streams.

Välj alltså själv om du vill se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast kan du dessutom koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen. Sätt igång din Malmö – Halmstad stream och njut, oavsett var och när du ser matchen!

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Titta på er Malmö – Halmstad stream

Speltips & odds: Malmö FF – Halmstads BK

Malmös säsong har varit ganska mycket upp och ner, med fler poängtapp än vad som förväntats av dem. Tur för MFF är att övriga topplag också gått på oväntat många minor, och det ligger kanske något i det som Joseph Baffo sa häromveckan, då han konstaterade att inget lag förtjänar att vinna Allsvenskan.

Det mesta talar ändå för att Lennart Johanssons pokal hamnar i Malmö i år igen. Laget har en hemmamatch mot bottenlaget Halmstads BK, och behöver bara ett oavgjort resultat för att säkra SM-guldet. Vid förlust, samtidigt som AIK vinner mot Sirius, så hamnar guldet i Solna i stället.

Halmstad har allt att spela för, och måste vinna den här matchen. Laget ligger visserligen på säker mark just nu, men har samma poäng som Degerfors på kvalplats. Då Degerfors möter Östersund i sin sista match är det bara att räkna hem en trepoängare till bruksklubben, och således måste även Halmstad vinna här.

Halmstad har talat om att man ska försöka hålla matchen oavgjord så länge som möjligt, så att Malmö blir lite oroliga. Sedan hoppas man att chanserna ska dyka upp, så att man kan sätta dit ett segermål.

Med ett defensivt starkt Halmstad, som uttalat att man kommer att spela defensivt till en början, mot ett Malmö som klarar sig med oavgjort och inte lär ta omöjliga risker, ser vi ett troligt utfall. Vi tror att det blir ont om mål i den här nerviga matchen, och spelar ”under 2,5 mål”. Det finnes till 2,07 gånger pengarna, på Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,07
  • Spelsida: Bet365

Ta gärna del av den Bet365-recension som vi har skrivit.

Relaterat

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar