Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 nov, 2023

Azerbajdzjan – Sverige (16/11): Stream, speltips & odds

Azerbajdzjan Sverige

Vad: Azerbajdzjan – Sverige, EM-kval
Avspark: Den 16/11, kl. 18:00
Vart: Baku, Azerbajdzjan
Stream: > Viaplay
Speltips: Sverige vinner (1.46 hos Expekt)

Janne Andersson kliver in i sin första match i sin sista samling som svenska landslagets förbundskapten. Blir det en seger borta mot Azerbajdzjan? Läs speltips och se hur ni kan streama matchen live.

Sverige kliver in i den sista EM-kvalsamlingen för den här gången, vilket också blir Janne Anderssons sista samling som svensk förbundskapten. Kan han avsluta med flaggan i topp, genom två segrar? Första motståndet han ställs emot i denna samling är Azerbajdzjan, i en match som spelas i Baku.

Här ger vi er allt inför Azerbajdzjan – Sverige. Läs vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att live streama Azerbajdzjan – Sverige.

Sverige vinner (Expekt)

Bonus: Gratis bet upp till 1 500 kr!
Azerbaijan vs Sweden Match Outcome
Match Starts 16/11 18:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Detta är Janne Anderssons näst sista match på posten som svensk förbundskapten. Vi håller tummarna för att han får avsluta på bästa möjliga sätt.
 • Alexander Isak är skadad och missar den här samlingen.
 • Sverige vann med 5-0 mot Azerbajdzjan när lagen möttes under sommaren.
EURO Qualification Grp. F

16th November 2023 - 17:00

Tofiq Bakhramov Stadium

Azerbaijan

Match Ended
Sweden

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

5

Average goals scored

0/1

Matches were draws

100%

Goals scored in first half

EURO Qualification Grp. F

2023

Sweden

5

Azerbaijan

0

Streama Azerbajdzjan – Sverige

Det är lätt gjort att finna en Azerbajdzjan – Sverige live stream att se direktsänt på internet. Det är Viasat som sitter på sändningsrättigheterna till EM-kvalet, och för att se matcher därifrån krävs således att ni har ett konto på deras streamingtjänst Viaplay. Skapa det, köp ett sportabonnemang och börja matchen live.

Välj själv om du ska se din Azerbajdzjan – Sverige stream via mobiltelefon, dator eller surfplatta. Om du har en Chromecast, Apple TV eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen av matchen till TV-skärmen, för att på så sätt titta på din fotboll stream på TV.

Vi tror absolut att du som beslutar dig för att live streama Azerbajdzjan – Sverige kommer att bli nöjd med ditt beslut. Det är hög kvalitet på sändningen, vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp abonnemang Viaplay Total
 3. Streama Azerbajdzjan – Sverige

Azerbajdzjan – Sverige speltips

En era är på väg mot sitt slut. Det har blivit många fina prestationer, många imponerande resultat, men mot slutet också upprepade besvikelser. Minnet är kort och känslor är starka och svåra att hantera, vilket vi ser på tongångarna hos supportrar under de senaste månaderna. Kritiken mot Janne Andersson har varit stor från supporterhåll, och även om den delvis är rättvis så ska vi heller inte glömma bort allt det fantastiskt han uträttade under sina första år på posten.

Vi talar om segern mot Frankrike, att sluta före Holland i VM-kvalgruppen, bragden på San Siro som tog oss till VM 2018. I VM vann vi gruppen före Tyskland, krossade Mexiko och slog Sydkorea. Åkte ut mot England först i kvartsfinal, Sveriges bästa mästerskapsplacering sedan 1994. Även i EM-kvalet och under EM 2020 såg det bra ut, men strax därefter började det gå utför för landslaget. En ny generation av spelare, med andra styrkor än vad de som spelade tidigare hade, passade inte Andersson lika bra. Det är nog korrekt att säga att han var rätt man för det äldre gardet, men att han inte lyckats få ut maximalt av den trupp vi har idag. Till slut blev det dags att gå skilda vägar, oavsett hur omtyckt Janne är och hur bra saker tidigare varit.

Borta mot Azerbajdzjan har vi svårt att se annat än att Sverige vinner. Visst saknar vi skadade Alexander Isak, och det är tveksamt om Jesper Karlsson kan spela, men vi är ett mycket starkare landslag än Azerbajdzjan. Det visade om inte annat hemmamatchen, då vi vann med 5-0.

Vi väljer att spela den raka 2:an här, som finnes till 1.46 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Sverige vinner
 • Odds: 1.46
 • Bettingsida: Expekt

Dessa odds på Azerbajdzjan – Sverige är hämtade från Expekt Sverige. Bettingsidan har funnits sedan 1999, och har massvis av spännande odds. Se även bettingsidor med Swish.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni kan titta in fler spelförslag till Azerbajdzjan – Sverige nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.94
1X 2.70
Under 2,5 mål 1.82

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar