Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 maj, 2024

Bayer Leverkusen – Roma 9/5: Stream, odds & speltips

Efter Champions League är det nu dags för Europa League, och som vanligt har vi spännande matcher att se fram emot under torsdagskvällen. Vi riktar vår uppmärksamhet mot matchen mellan Bayer Leverkusen och Roma.

Det är dags för den andra och sista matchen mellan Bayer Leverkusen och Roma. I det första mötet vann Leverkusen med 2-0, vilket ger det tyska laget en betryggande ledning inför den avgörande matchen – som dessutom spelas på hemmaplan. Följ med oss när vi går igenom allt inför denna spännande match på BayArena i Tyskland.

Vad: Bayer Leverkusen – Roma, Europa League
När: Den 9/5, kl. 21:00
Vart: BayArena
Speltips: Båda lagen gör mål (1.88 hos Betsson)
Livestream: > Viaplay

Båda lagen gör mål

Odds = 1.88
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Bayer Leverkusen vs Roma Match Outcome
Match Starts 09/05 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Bayer Leverkusen har inga avbräck att rapportera om.
 • Osäker status för Dybala hos bortalaget, utöver det har man samtliga spelare tillgängliga.
 • Första matchen slutade 2-0 till Bayer Leverkusen.

Bayer Leverkusen – Roma stream

Här ska vi gå igenom hur du kan börja livestreama Europa League online, särskilt inför matchen mellan Bayer Leverkusen och Roma som startar klockan 21:00 på torsdag.

För att komma igång med att streama matchen online behöver du först skapa ett konto hos Viaplay och sedan teckna ett abonnemang. När det är klart är du redo att börja streama alla Europa League-matcher samt en mängd andra evenemang som Viaplay erbjuder året runt.

Viaplay är en utmärkt tjänst för dig som älskar att följa högkvalitativ sport med fantastisk ljud- och bildkvalitet, och det bästa är att du kan göra det på olika enheter. Så kom igång redan idag och upplev allt som Viaplay har att erbjuda.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Bayer Leverkusen – Roma

Bayer Leverkusen – Roma speltips

På BayArena väntar en spännande match mellan Bayer Leverkusen och Roma, och självklart ska vi ta fram vårt bästa speltips inför denna drabbning.

Det är den andra och sista matchen mellan lagen, och det är nu det ska avgöras vilket lag som tar sig till finalen. Leverkusen kommer till matchen med en 2-0-ledning efter att man vann det första mötet i Italien, vilket ger dem en fantastisk möjlighet att säkra avancemanget på hemmaplan.

Men vi tror inte att Roma kommer att ge upp så lätt. De kommer att göra ett försök och behöver gå framåt för att göra mål. Med tanke på att de behöver två mål i matchen är förhoppningen att de åtminstone ska kunna ordna ett mål, och det är det som vårt speltips kommer att handla om.

Vi kommer att spela på ett ”båda lagen gör mål”-spel. Roma har inget att förlora längre, så de kommer att vara tvungna att gå framåt och försöka. Uppgiften är naturligtvis svår, men de måste visa mod och framåtanda, och det tror vi att Roma kommer att göra.

Mer odds & betting inför matchen

Se våra tre andra spelförslag inför matchen mellan Bayer Leverkusen mot Roma. Samtliga odds har vi tagit fram från spelbolaget Betsson. Har du inget konto hos spelbolaget ännu? I så fall kan du registrera dig hos spelbolaget och nyttja deras fantastiska bonus upp till 500 kr.

Speltips Odds
Oavgjort i halvtid 2.40
Över 2.5 mål 1.73
Rätt resultat: 2-1 8.50
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar